Kynnet lyhyeksi :(

Tätä oon aina inhonnu! Pari kertaa vuodessa joudun tekee tän inhottavan teon, eli lyhentää mun kynnet. Niin moni oli jo menny poikki, vaikka oli paikattukin. Pariin kynteen olin tehny myös akryylit, mutta en kuitenkaan halua niitä kaikkiin .

Siis koskaan EI saa kynsiä lyhentää saksilla vaan viilata, MUTTA mä en sitä kyllä tehny vaan liotuksen jälkeen leikkasin ne. Ja syy siihen oli pituus.
Nyt ette varmaan enää ihmettele miks en viilannu näitä lyhyiks :D

Tällä hetkellä oon aivan kädetön, en osaa tehä mitään tälläsillä tynkäkynsillä. Lyön kynnenalusia joka paikkaan ja muutenkin tuntuu ettei oo sormia lainkaan.
 Onneks nää on silti uusiutuva luonnonvara ja kasvaa aikas nopeesti. Siitä saan kiittää perintötekijöitä :)

Päätin samalla kokeilla leimailuja pitkästä aikaa  ja mielestäni onnistuin siinä suht hyvin. 

Lakkaa on kaksi kerrosta

Lakkoina mulla oli :

-Color club: Base coat
-Attitude: Vivid skies
-Leimat: Konad musta
-Laatta: BM-303 ( saatu miitistä)
-Seche Vite
2 kommenttia :

 1. Lyhentäminen on aina ikävää, ja menee oma aikansa opetella taas toimimaan lyhyillä kynsillä. :) Itse lohkaisin yhdenkynnen kokonaan, siinä ei ollut korjaamisen varaa kun pala puuttui niin lyhensin taas melko pätkiksi omanikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua miten tää on päässy menemään multa ihan ohi!! :(

   Mä oon kyllä ihan kädetön ku oon joutunu lyhentää nää...

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.