Lokakuun Livbox



Taas on ollut aika pienen jouluaaton eli posti on tuonut lokakuun livboxin kotiin, tai hain  sen postista kun ei mahtunut luukkuun :)

Lokakuun värinä mulla oli kunnon punainen. Tässä kuussa värejä oli muitakin liikenteessä.





Louis Wilmer, Skin Appeal Peeling



Tämä kuorinta tekee ihosta sileän ja edistää sen pintaverenkiertoa. Hedelmähapposeos elvyttää ihoa ja aktivoi sen uudistumista. Tuote sisältää Pantenolia, joka parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. 

Viime kuun boxissahan oli saman merkin puhdistus, joten siitä ihan kiva saada saman valmistajan kuorinta kokeiltavaksi. Kuitenkaan toivottavasti ens kuun boxissa ei oo enää kuorintaa kun just elokuussa oli.

Tuoksua tässä kuorinnassa ei ole ja jotenkin jäin sitä kaipaamaan. Tuote sisältää rakeita  vaikkakin pieniä eli EI couperosaiholla pyöriä liikkeitä. Jättää iholle sileän pinnan mutta....... Kaipaan sitä tuoksua! :D
Testikoko on 12ml. Ovh tuoteelle on 14€ / 50ml

Schwarzkopf Professional, BC Oil Miracle





Kevyt öljy hoitaa ja saa hiukset hehkumaan jättämättä niitä raskaan tuntuisiksi. Tuote antaa hiuksillesi lämpösuojan sekä säilyttää hiusvärin hehkuvana ja suojaa kosteudelta.

Tuoksu on kivan raikas. En vaan oikein osaa selttää miltä tuoksuu. Paketissa kerrotaan laittamaan herneen verran öljyä pyyhekuiviin hiuksiin. Nyt just ei oo pyyhekuivia hiuksia, joten kerron kommenteissa kokemuksista sitten paremmin. Tämä on 5ml kokoinen. Ovh 19,50€ / 100ml


Favora, Hoitava käsivoide



Nopeasti imeytyvä ja riittoisa tehokosteuttaja sopii karheammillekkin käsille. Käsivoide ravitsee myös kynsiä ja kynsinauhoja. Hajusteeton koostumus sopii herkällekkin iholle.

En kyllä tykänny. Itellä on kyllä käytössä voiteita mitkä imeytyy paljon nopeammin. Jättää iholle rasvaisen pinnan pitkäksi aikaa. Ite käsirasvojen suurkuluttaja haluun, todellakin nopeasti imeytyvän voiteen. Taidan käyttää tän käsinaamiona.  Tämä tuli normaalikokoisena. Ovh 9€ / 75ml

Born to Bio, Mango suihkugeeli


Huumaava mangon tuoksuinen suihkugeeli herättää aamusuikussa hellästi alkavaan päivään. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Tuoksu on todella ihanan huumaava! Mulle tulee pullosta mieleen smoothie :D Kirjottelen kommentteihin kokemuksia myös tästä tuotteesta testaamisen jälkeen. Tämäkin tuli normaalikokoisena.  Ja  tätä myy esim. Prisma, ei olis tullu kyllä sieltä tätä ettiä :)
 Ovh. 8,95€ / 300ml 

Trind, Nail Repair


Tehokas kynnenvahvistaja, joka tekee kynsistä vahvat ja joustavat sekä estää kynsien kuivumisen. 

Tätä tuotetta en itselle viitti kokeilla, koska omat kynteni on vahvat ja kovat. Liian kovat kynnet katkeilee ja sitä en halua. Olen paljon hyvää kuullut tästä ja sen, että toimii.  Tämäkin tuote normaalikokoinen. Ovh 12€ / 9ml. Jos joku haluaaa käyttöohjeita niin voin ne laittaa. 
Jos jollakin teistä on tämä niin kertokaa ihmeessä kokemuksia :)

Boxi sisälsi vielä kaksi tuoksunäytettä. 

Marc Jacobs Honey
Toi pullo on <3 ( siis normikokonen ) 

Tämä naisellisen pehmeä, lämmin ja iloinen tuoksu on raikas yhdistelmä kukkien ja hedelmien tuoksua, jossa pohjalla on vaniljaa ja hunajaa.

IHANA, IHANA Ja vielä kerran IHANA!! Jos voi näytteestä innostua niin tästä. Oon kyselly liikkeistä tätä näytettä, koska tuoksu on ihana, mutta missään sitä ei oo ollu. Tämä kuluu ostoslistaan. Haluan kokeilla aina ennen hajuveden ostoa tuoksua omalle iholla, koska tuoksu on aina muuttuu iholla. 
Ovh 53€ / 30ml ja 73€ / 50ml

Esprit Duo Woman

Sensuelli tuoksu sisältää vihreää omenaa, sitruunaa ja punaherukkaa. Lisäksi siinä tuoksuu kielo, pioni ja jasmiini. 

Yllätyin tästä, koska toi kielon lukeminen sai mut heti näkemään punaista. Tää on oikeestaan ihan kiva arki tuoksu. Aika lähellä Oskar de la Rentan yhtä tuoksua. Ei ole kyllä paha lainkaan tää... eikä oo paha hintakaan. Ovh 26,30€ / 30ml 

Voit oman pikkupaketin tilata täältä. ( en hyödy mitään tilauksista ) 

Mahtaakohan olla tulossa normaalikokoista hajuvettä koskaan? No jäädään odottelemaan :)




1 kommentti :

  1. Suihkusaippuaan petyin, koska odotin sen tuoksuvan iholla kauemman ja ehkä hieman voimakkaammin. Hius öljy taas yllätti postitiivisesti. Ei todellakaan jäänyt öljyisen tuntuiseksi eikä seuraavana päivänä tuntunut hiukset likasilta. Öljyjen kans oon ollu vähän varovainen, oon meinaan pariin kertaan pettyny pahasti...

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.