Livbox, tammikuu 2016

No niin nyt olisi vuorossa tämän vuoden ensimmäinen Livbox. Sain boxin tiistai- illalla ja kuvat kyllä otin samantein mutta jostain syystä nyt vasta avasin läppärin ja sain aikaiseksi kirjoittaa tästä. Eilinen päivä meni taas vain sohvalla, ehkä se makoiluvaihde on jäänyt päälle kun millään en meinaa saada moottereita käyntiin, en millään! Ottaa oikein itseäni päähän tämä saamattomuus, hemskatti sentään. 

Mutta joo, mennään nyt itse asiaan eli siihen mitä tammikuun boxi pitää sisällään. Odotukset on suuret, koska joulukuun boxi ei vastannut odotuksia. 

Väri on ihana piristys näin pimeän talven keskellä. 




SB12 Suuvesi




Suuveden ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus varmistaa raikkaan hengityksen 12 tunniksi. Vaikuttavat aineet neutraloivat pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja turvallisesti ja tehokkaasti. Suuvesi sisältää myös fluoria. Maku vaihtoehtoja on olemassa kolme: Mint, Duo ja Mild. 
Ovh 15,90 € / 250ml, 19,90 €/ 500ml ja 39,90 € / 1000ml. Boxissa 50 ml

No joo, onhan suuvesi ihan hyvä tuote, mutta juuri kun viime boxissa tuli hammastahna niin olisin toivonut jotain muuta. Matkoilla ihan kivan kokoinen pikku purnukka. Tämän maku on mieto minttu. 


philosophy miracle worker, anti-aging voide



Eksklusiivinen anti-aging kosteusvoide, jonka korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ja auttaa ikääntyneen ihon kunnon palauttamisessa. Ihosta tulee kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Tämä sopii herkälle iholle ja voidaan käyttää sekä päivä- että yövoiteena.
Ovh 54,90 € / 60 ml, boxissa 7ml

Nämä philosophyn tuotteet kiinnostavat ja testaan kyllä ihan mielelläni tämän. Kotona olevaa kahta muuta tuotetta en ole vielä testaillut eli en osaa näistä kertoa oikeastaan mitään mutta kohta kyllä :) 

Cutrin Sensitive Rescue Dry Scalp moisturizer



Hiuspohjaan jätettävä pitkäkestoinen tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisen herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät kiristävää tunnetta. Antaa kimmoisan, pehmeän ja tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Sopii päivittäiseen käyttöön, ei rasvoita hiuksia. Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt allergiatunnuksen tehokosteuttajalle. 
Ovh 14,90 € / 75 ml boxissa täysikokoinen

Jeee, nyt tuli todella mieluinen ja tarpeellinen tuote. Kärsin aina tietyin väliajoin kuivasta hiuspohjasta ja varsinkin nyt näin kovilla pakkasilla alkaa taas kutinaa tuntumaan. Tämä pääsee kyllä heti tänään jo testiin. Jos toimii niin tulen kertomaan siitä sitten myös täällä blogin puolella. 


Lumene True Mystic Precise Tip, silmänrajaustussi



Silmänrajaustussi sopii taianmaisesti tarkan ja intensiivisen, viettelevä rajauksen luomiseen. Sen joustavalla, kapealla kärjellä voit luoda rajauksia monipuolisesti aina elegantin luonnolisesta dramaattiseen ja näyttävään. Tussi on runsaspigmenttinen, nopeasti kuivuva, vettähylkivä ja tahraamaton koostumus. Saatavana mustana ja ruskeana. 
Ovh 12,90 € / 1 ml, boxissa täysikokoinen

Kehuja olen tästä kuullut ja nyt on kiva päästä testaamaan tätä itsekkin. Ensivaikutelma kun tätä käteen testailin vaikutti todella hyvältä! Tätä testaankyllä eritäin mielläni. 

