Helppo mutta kivan tyylikäs lakkaus vegaanisilla Benecos kynsilakoilla

Joskus sitä ei vaan jaksa kaivaa esille yhtään kynsien koristelukamoja tai osallahan ei pakosti edes ole. Silti sitä haluaisi kuitenkin jotain kivaa pientä jujua kynsiin. Sehän onnistuu ihan vain vaikka yhdellä sävyllä. 

Seuraavan lakkauksen olen tehnyt testiin saamillani Benecos lakoilla. 

benecos

benecos brändinä on itselle tuntematon. Olen kyllä kuullut siitä mutta omia kokemuksia ei ole ollut. Ja mikäs sen parempi, kuin lähteä testaamaan sitä kynsilakoilla. Jos vielä itse brändistä sen verran niin Benecos on siis saksalainen luonnonkosmetiikan valmistaja, joka on erikoistunut värikosmetiikkaan.

Heidän Happy Nail Polish -lakat ovat uudistuneet ja nyt lakkojen koostumus sisältää jopa 90%:sti luonnollisia ainesosia uusiutuvista raaka-aineista. Eikä tässä vielä kaikki. Lakat ovat 8-FREE- lakkoja, joka tarkoittaa sitä, etteivät ne sisällä: parabeeneja, silikoneja, halogeeniorgaanisiayhdisteitä, tolueenia, kamferia, formaldehydiä, kolofoniumia ja ftalaatteja. 


Myönnän, että lähdin testaamaan lakkoja skeptisesti sen pysyvyyden kannalta. 
Pari asiaa huomasin heti, lakan päälle pitää laittaa päällyslakka. Itsellä oli pari tuntia ilman ja kärkikulumaa oli heti. Se näkyy myös kuvissa, koska en lähtenyt korjaamaan lakkausta kesken testin. Toinen mikä näkyy kuvissa on painaumajäljet. Tämä johtuu siitä, että yleensä käytän tai siis aina pikakuivattavaa päällyslakkaa ja tämä benecos ei sitä ole. Mielestäni annoin lakan kuivua tarpeeksi kauan mutta näköjään en. benocos lakoissa on iso suti


Se mistä tykkään todella paljon on sudin koko. Vaikka varsi on lyhyt niin suti on tarpeeksi iso, jolloin lakan levitys on helppoa. Itse koostumus on myös todella hyvä, tästä iso plussa! Peittää lyhyet kynnet jo yhdellä kerroksella. Itse lakkaan aina kaksi kerrosta ja niin suosittelen myös asiakkaille sekä myös tietysti teille. 

Lakoissa on muuten vielä yksi plussa lisää, ne sisältävät mm. biotiinia ja avocadoöljyä eli lakat kosteuttavat ja vahvistavat kynsiä! 

Testiin saamani sävy sopii juuri ajankohtaan ja on nimeltään my secret.* 


my secret


Niin se koristeluvinkki mistä oli puhetta tuossa alussa. Kyseessä on siis ranskalainen lakkaus. Senhän voi tehdä kaikkiin kynsiin mutta jo yhdessä kynnessä, se antaa lakkaukselle sen pienen jujun. Jos haluaa, lakkauksen rajaa voi tuunata esim. kivillä tai glitterillä tai sitten vain yksinkertaisuudessaan antaa se olla ilman mitään. 
Jos ranskiksen teko tuntuu haastavalta vapaalla kädellä niin voit käyttää vaikka teippiä avuksi, jos et omista sellaisia valmiita ranskis tarroja. Omani tein ihan vapaalla kädellä. 
benecos lakat ovat 8-FREEOnko sinulla joku helppo ja nopea koristeluvinkki? Kerro ihmeessä se tuolla kommenteissa ja niin testaan se. :) 

Mahtaako tästä päivästä tulla yhtä kylmä mitä eilisestä?  :) 

Mahtavaa keskiviikkoa sulle <3

*mainoslinkki

Love

1 kommentti :

  1. Ihan uus merkki mulle pitääpä tutustua.

    Yks mun mielestä nopee tapa "koristella" kynnet on valita 3-5 lakkaa, laittaa kynnelle muutama pisara niitä sikin sokin ja läntätä päälle elmukelmu tai leimasin. Kynsinauhat kannattaa suojata vaikka lateksilla mut ei sekään oo pakollista. Helppoa, nopeeta ja kivan sotkuinen marmoriefekti. TA-DAA!

    Toinen on dry brushing, eli todella kuivalla lakka sivelimellä (siis pyyhitään ylimääräiset pois) lakataan kynnelle raitoja. Kaks väriä on aina hyvä pohja lakan päälle :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.