I love me messujen muisteloa

Tänään pöiti tulloa ulos ihan eri postaus kera arvonnan mutta teknistä syistä se siirtyy ensi viikkoon. Muistellaan sitten hieman viime vuotta ja I love me messuja. :)
 Messuilin tänäkin vuonna bloggaajapassilla, ihanaa kun sen sain ja matkaan lähdettiin Cian kanssa jo aamutuimaan junalla. Onneksi oli vielä syystarjoukset VR:llä ja saimme menopaluut yhteensä 40€. 

Viimehetken korjailuja

Kuvat olen ottanut keväällä ostamalla Olympus PEN-6. Vielä on hakemista säätöjen kanssa. Uusi objektiivi on myös ostoslistalla kun tämä mikä kameran mukana tuli ei ole tarpeeksi valovoimainen sisällä otettaviin kuviin. Monet kuvat joiduin hylkäämään :(
 Canonin 600D on se ykköskamera ainakin vielä 
 mutta halusin saada hieman pienemmän ja kevyemmän juurin tälläisille reissuille mukaan ja siihen Olympus on kyllä oivallinen valinta. 


Saavuimme 11.00 aikoihin paikalle ja kuhina oli kuin muurahaispesässä ja koko ajan lisää ihmisiä oli tulossa. Yli 50 000 tuhatta kävijää oli messuilla yhteensä. Wau!

 Olin junamatkalla listannut kaikki osastot missä halusin käydä appiin mutta kuinkas ollakkaan kun piti oottaa kartta esiin, kaikki tallennukset oli kadonneet. No, päätimme, tai minä äitinä päätin :D, että etenemme käytäviä systemaattisesti jottemme missaa yhtään mitään. No, kyllähän me missasimme ja paljon! Onneksi olen silti muiden blogeista käynyt lukemassa mitä emme nähneet. Yksi niistä missatuista oli tämä Epicaren karvojen poistoväline. Tälläinen on tulossa muuten arvottavaksi helmikuun puolella . vink vink 


Tapasin messuilla ihania bloggaajakolleegoja ja yhteistyökumppaneita. Todella kiva nähdä ihmisiä ihan kasvokkain ja huomatta, että se kuva minkä olet heistä omassa päässä saanut, piti aika hyvin paikkansa. Pääsin tutustumaan myös ihan uutuustuotteisiin esim. Davvi tuotteisiin ja sainkin tuotteita testiin eli niistä tullaan kuulemaan jossain vaiheessa. 

Ihan vaan pari Invisibobblea :D


Jonot jätskille oli ihan mahdottomat, joten me emme voineet jäädä jonottamaan ja jouduimme vaan ihastelemaan näitä.Kun äiti ja tytär lähtevät messuille niin ei sieltä tyhjin käsin kotiin lähdetä :D Osa kassien sisällöstä tullaan näkemään myös täällä blogin puolella.  


Heti junaan päästyämme oli pakko ottaa parit kuvat :) 
Kotiin päästyämme, laitoin kynttilät palamaan ja rojahdin sohvalle.

Tykkään näistä Ikean tuikkukipoista. 

Onneksi tänä vuonna on messut taas tulossa 21.10-23.10.2016. Tänä vuonna messuilen kyllä kaksi päivää.


Rentouttavaa sunnuntai-iltaa <3

Love12 kommenttia :

 1. Niin se on, että vaikka kuinka miettisi reitit ja muut noille messuille, niin aina minultakin jotain jää huomaamatta. Ehkä siellä on liikaa esilleasettelijoita ja mihinkään ei ennätä kunnolla paneutua ja tulee hutkittua noita käytäviä ristiin rastiin:)Tai, no niin minulle kävi joidenkin käytävien suhteen! Mutta kivaa siellä silti on, joka kerta. Blogikamuja näin vain muutamia, saaattoi olla syynä tuo sunnuntai, milloin minä olin tyttöjeni kanssa siellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa siellä on ja jotenkin ne alueet saisivat olla selkeämmin, jotta ei pääsisi käymään niin.

   Poista
 2. Vitsi kun oli kiva muistella taasen messuja. <3 On sinulla kaunis tytär ja aah mikä kassisaalis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tuossa on kolme paria kenkiäkin kun halvalla sai :D

   Poista
 3. Aapua mä olen unohtanut kirjoittaa messupostauksen, mutta nyt muistin (kiitos sun), joten pitääkin heti mennä muistelemaan vielä omien kuvien kautta millaista messuilla oli :) Tänäkin vuonna on pakko päästä ja mielellään vähän löysemmällä aikataululla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :D Vähintään kahta päivää ajattelin itse messuilla pyöriä.

   Poista
 4. Mulle kävi messusovelluksen kanssa sama. Otti pataan, kun kaikki suosikit oli kadonneet ja kiinnostavia ständejä jäi näkemättä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Toivottavasti se apps on saatu fiksattua kuntoon. Olisi toimiessaan ollut kyllä kätevä.

   Poista
 5. Nää oli hyvät messut. Mahtavia tuotteita ja ihania bloggaajia pääsin tapamaan!

  VastaaPoista
 6. Nuo ikean tuikkukipot on niin yksinkertaisen upeet! :D nappasin omani mukaan perjantaina :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.