Tena Skin cream



Tena perusvoide kosteuttaa ihoa ja suttaa sitä säilyttämään sileänä ja pehmeänä. Tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön koko keholle myös käsille ja jaloille. Tuoksuton
Ovh 4,30 € / 150ml boxissa täysikokoinen

Tämä tuote yllätti minut kyllä 
täysin enkä pääse siitä yli vaan heti tulee mieleen virtsankarkailu eikä vartalovoide. Vaikka kuinka yritän. 

Salus Alpenkraft vitamiinijuoma



Hunaja-yrttivalmiste jossa on timjamia ja eukalyptusöljyä, jotka rauhoittavat kurkkua. 
Ovh 14 € / 250 ml, boxissa 10 ml

Muistan kun pienemmäni meen äiti yritti juottaa meille flussassa jotain tosi pahalle maistuvaa yrttitippa juomaa :D Vieläkin on kammo kaikkeen tälläisiin tippoihin. Pakkohan tätä on kuitenkin maistaa mutta toivottavasti maistuu paremmalta kun se minkä mä muistan :D 

Anyday cashewpähkinät




Nämä on paahdettu ilman öljyä eikä näihin ole lisätty suolaa. 
Ovh 2,90 € / 60g boxissa täysikokoinen

Rakastan kaikenlaisia pähkinöitä ja voisin syödä niitä koko ajan. Kuitenkaan en haluaisi näitä boxista löytää. Suklaan nyt joten kuten ymmärrän, onhan suklaa siis suklaata! :D 


Tota joo......... odotukset olivat suuret mutta valitettavasti ei ne odotukset kyllä täyttyneet. Parhaimmat oliavt Cutrinin tehokosteuttaja ja Lumenen rajaus, mutta nyt jäi kyllä kärrynpyörät ja wuhuu huudot. Ja yhä vieläkin se Tena tuo mielikuvan virtsankarkailusta eikä voiteesta. Ehkä pääsen siitä yli vielä joku päivä. 

Tämä tammikuun boxi jäi nyt kyllä viimeiseksi mikä tilaan. Pisteillä saan itselleni vielä kolmen kuukauden boxit eli boxeja tullaan näkemään vielä täällä blogin puolella. Eikä sitä koskaan tiedä jos vaikka tulevat boxit saavat pääni kääntymään ja tilaan boxin uudelleen. 

Tälläistä tällä kertaa. Lädenkin tästä testaamaan nyt tuota Cutria :) 


22 kommenttia :

  1. Neljäs Livbox jo joka ei enää tule, oli niin tärkeä, että lasken kuitenkin. Mutta juu ei maata mullistavaa. Mutta toki Tena rasva olisi kelvannut, ikähaitari osuisi ainakin kohdilleen, hehee. Iloa viikonloppuun <3

    VastaaPoista
  2. Tena rasva ja Cutrin olisi tännekin kelvanneet. Niin ja tietty tuo Lumenen rajaustussikin.
    Kivaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cutrin lähti heti testiin samoin Lumena ja molemmista tykkäsen. Tänään kokeilin tuota Tenaa ja ei ollut kyllä huono.

      Poista
  3. Kauhistus... Mullakin Tena tuo jo sanana mieleen pissankarkailun...
    Mulla on Philosophyn miracle worker overnight -voide. En yhtään tykkää, mutta käytän pois kun ostin eikä tuo mikään edullinen voide ole. Tuo yövoide tuoksuu nenääni pahalta eikä ole yhtään kummoisempi kuin ihan tavalliset perusvoiteet. Tiedä häntä laitanko sitä liikaa, jotenkin paakkuuntuu.
    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se voide kyllä ole sieltä halvimmasta päästä. Itse en ole vielä testaillut sitä saati tuoksutellut. Voi harmi kun ei ole mieluinen tuote. Kannattaa kokeilla vähemmällä määrällä ja laitatko seerumin alle? Jos se ei ole imeytynyt kunnolla niin saattaa olla myös yksi syy tuohon paakkuuntumiseen. Ihanaa viikonloppua sinulle Heli!

