Syksyn ruskaa

Nyt viimeistään ulkona on oikeen syksy, pläääh Maa täynnä lehtiä, vettä sataa ja harmaus iskee kunnolla takaraivoon. Mä, en yhtään syksy ihminen, päätin tempasta ja siirtää tota syksyä myös hieman kynsiin.  Kyllä, ihmettelen itekki sitä :) Ainut asia mistä syksystä tykkään on se et, illan hämärtyessä kynttilät palamaan ja takkaan tuli <3 Niin ihanan kaunista ja romanttista.....

Jos nyt kuitenkin palataan kynsiin.  Pohjalla on 2 kerrosta Kikon lakkaa. Näihin en tehny kummosempia koristuksia vaan päästin Opin tekemään taikatemput. Harmikseni veikkaan et toi mun opi on feikki :( Ebaysta tilattu. Luulin olevan aito, mut pitäis sen tietää ettei aitoa VOI saada halvalla.... Paitsi jos myyjä on vähän..... :D

Lakkoina tällä kertaa ovat siis Kikon Burnt Sienna 373, shimmerisen ihana vaaleanruskea lakka. Tämä on yks ensimmäisistä Kikon lakoista mitkä ostin viimevuoden kesällä Roomasta.... Aaah Rooma <3 <3 mut joo.
Tykkään näistä lakoista sen takia kun levittyy todella hyvin ja peittää jo yhellä kerroksella.

Toisena on toi Opin Glitzerland UPEA  kullan värinen lakka ja se oli tilattu ebaysta, kaikkien tavaroiden taivaallisesta nettikaupasta... Tämäkin on ensimmäinen laatuaan oli sitte aito taikka feikki :DNäissä on kaksi kerrosta lakkaa . 


 Yllätyin tosta Glitzerlandista kuinka kauniin jäljen anto yhellä kerroksella. En meinaan oo tällä lakannu kertaakaan aikasemmin. Tätä tarvii testailla paljon enemmän.Onko teillä jo saapunut syksy myös kynsiin? 

Toivottavasti huomenna paistais taas aurinko.

P.s. Tää lähtee Hulluille päiville sekoilee, saas nähä kuinka siä ihmispaljoudessa taas pärjää :D Taidan olla itekki hieman hullu ku sinne änkeen mut PAKKO4 kommenttia :

  1. Tosi kauniit kynnet! Niin ihanan syksyiset! wow :3

    VastaaPoista
  2. Kiitti! En oo yleensä mikään ruskeen ystävä mut kikot aina yllättaa :)

    VastaaPoista
  3. Eihan OPIt Amerikkoloissa maksa juuri mitaan, joten ei se halpa hinta automaattisesti tee feikkia. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.