Lakkaushaaste: joulukuusi

Hei alkuun haluan sanoa kaikille, että iso kiitos mukaan lähdöstä näihin lakkaushaasteisiin. Tätä on ollut niin kiva tehdä ja toivottavasti saamme vielä lisää bloggaajia ja lukijoita osallistumaan mukaan näihin haasteisiin. 
Haasteeseen voi osallistua myös Instagramin puolellä tägeillä #lakkaushaaste ja #kynsivaihtarit. Kerään tammikuussa yhteen haastekuvia instan puolelta ja järjestän samalla äänestyksen. Eniten ääniä saanut kuva ja yksi äänestäjistä voittaa yllätyspalkinnon eli nyt kaikki mukaan! :) 




Nyt kun joulukuussa ollaan niin haasteen aihekin on tottakai jouluinen eli joulukuusi. Tuttuun tapaan, joulukuusi pitää löytyä vähintään yhdestä kynnestä mutta tietysti halutessaan saa vaikka kaikki kynnet koristella kuusilla. :) 

Monelle joulun väri on varmasti punainen, niin se on itsellekin. Halusin kuitenkin lähteä tällä kertaa vihreällä liikkeelle. Värin valinta vahvistui silloin, kun löysin helmerin kätköistä tämän upean Zoyan Veruschkan. Veruschka on vihreä satiinimattalakka. Tämä on kyllä yksi upeimmista vihreistä lakoista, jos ei se upein! 


Upein vihreä lakka


Halusin lakan olevan kuusen kanssa se juttu tässä lakkauksessa eli yritin välttää kaikkea "ylimääräistä" koristelua. Tästä syystä joulukuusikin on suht simppeli. 

Kuusen alla on essensen valkoisella lakalla ja dotting toolilla tehtyjä erikokoisia palloja. Palleroisten päälle ripottelin huikeaa hologlitteriä.  
Pitäähän sitä kuusessa kuitenkin loistetta olla. :D Arvatkaas, onko sitä glitteriä nyt joka paikassa? 
 Lisäsin kuusen latvaan myös latvatähden. Näin syntyi tämän vuoden viimeinen haastelakkaus. 


Lakkaushaasteen joulukuusi kynnet


Kannattaa ilman muuta käydä kurkkaamassa myös muiden osallistujien lakkaukset ja napata itselleen näistä vinkit omaan joululakkaukseen. :) 

Camillacquered
Nails to photos
Charming Nails
Timantteja kynsillä
Tinkerbell's Nail Diary
Ihastukset
Strokes of Color


Tuleeko teille oikea kuusi vai muovikuusi? Meille tulee muovikuusi vaikka niin olisin halunnut aidon kuusen ihan jo sen tuoksun vuoksi. 

Love



14 kommenttia :

  1. Kiitos kun aloit järkkäämään tätä on ollut hienoa olla mukana! Upee lakkaus toi Zoyan lakka on ihan täydellisen värinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että olet lähtenyt mukaan. :) Toi Zoya on kyllä aikas herkku!

      Poista
  2. Oi wau mitkä kynnet! Ja tuo Zoyan lakka on kyllä upea <3

    Tää haaste vaikuttaa niin kivalta, ihanaa, että oot pyöräyttänyt tällaisen liikkeelle! :)

    VastaaPoista
  3. Jestas tuo lakka on upean huurteinen ja ihana toteutus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en ole vihreiden lakkojen ystävä mutta tämä kyllä huumaa kaikki.

      Poista
  4. Todella ihana lakka ja vitsit miten kauniit kynnet <3

    VastaaPoista
  5. Tuo Zoyan lakka on kyllä upea ja itsekin sen löysin lakkalaatin perältä juuri sopivasti nyt jouluksi käyttöön! Muuten aika vähän vihreää käytän kynsillä.

    VastaaPoista
  6. En ollut aiemmin tälläistä haastetta huomannut, mutta vautsi, tämä on tosi mainio! Ihanat joulukuusi-kynnet sinullakin :) Mukavaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kivan näköiset kynnet. Vihreää vasten tuo kuusikin tulee todella hyvin näkyviin.
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  8. Voi miten hieno kuusi<3 Meillä on aina ollut valkoinen muovikuusi minkä joka vuosi koristelen vähän eri tavalla. Mun porukoillakin on nyt ekaa kertaa muovikuusi, kun aito sotkee ja se haju on kaamee :D ja mun miehellä on astma + allergiaa ni se on aina vähän kärsinyt aidon kuusen takia jouluna.

    VastaaPoista
  9. Hieno kuusi.Meillä ei ole joulukuusta kun minnekään ei sovi,mutta jos olisi niin tietysti sen pitäisi olla aito.
    Käpykuusen askartelin täksi jouluksi ja varmasti siitä riittää iloa moneksi vuodeksi vaikka se on kirjahyllyn päällä pidettävä..

    VastaaPoista
  10. Kivan näköiset.
    Leppoisaa joulun odotusta.

    VastaaPoista
  11. Täältä löytyy myös tuo Zoya, upea se on! :) Ja söpö tuo kuusi!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.