      Poista
  4. Odottelen vieläkin omaani jotain häikkää postilla sen kuljetuksessa Kiroaa =(

    VastaaPoista
  5. availin eilen eskari ikäisen tyttöni kanssa livboxia. tyttö haistoi sitten tenan voidetta ja ensireaktio oli ,että tämä tuoksuu ihan vaipalle :D itse tykkäsin kyllä tenan voiteesta ja taidan heittää tällä hetkellä käytössä olevan oriflamen vartalovoiteen roskiin,en vaan kestä sen tuoksua.
    boxin kaikki tuotteet pääsevät käyttöön ,paitsi hunajayrttivalmiste.teelusikan kärjellä maistoin ja kiesus miten imelää,tätä en pysty kyllä loppuun juomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaipalle :DD Ihana! Kääk, saas nähdä kuis mun käy tuon yrttivalmisteen kanssa :D Nyt näin ekan testailun jälkeen Tena on kyllä ihan hyvä perusvoide.

      Poista
  6. Onneksi en jatkanut enää tilausta, koska tästä boksista olisi käyttöön päätynyt ehkä vain Cutrin. Tena... no se olisi järkyttänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tena näin eka testin jälkeen vaikuttaa kyllä aikas hyvälle :)

      Poista
  7. Hmm no ei ehkä täyden kympin arvoinen tämä boksi, mutta parempi jo kuin moni aikaisemmista :D Kiitos taas kattavasta postauksesta, pakkohan nää on aina lukea että tietää mitä menettää, heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, on niitä huonompiakin ollut :D Ole hyvä vaan jos nyt näin voi sanoa :D

      Poista
  8. Ensimmäinen tilaamani boxi, ja pakko sanoa että Tena oli järkytys. :D Eilen kuitenkin kokeilin ko. voidetta ja kyllähän se ihan toimivalta tuntui. Jotenkin vaan en osaa suhtautua tuohon hyllyn reunalla nököttävään tuubiin, kun merkin yhdistää niin voimakkaasti aivan muihin juttuihin. Ehkä tästä pääsee vielä yli? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan kuvitella tilanteen :D Itse kyllä näin ekan kokeilun jälkeen olen ihan tyytyväinen. Ehkä me päästään sen yli, toivottavasti ;D

      Poista
  9. Liikaa yllätyksiä ja tuotteita, jotka eivät olisi mun juttuni. Ostin kuriositeetin vuoksi Japanista vuosi sitten "yllätyskassin" kosmetiikkaliikkeestä, iso juttu siellä uutena vuonna. Kaikki oli onneksi käyttökelpoista. Tosin miltei kaikki japanilaiskosmetiikka jota ostin oli aika hakuammuntaa, kun en aina ollut ihan varma mitä tuli ostettua. Suurin osa oli hyviä, joukossa pari aivan huipputuotetta, joita kaipaan nyt kun ne ovat loppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Japanilainen kosmetiikka on kyllä sellaista mitä haluaisin kokeilla mutta juurin tuo hakuammunta tuotteiden kanssa on tehnyt sen, että tilaaminen on jäänyt.
      Oletko koittanut tilata tuotteita netin kautta?

      Poista
  10. Tämä ei ollut huono boksi, mutta ei kyllä paraskaan. Tykkäsin itsekin tuosta Lumenen rajaustussista, aivan mahtava tuote. Tuo voide on ollut mulla nyt käytössä ja on aivan ihanaa tavraa. Pistää kyllä miettimään, että pitäisikö välillä panostaa oikein kunnon kasvovoiteeseen =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on kyllä hyvä <3 Suosittelen kyllä välillä panostamaan vaikka juurinkin yövoiteeseen ensialkuun. Itsekkin vaihtelen voiteita aina ihon tarpeen mukaan.

      Poista
  11. Tämä oli ensimmäinen boxi minkä tilasin ja minun laatikossa ei tuota Tenaa ollut? Erikoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko sinulla se Herbinan kuorinta? Jos oli tämä uusin niin sen tuoksu on ihana <3 Rakeita juuri oikea määrä :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.