Bloggauksen tuskaa ja ihanan kosteuttava yövoide herkälle iholle



sadepisarat lehdellä


Tämä vuosi on ollut hieman hiljaisempi täällä blogin puolella ja siitä on hieman paha mieli. Kiirettä on pitänyt häiden järjestelyissä ja töiden parissa, joten asiat ovat vaan laitettava tärkeysjärjestykseen. Vaikka kiirettä on vieläkin ja välillä tuntuu, ettei päivän tunnit meinaa riittää ja stressi kasvaa, yritän päästä taas pikkuhiljaa tasaiseen bloggaustahtiin. Nythän postauksia on tullut vähän miten sattuu ja välillä on tullut mietittyä, että laitanko pillit pussiin. 
MUTTA.
 Bloggaaminen on kuitenkin rakkaimmista  harrastuksista ja olen tätä jo päälle viisi vuotta tehnyt joten PERIKSI EI ANNETA VAAN TÄÄLTÄ NOUsTAAN. Onhan se niin, että osan siitä kiireestä sinä teet itse itsellesi eli jos jotain todella haluat niin löydät siihen kyllä ajan. :) 

Kiitos myös teille ihanille lukijoilleni, että olette jaksaneet olla mukana matkassa myös näinä hiljaisina aikoina. <3 


Luonnoksissa on valmiina postausaiheita ja monen monta suunnitelmissa. Haluan myös tuoda postauksissa esiin lisää lakkauksia, blogihan oli alun alkaen kynsiblogi. Tällä kertaa ei kuitenkaan mennä lakkauksiin vaan haluan kertoa yhdestä luonnonkosmetiikan tuotteesta mihin olen tutustunut. Kyseessä on Cattier-Paris.

Cattier-Paris


Cattier-Paris on perustettu vuonna 1968 eli kyseessä ei todellakaan ole mikään uusi brändi vaan yksi keskeisimmistä luonnonkosmetiikan markkinoilla. 
Pakkaukset valmistettaan pääosin kierrätettävistä materiaaleista ja ulkopakkauksissa on käytetty kasviöljypohjaista mustetta. 
Savi on sarjan tärkeä raaka-aine. 


Sleeping Crème Réconfortante


herkän ihon ihanan kosteuttava yövoide


Sleeping Crème Réconfortante on ihanan kosteuttava yövoide herkälle iholle. 
Vaaleanpunainen savi ja levä rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoa. Säännöllisessä käytössä ihon punaisuus vähenee ja ihon oma suojavaippaa. Samalla iho saa tehokasta kosteutusta ja upeaa heleyttä.  


Sain tämän voiteen testiin keväällä mutta täyteläisen koostumuksensa vuoksi olen ottanut tämän kunnolla testiin nyt vasta ilmojen viilentyessä. Vaikka koostumus on täyteläinen, voide imeytyy kuitenkin nopeasti ja iholle tulee välittömästi ihanan pehmeä tunne. 



 Voiteessa on miellyttävä tuoksu ja hempeän vaaleanpunainen sävy. Nämä yhdistettynä täyteläiseen koostumukseen, tulee mieleen ripaus luxusta.  




Omalle couperosaposkille tämä on tehnyt hyvää eli suuret suositukset kaikille punakkaille poskille. 

Karkkipäivän Sanni muuten on hehkuttanut sarjan miselligeelipuhdistusta ja voin yhtyä tähän hehkutukseen. Juttua tulossa myös tänne tästä tuotteesta.:) Sanni postauksen pääset lukemaan TÄSTÄ


Onko sinulla lempparia Cattierin tuotteista? 

Ihanaa uutta viikkoa! 



Tuote saatu testiin


Love




10 kommenttia :

  1. On ihan ymmärrettävää, että työkiireet ja muu elämä vie ajan niin tarkkaan, ettai aina ehdi blogata, mutta kiva on lukea sun postauksia, vaikka niitä tulisi harvempaankin tahtiin:)
    Olen käyttänyt parikin putelia Cattier Renewing Night Care -nimistä voidetta ja se on oikein miellyttävä ja toimivat tuote. Aika vähän on tullut muuten käytettyä Cattierin tuotteita, vaikka kiinnostusta olisikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! Tosi kiva kuulla, että olet yhä matkassa mukana. <3
      Kiitti vinkistä, pitääkin testailla jossain vaiheessa tuota mainitsemaasi voidetta. :)

      Poista
  2. Cattierin tuotteita ostin aiemmin Pariisista työmatkoilta, mutta on kiva, että niitä saa nykyisin myös Suomesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta tuo Pariisin työmatka. :) On tosi kiva, että valikoimat laajenee täällä Suomessa. Se myös vähentää sitä ostamista ulkomailta.

      Poista
  3. Välillä tuo elämä vie mennessään ja asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen. Mukavaa viikkoa sinulle Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ja ihanaa viikkoa myös sinulle <3 Harmittaa vaan niin pirusti välillä, kun ei pysty tekemään kaikkia mitä haluaisi.

      Poista
  4. Mulla on parii Cattierin tuotetta myös odottamassa käyttöä, kiva kuulla tuotteista käyttökokemuksia :) Joskus elämässä on kiireisiä aikoja, se on ymmärrettävää ja kiva kun käyt silloin tällöin kertomassa kuulumisia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Maiccu <3 Mielenkiinnolla odottelen sun kokemuksia Cattierin tuotteista. :)

      Poista
  5. Aina ei vaan kerkiä blogin äärelle, ja se on ihan ok :) Olikin itselleni ihan uusi tuote, kiitos esittelystä :)

    VastaaPoista
  6. Itsellä on ollut vähän noita samoja fiiliksiä blogia kohtaan just kaiken takia. Mutta hei ihanaa kun oot täällä vielä ja yhdessä me noustaan. Kynsivaihtareista on itselle ollut suuri apu <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.