Täydelliset pinsetit ja kulmat kiittää

 Kaikki kosmetiikkasarjat pukkaavat erilasia tuotteita täydellisten kulmien saamiseksi, mutta ei ne mitään ihmeitä saa aikaan ei jos kulmakarvat ovat täynnä hajakarvoja. Nopeaan kotona tehtävään  hajakarvojen postamiseen oiva apuvälinen on pinsetit.

Itsekkin olen tässä vuosien aikana testaillut jos jonkinmoisia pinsettejä, myös automaattiversioita. Osa niistä käyttämistä pinseteistä oli ihan hyviä, osa taas niin tylsiä ja tällä hetkellä ne tylsät onkin mulla käytössä kun koristelen kynsiä. 

Vasta nyt voin sanoa ääneen, että oikeat ja täydelliset pinsetit ovat löytyneet ja se tapahtui silloin kun sain Tweezermanin käteeni. 


Tweezermanea löytyy monella eri kuosilla ja muutama eri mallikin. Löytyy jopa kunnon bling bling pinsetitkin.
Showstopper.fi sivuilla on löytyy valikoima pinseteistä.


 Tämä omani on Salt Tweezer Black flower ja tällä hetkellä hinta on 24,90 €

Tweezermanit rantautuivat Suomeen 2003 vaikka muulla päin maailmaan on pinsetit ovat voittaneet lukuisia palkintoja yli 30 vuoden ajan. 

Se mikä tekee näistä pinseteistä paremia kuin muut niin jokainen pinsetti on käsin hiomalla viimeistely ja tarkastettu. Jokainen pinsetti on myös täydellisesti tasapainossa. 

Se mikä on parasta pinseteillä on elinikäinen teroituspalvelu Suomessa, Suomi on toinen maa Euroopassa mistä saa teroituspalvelua.
Jos Tweezermanisi vaatii teroitusta niin laitappa pinsetit pakettiin, mukaan paluukuori merkillä ja osoitteella varustettuna ja lähetä paketti osoitteeseen:
  Carpelan Cosmetics Finland, Koivulahdentie 10 66530 Koivulahti

Kannattaa kuitenkin olla varovainen aluksi, koska nämä ovat todella terävät kuten kuvasta näkyy.

Näillä terävillä viistopäillä saa nypittyä pienemmätkin karvat
Olen testaillut pinsettejä omilla kulmilla ja myös nyppinyt kaverien kulmia ja olen täysin myyty! Ihmettelen miten kulmani ovat tulleet toimeen ilman näitä :D Näillä saa pienemmätkin karvat nypittyä.


Nämä pinsetit ja kulmakarvatuotteet = täydelliset kulmakarvat.
 Multa puuttuu enää se täydellinen kulmakarvatuote ja vinkkejä otan kyllä vastaan :)

Eli varsinkin nyt on karvoihin katsominen eli onko sinun kulmassa kunnossa?

Linkkien klikkailuista en hyödy mitään


Tweezermanit saatu blogia varten testiin
8 kommenttia :

 1. Onko sulla kauan ollut nämä käytössä? Kuinka nopeasti tylstyvät? :)

  Mulla on tällä hetkellä samat pinsetit käytössä sekä kynsikoristeluun, että kulmien nyppimiseen... Ei kovin toimiva yhtälö :D Joutuu aina rapsuttelemaan lakkoja pois siitä nyppimispinnalta, että pinseteissä olisi mitään kitkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos saan vastata omasta puolesta, niin omani on ollut käytössä jo n. 2v, eikä tylsyyttä ole mitienkään huomattavissa. Erittäin hyvät pinsetit.

   Poista
  2. Kiva Liisa kun vastasit, koska mulla on kokemusta näistä vasta pari kuukautta.

   Viveka: kannattaa kyllä hommata molemmille omat pinsetit. Huomaat kyllä huiman eron kun on kunnon terävät pinsetit käytössä :)

   Poista
  3. Kiitos Liisa vastauksesta! Ehkä mun pitää tälläset hankkia :)

   Poista
 2. Ostin vihdoin omat tweezerini hullareilta ja kyllä, ovat ihan huiput. Kyllä kunnon välineet täytyy olla, niiden kanssa työskentely on helpompaa ja mukavampaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä.
   Oon ihan samaa mieltä sun kanssa juuri tuosta, että kun on kunnon välineet ja aineet niin työskentely on helppoa ja mukavaa :)

   Poista
 3. Onkohan tuo teroituspalvelu edelleen toiminnassa onko tietoa? :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.