Lumenen naamiota kaksin verroin

Yksi lempituotteeni ihon hoidossa on naamio. Naamiot ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita  ja niitä löytyykin jos jonkinmoisia. 
Oma iho on pintakuiva/kuiva, herkkä ja tietysti kun ikää on jo päälle 40+  sen päälle kauhea ikäkriisi niin iän tuomat jäljet näkyvät ihossa vuosi vuodelta selvemmin. Useilta brändeiltä on nyt tullut tai tulossa naamiota ja niitä tulenkin esittelemään tässä syksyn aikana teille. 
Lumenelta löytyy kaksi tosi kivaa naamiota ja halusin esitellä ne teille. 

Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito
 Kolmivaiheinen savipohjainen pikakasvohoito on kirjaimellisesti pikanaamio, koska sen vaikutusaika iholla on 60 sekunttia! Naamion ainutlaatuisessa koostumuksessa yhdistyy kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt. 

Ensin levitettään naamiota pyörivin liikkein iholle. Liike aktivoi kirkastavan prosessin kuorimalla ihon pinnan rakeilla, jotka ovat biohajoavia. Tuotetta ei huudella vaan annetaan vaikuttaa iholla sen minuutin ajan ja sitten huudellaan pois vedellä.
 Tässä ajassa kaoliinisavi kirkastaa ihoa ja auttaa poistamaan epäpuhtauksia. Mukana olevat lakan ja tyrnin siemenöljyjen sisältämät luonnolliset antioksidantit ja rasvahapot tehostavat kirkastavaa vaikutusta. Öljyt tulevat esille pyörittelyn jälkeen. Käytän tätä yleensä suihkussa, samalla mun naamio vaikuttaa, levitän huuhteluaineen hiuksille. Kirkastaa ihoa kivasti. 

Kiva tuote esim. matkalle mukaan. Sitä kuitenkin haluaa lähteä reissuun mahdollisimman vähillä mutta tehoikkailla tuotteilla. Tämä naamio oli myös tämän kuun Livboxissa
Tykkään kaikista savipohjaisista tuotteista, tulee sitä savea juotuakin. Juotavasta savesta olen muuten kirjoitellut täällä :) 

Suositushinta 13, 90 € / 150 ml

Ultra sensitive moisturizing & calming mask
Tämä toinen naamio on sitten tarkoitettu herkälle iholle. Naamio rauhoittaa punoitusta, kuumotusta ja ihoärsytyksiä sekä myös kosteuttaa ihoa. 
Tässä vaikuttavana aineena on mustikkauute ja keramidit. Nämä suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja ennen aikaiselta ihon ikääntymiseltä. Sekä tietietysti rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa. Naamio on koostumukseltaan voidemainen. 
Naamiota levitetään puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa 10 min, Ylimääräinen naamio poistetaan pumpulilapulla tai kasvopaperilla. Itselle ei ylipäärästä jäänyt vaan iho imaisi kaikki itseensä. 
Tämä naamio on myös kiva ottaa vaikka mökille mukaan, kun ei tarvitse huuhdella pois. 

Iltasin, kun olen tätä käyttänyt niin olen laittanut seerumin naamion alle. 


Kuuluuko naamiot  hoitorutiineihin?  

Nyt on pakko lähteä nauttimaan tuosta ihanasta auringosta vielä kun se paistaa ja ilta meneekin sitten tyttären kanssa <3 

Love

Pikanaamio lehdistönäyte

24 kommenttia :

 1. Käytän ja kokeilen uusia naamioita oikein mielelläni. Lumenen uutuusnaamiota olen käyttänyt vasta parin viikon ajan. Se tuntuu hyvältä, mutta vaikea sanoa minkälainen vaikutus sillä on pidemmän päälle. Lumenen herkän ihon kosteuttavaa ja rauhoittavaa naamioita kokeilin yhden tuubin verran, mutta sitten siirryin jo seuraaviin. Kangasnaamiothan ovat nyt kovasti esillä ja muutamia on tullut testattua, mutta mitään ihan über-upeata ei ole vielä tullut eteen. Muita kokeilen siinä sivussa.

