Yllätystä ja vaniljaa

Pari viikkoa sitten sain  ihanan yllätyksen.

 Huomasin  AetzNailzzin facesivuilta, että heille oli tullut myyntiin Cuccio Vanilla bean & Sugarcrane Ultra-sheer bodybuttereita, joka sopii Nfu Oh:n vanilja kukkaöljyn kanssa yks yhteen. Mulla itellä on se öljy, mikä on IHANA, ja komppasinkin sen siihen kuvan alle.

 Perjantaina  AetzNailzzin studiolla oli ollut erittäin hauska päivä ja tytsyt siellä halus laittaa iloa jakoo ja lähettää mulle sen voiteen!! Toiselle onnekkaalle he lähettivät sen kynsinauhaöljyn. Ja todellakin he jako sitä iloa. Eka kerta ku mulle käy näin :)

Tämä on kerrassaan bodybutter. Tätä voi käyttää suoraan sanoen päästä varpaisiin. No, kasvoihin en suosittele. Käytettä myös käsi- ja jalkavoiteena.

Tuotekuvauksessa luvataan 24-tunnin kosteutus, tosi hyvä näin talven lähestyessä, koska mulla ainakin kuivaa iho tosi paljon kun alkaa tulla kylmät ilmat. Tuotteen luvataan myös vähentämään pieniä juonteita ja ryppyjä käsissä ja jaloissa,  toivottavasti toimii :), auttaa parantamaan ihon luonnollista kosteutta ja näyttämään nuorekkaalta,   vitamiinien ja kasviuutteiden avulla ihon näyttämään elinvoimaiselta, säteilevältä ja terveeltä.

Eka kosketus voiteeseen ja mä oon ainakin myyty!

 Tuoksu on ihana,  sitä on tarpeeksi , mutta ei kuitenkaan liian voimakas. Nytkin koko ajan haistelen sitä tosta iholta.
 Tietysti sitte jos vanilja ei oo se tuoksu mistä tykkää, ni silloin ehkä suosittelisin jotain muuta. Aet oli oikeessa eli tää  natsaa  sen öljyn kanssa kyllä tosi hyvin yhteen.

Tässä tämä ihana kynsinauhaöljy <3. Harmi kun sen saanut noista kukkasista hyvää kuvaa 
Voide imeytyi hyvin ja oli kevyen tuntuinen eikä jättänyt mitään rasvasta pintaa vaan sileän pehmeä . Juonteet ei kadonnu ainakaan ekalla kerralla :D tilannetta seurataan kyllä.

Jos toi vanilja ei oo se oma juttu, onneks noita kukkaöljyjä on muunkin tuoksusia. Pullot jo itsessään on luksusta ja öljyn seassa on kukkasia. Ite oon hankkimassa  purkan tuoksusen öljyn seuraavaksi.


AetzNailzzin verkkokauppa ei ole vielä toiminnassa, mutta avautuu heidän kotisuvuille eli tänne.
 Sieltä pystyy tilamaan tuotteita ketä vain,  mutta rakennegeelejä ja pohjustusaineita saavat tilata vain ammattilaiset. Kannattaa laittaa vaikka meiliä kysellä tuoteista  jos on halukas tekemään ostoksia, siis niin kauan kun verkkokauppa aukeaa :)

Tää parivaljakko on vaan niin <3

Tästä vaikka pukin konttiin  hieman ylellisyyttä


Kiitokset vielä Aetille ja AetzNailzzin tytsyille tästä uudesta tuttavuudesta <3


P.s Heiltä saa myös niitä Nfu Oh:n glittereitä ;)

Sain nämä synttärilahjaksi ihanilta kynsikavereiltani. He olivat AetzNailzzilta tilanneet nää eikä mulla ollu mitään tietoo koko asiasta. Hieman suu loksahti auki kun posti kävi :D


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.