I Love Me -messujen tärppejä


Yksi vuoden odotetuin messu, ainakin meille kosmetiikkafaneille, starttaa nyt perjanataina. I Love Me- messut valtaavat messukeskuksen 19.-21.10.2018.  Itse viipotan siellä tänäkin vuonna bloggaajana mutta nyt myös jonkin verran töiden merkeissä. Messut kokoavat samankaton alle kosmetiikan lisäksi muodin trendit, kello- ja korumaailman uutuudet, terveydenhoitopalvelut ja paljon kaikkea muutakin. Messuilla tapaa myös ihania bloggaajakolleegoja sekä yhteystyökumppaneita eli ihan huippuviikonloppu on tulossa! 

Messuilla on niin paljon nähtävää ja koettavaa, joten keräsin tähän alle muutamia tärppejä. Bomb Cosmetics 6e68 täältä löytyy englantilaisia käsintehtyjä vartalohoitotuotteita, kynttilöitä ja kylpypalloja. 


Eleven 6e81  verkkokauppa messuilla ensimmäistä kertaa mukana. Kiva nähdä pitkästä aikaa myös Ostolakossa -blogin Virveä. 

G Beauty Lab 7f118 täältä löydät mm ihanat egologiset glitterit ja magneettiripset.

Love Beauty Oy 6f50 jos kaipaat ihanaa päivetystä iholle niin sitten ota suunta tänne. Täältä löydät mm Vita Liberatan, NKD SKN ja vartalotuotteista esim. Organic Shop:n


NANOASIA 7a140 on itselle ihan uusi ja tuntematon brändi. Kyseessä on korealainen kosmetiikka ja tämä on kyllä tsekattava. Näiltä kahdelta osastolta löytyy monesti täällä blogissakin nähtyjä brändejä eli Kocostar, Tangle Teezer, beautyblender, invisibobble ja nyt uutena TONYMOLY. 

Carita Cosmetiikka 7h118 löytyy pienessä pajassa Nurmijärvellä käsin valmistettua luonnonkostemiikkaa. Olen netissä tähän törmännyt ja kiva päästä nyt näkemään tuotteet. 
Lh-Beauty 7f111 täältä löydät kotimaiset Lacto line, VARPU, Bio Rich sarjat. Tuotteet valmistetaan Ylöjärvellä.

Professional Beauty Skandinavia  7d128 mm. Fnug -kynsilakat löytyvät täältä. Ja muuten osastolta löytyvät myös meidän häiden kiitoslahjat. ;) Niistä tulee lisää hääpostauksessa. 

Tämä osasto onkin sitten todella mielenkiintoinen. Rakastan kosmetiikkaa ja rakastan pakohuoneita ja täällä nämä kaksi yhdistyvät. 
Osastolta löytyy kaksi pakohuonetta ja siellä voi testata miten selviäisit kauneusbloggaajan tai kauneusyrittäjän päivästä.
  *kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattu Kauneusyrittäjän My Day
 * kuluttajille suunnattu Kauneusbloggarin My Day.


Tässä oli listattuna vain pienen pieni pintaraapaisu messujen annista ja osastot olivat vain kosmetiikan puolelta. Messuillahan on myös korut, kellot, muoti, kilpailut, terveys ja hyvinvointi. Monta loistavaa osastoa missä menen ehdottomasti käymään jäi listasta pois mutta pakko oli vetää raja johonkin. Muuton tästä postauksesta ei olisi loppua tullut. 
 Instan puolella pääset muuten seuraamaan messujen tohinaa perjantaina ja lauantaina ja siellä tulen jakamaan myös vinkkejä ja kertoilemaan loistavista messutarjouksista eli laita ihmeessä minut @dioriina seurantaan myös instan puolella. 

Jos aikaa löytyy niin kannattaa suunnata myös kohti Forum-lavaa. Forum-lavalla pääset sukeltamaan kauneuden maailmaan. Äänessä lavalla on mm. Ostolakossa -blogin ihana Virve, kertomassa korealaisesta kosmetiikasta. 


Onko sinulla joku osasto, missä on pakko piipahtaa? 

NÄHDÄÄN MESSUILLA JA VETÄISE IHMEESSÄ HIHASTA JOS MINUT TUNNISTAT. On aina kiva tavata lukijoita. <3 

Love
4 kommenttia :

 1. Olen itse messuilla vapaaehtoistyössä Tunne rintasi ryn osastolla lauantaina. Saa tulla moikkaamaan! 😊 Työvuoro päättyy klo 14, jonka jälkeen toivottavasti ehdin kiertää messuilla. Ainakin muutama täsmäisku pitää tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa messupäivää sinulle, tärkeän asian kanssa teet vapaaehtoistyötä <3
   Yritän tulla moikkaamaan sinua lauantaina. :)

   Poista
 2. Ehkäpä törmätään, olen menossa messuille huomenna :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.