Lokakuun Livbox

Näin tämä aika vaan vierii eli taas olisi se aika kuukaudesta. Jollain ihme syystä pystyin olemaan spoilaamati itseäni ja sain vasta tänään selville mitä boxi piti sisällään. Innolla ootin sisältöä.

 Kumpa näitä alkaisi saamaan myös smartposteihin niin ei tarvis ootella päivä tolkulla omaansa. 

Teemaväri on tässä kuussa vaaleanpunainen Roosa nauhan kunniaksia. Jokaisesta boxista on mennyt euro Roosa nauha keräykseen, hiemo ele mielestäni <3Kannen avattua ruusun tuoksu valtasi nenän ja mielenkiinto heräsi heti, mikä tuote tuoksuu näin....


Neutrogena, Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free MoisturiserIhoa pehmentävä ja kosteuttava kosteusvoide ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja tekee ihosta raikkaan ja sileän tuntuisen. Tuote sisältää aloe veraa ja kamomillauutetta, ja se sopii käytettäväksi kasvoille ja kaulalle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen, myös meikin alle. 
Voiteen raikas verigreipin tuoksu virkistää mieltä. 
Ovh 8,55 € / 50 ml ja boxissa tuote täysikokoisena

Tuoksu tässä on todella ihanan raikas, melkein tekis mieli lipaista :D Rakastan meinaan verigreippiä todella paljon. Imeytyi todella hyvin eikä jätä rasvaista tunnetta iholle. Tämän tulen testaamaan erittäin miellelläni. 

Lumene Arctic Sand


Lumene Arctic Sand-kynsilakoissa on hiekkaisen karhea mattaefekti ja kauniin heleä Roosa nauha-sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Lakan kimmeltävä hohde ja hiekkainen mattaefekti on näyttävä. 
Ovh 16,90 € ja tätä kynsilakkaa myydään Roosa nauha-kamppanjapakkauksessa cc-voiteen kanssa. 

UUlallaa! Tämä lakka yllätti minut joka saralla. Hiekkalakat on ihania ja tässä vielä tämä sävy on todella kaunis. Aikaisemmin minulla ei ole yhtään Lumenen hiekkalakkaa mutta tämän jälkeen tutkin kaupassa niitä hieman lähemmin. 

OSIS+ Glamination


Voimakas kiiltokiinne antaa kampauksiin kuin kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi.
Ovh 11,90€ / 100 ml ja tämä tuote on täyskokoisena boxissa

Tämä on uutuustuote, joten testaan tämän kyllä erittäin suurella kiinnolla. 

BC OIL MIRACLE, Rose Oil hair & Scalp ShampooShampoo sisälää damascena-villiruusuöljyä. Se hemmottelee ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Micro-emulsion-teknologia loihtii hiuksista välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi. 
Ovh 17,90€ / 200ml ja boxissa tuote on 30ml

Nyt alkoi tulla selvyys mistä se ruusun tuoksu tuli. 
 Tätäkään en ole vielä testannut mutta ilman muuta tulee kyllä käyttöön varsinkin kun alkaa pakkaset tulla niin päänahka alkaa kuivumaan. 

BC OIL MIRACLE Rose oil


Hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damascena-villiruusuöljyä. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa, tekemättä niitä raskaiksi. Voidaan käyttää hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn. 
Ovh 19,90€ / 100ml ja boxissa oli 5ml

Tilaajalahjana tuli vielä kuukaden ilmaiset Me Naiset digilehdet.


Aiemmin en oikein öljyistä tykännyt mutta nyt olen oppinut tykkäämään myös niistä. Tarviipa kokeilla tuota hierontaa ennen pesua eli tämäkin tulee käyttöön. 

Oli ihanaa huomata, että myös kaikki tuotteet olivat pakkauksistaan myös väriltään vaaleanpunaisia. 

Tämä boxi oli pitkästä aikaa todella hyvä! Tykkkäsin kaikista tuotteista ja kaikki tulee itselle käyttöön. 

Mitä olit mieltä sisällöstä? 

Mä jatkan tilausta ainakin vielä ens kuun :) 

Jos kiinnostus heräsi boxia kohtaan niin tästä pääset tutustumaan vielä lähemmin. 

6 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.