Ihonpuhdistusta latvialaisittain


Ihonhoito alkaa ihon puhdistuksesta. On ertittäin tärkeää puhdistaa iho aina iltaisin päivän meikeistä ja muista epäpuhtauksista. Hyvä on myös aamuisin puhdistaa ihoa yön jälkeen. Itse käytän aamuisin aina misellivettä. Iltasin sitten onkin eri tuotteet käytössä. Puhdistusaineita löytyy, joka lähtöön ja jokaiselle ihotyypille omansa. Se onkin mielestäni hyvä, koska eivät kaikki halua käyttää samoja tuotteita ja itse tykkään ainakin vaihdella puhdistusaineita ihan eri tarpeidenkin mukaan.  On öljyjä, nesteitä, vesiä, maitoja, geelejä, liinoja, seiniä ja vaahtoja.
Halusinkin testata myös luonnonkosmetiikan vaahtoavaa putsaria ja sellaisen löysin latvialaisesta Kivvi sarjasta.
 Kivvi sarjan tuotteita olenkin esitellyt täällä blogissa  aiemminkin ja mielelläni esittelen niitä lisääkin. 

Puhdistusaineen nimi on Pyrus Cydonia Linea 




Tämä vaahtoava pesu sopii kaikille ihotyypeille hellävaraiseen puhdistukseen. Tätä leviteään kostealle iholle pyörivin liikkein, samalla tavalla kun emulgoisi  esim. kuorintaa.  Osaa puhdistusaineista levitetään kuivalle iholle eli kannattaa tarkistaa käyttötapa aina ensin. 
Tuote ei ole muuten pelkästään puhdistava vaan samalla kosteuttaa ja pehmentää ihoa sen sisältävillä kvittenia-, aaloe- ja kamomillauutteella.

Itseltä tämä puhdisti meikin hyvin ja käytän tätä nykyään aina suihkussa. Meillä on meinaan vessan lavuaari sen verran matalalla, että aina kasvoja pestäessä lattialle muodostuu lampi ja mun vaatteet on ihan märkänä :D Onneks suunnitteilla on remppaa ensi kesänä. 

Tuoksu tässä on kivan raikas eli plussaa siitäkin. Tykkään myös paljon näistä Kivvi tuotteiden ulkonäöstä. Näitä on mukava pitää esillä kun samalla saa myös hieman silmänruokaa. Ainahan se on kiva lisä tuotteelle kun myös pullo taikka purnukka on kivan näköinen. 

Olen käyttänyt tätä myös Mia 2 kanssa. Tarviikin ottaa Mia 2 taas kunnolla käyttöön. Ostin sen viime vuoden helmikuussa ja olen käyttänyt sitä enemmän ja vähemmän säännöllisesti ja unohtanutkin koko kapistuksen  :D 

Tätä ja muita Kivvi tuotteita saa tilattua esim. maahantuojan verkkokaupasta ja tämän kasvojen puhdistuksen hinta on 8,80 €
 Maahantuojan sivuilla tämän ikäsuositus on 20+.

Se olisi uusi viikko ja uudet kujeet. Olo alkaa olemaan suht normaali, jeee! Oli jo aikakin. Tällä viikola luvassa ainakin tuoksuja, lakkauksia ja arvontaa. Tiistaina olisi myös tarkoitus palata Makro-Tex valokuvaus haasteen pariin.

Ihanaa maanantaina kaikille teille mahtaville tyypeille siellä <3

Love


Tuote saatu

12 kommenttia :

  1. Uusi tuttavuus tämä tuotemerkki minulle! Kiva kun vinkkasit :)
    Jään odottamaan kokemuksia Mia 2 osalta, sillä sellainen on ollut itselläkin mielessä hankkia. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki testaamani Kivvi tuotteet ovat olleet ihania <3 Kivaa viikkoa sinullekkin ja raporttia on tulossa Mia2:sta :)

      Poista
  2. Ihanan kesäinen pullo. Kyllä sitä tulee jotenkin paremmin hoidettua nyt nelikymppisenä ihoa kuin kaksikymppisenä ja ihanaa on aina kuulla itselleen uusista tuotteista.
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tulee kesä mieleen :) Kivaa viikkoa myös sinulle Outi !

      Poista
  3. Mulla ei ole Kivvin kasvotuotteista kokemusta, mutta vartalotuotteista kyllä! :) Varsinkin vartalonkuorinnat on olleet paljon mieleeni! Ja ne vartalomarmeladit on täydellisiä tähän aikaan vuodesta, koska ne on niin täyteläisiä koostumukseltaan. Kesällä ei voisi kuvitellakaan verhoavansa itseään sellaiseen paksuun voiteeseen, mutta talvella iho kiittää ;)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa sellaiselta, mistä pitäisin. Hempeä pakkauskin iskee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä vois olla kyllä ihan sellainen mistä pitäisit :) Tykkään niin näistä Kivvin pakkauksista.

      Poista
  5. Kivvi on ihana sarja, jo siksi toki, että on latvialainen, mutta ne purkit, tuottet ja tuoksut. Ooh. <3

    VastaaPoista
  6. Huomasinkin tämän jo aiemmin tuolla maahantuojan nettikaupassa ja yllätyin todella edullisesta hinnasta. Tätä en ostanut, mutta pari muuta kivaa juttua tuli hankittua :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.