  Olen käyttänyt vakituisesti jo vuosia kestosuokkiani Herbinan MarjaSpa -naamiota, mutta nyt on hakusessa sille seuraaja, joka saisi hoitaa jatkossa luottonaamion virkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangasnaamiota en ole itse vielä testaillut. Itsellä on käytössä samaan aikaan useampi eri naamio eri tarpeisiin.

   MarjaSpa oli ihana mutta niin on myös uusi versio. Kannattaa testata se.

   Poista
 2. Mulla on nämä molemmat. Kirkastava pikakasvohoito on kyllä huipputuote, ihan mahtavaa että meidän Lumenelta tuli tälläinen. Ihan täydellinen niihin iltoihin kun ei vaan jaksa... :D

  VastaaPoista
 3. Minulla on tuo minuutin naamio, mutta olenko vain kerran käyttänyt, koska ihoni oli vähän herkkiksenä kesällä:) Nyt voisin taas kokeilla. Mutta tuo rauhoittava saattaisi kuitenkin olla se minun naamio, koska vaikuttaa sopivalta tällaiselle punanenälle:) Lisäksi hieno juttu, ettei tarvitse pestä pois, jos vaikka haluaisi yöksi laittaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Couperosa huutaa poskilla hoosiannaa aina välillä ja rauhoittavat naamiot ovat siihen omiaan.

   Poista
 4. Mulla on tuo rauhoittava naamio, mutta sen tehot ei oikein riitä mun iholle. Mutta tuo pikanaamio houkuttaisi, koska aina ei jaksa käyttää pitkätehoisia maskeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan sitä. Tykkään juurikin sen nopeudesta.

   Poista
 5. Näitä on molempia tullut testattua :). Ultra sensitive toimi mulla yövoiteena pitkään ja iho kiitti. Minuuttinaamiota oon ehtinyt kerran kokeilemaan, vaikutti lupaavalta joten kokeilen toistekin.

  VastaaPoista
 6. Meillä on tyttären kanssa naamiopäivä kerran viikossa. Testailtu on vaikka mitä ja tämän hetkinen suosikki on mutanaamio. Uusia testailleen taas ensi viikolla.
  Ihanaa keskiviikkoa Marina <3

  VastaaPoista
 7. Mua edelleen vähän kiinnostaa tuo naamio - voiko se todellakin olla niin kiva kuin porukka kehuu sen olevan? :D

  VastaaPoista
 8. Yritän parhaani ja nyt löytyikin ihanat naamiot Body Shopilta, tuota pikahommelia en ole vielä testannutkaan, mutta kiva kun se tuli Livboxista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on myös ihania ja niistä on tulossa myös juttua jossain vaiheessa :)

   Poista
 9. Mulle tulee savesta aina sellainen mielikuva, että se kuivattaa niin, että alkaa kasvojen iholla pelkkä ajatus kiristää :). Mutta ilmeisesti tuo minuuttijuttu ei sitä tee, kun siinä on öljyjä myös mukana?

  Olen tosi laiska muuten, mutta kuorinta ja naamio kerran viikossa on ehdoton must. Harmi vaan, kun mun kaikkien aikojen lemppari Jean D'Arcelin punaviininaamion valmistus lopetettiin. Oisko menny viinit parempaan käyttöön :). Se oli ihan huippu.
  Nyt on kokeilussa Anne Kukkohovin tuotteet, mutta sen jälkeen vois vaikka testata Lumenea taas pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tee sitä.

   Punaviininaamiota olisi ollut mielenkiintoinen testata :) Ne Supermoodin tuotteet on hyviä myös. Kiinteyttävästä seerumista ja päivävoiteesta olenkin kirjoitellut viimevuonna.

   Poista
 10. Testasin äitin tuubista tätä kerran ja ihan kivalta vaikutti. Katsotaan tuleeko hankittua oma.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.