Cleopatra`s secret

Livboxin innoittamana pääti kokeilla myös Cleopatra's Secretin vastaanlaista pakettia. Pakettihan tulee kerran kuussa sisältäen yllätystuotteita, mitä ei voi tietää etukäteen. Kaiken kiireen keskellä multa jäi postaamati livboxin paketti tältä kuulta, mutta ens kuussa sen teen, joten pystyy näitä kahta vertaamaa keskenään.

Hyvä puoli tässä oli se, että tämä tuli suoraan postilaatikkoon kun taas livboxin jouduin hakemaan postista.


Paperin pala on sen takia ettei mun osoite näy :)

Itse pakkaus on simppeli kuten kuvasta näkyy. Se ei ainakaan mua haitaa yhtään. :)

Sitten Itse sisältö. Ehkä petyin hieman verrattuna Livboxin sisältöihin. Toisen niistä sain meen miitissä ja sen innoittamana tilasin paketin itelle. Mutta katotaan, harkitsen kuitenkin et palautanko vaiko en.


Kysyin heidän facebook sivulta, että onko tuotteet normaali koossa ja vastaus oli, että on. Silti mukana on vartalovoide koko 15ml ? Ei missään kaupassa myynnissä oo ton kokoista vartalovoidetta!!
Mistään tuotteiden kokeiluista en voi vielä kirjottaa koska harkitsen sitä että palautanko tämän paketin, hinta oli 19.90€.

Paketin tuotteet:
-Karamel Kompagniet, cream toffees 100g 
-Filemate by Tweezerman
- Coolcos, single eyeshadow 3g väri 17
-Patndrub 50ml ( pohjassa lukee free sample) , Relaxing sugar scrub
-Rauns Borg, bodylotion nordic, all skin types, 15ml
-Elf kynsilakka, ei mitään lappua missää, väristä yms.

Nyt kun tätä postausta tein niin huomasin vastan ton free sample kirjoituksen tossa purkin pohjassa. Mielestäni tää EI oo hintansa väärtti ja laitan heille meilillä kyselyä tuotteista. Infoon tänne sitten mitä sieltä vastattiin. 

Onko joku muu teistä tilannu tän saman paketin? ja jos on niin saitteko samat tuotteet vai eri? 

5 kommenttia :

 1. En ole tilannut mitään livboxeja enkä muita, mutta tämän postauksen perusteella tuskin moni haluaa tätä pakettia tilata. Melko suolainen hinta minusta noista tuotteista. Toivottavasti vastaavat palautteeseen, minä olisin laittanut myös.

  P.S Kuvavarmennus on liian hankala, yleensä jätän kommentoimatta kokonaan jos blogissa on kuvavarmennus päällä.

  VastaaPoista
 2. No jo on, ei kyllä tosiaan vakuuta tuo paketti! :o

  VastaaPoista
 3. ei kyllä enään houkuttele tuo paketti.. :/

  VastaaPoista
 4. Eipä sieltä tullu mitään kummosempaa vastausta ku, että elokuusta lähtien koot on normaalikokoja. Palautan tän paketin, koska EI todellakaan vastaa lupauksia eikä tavarat oo ton 19,90€ arvosia..... OOtan innolla Livboxia ja mitä ihanuuksia sieltä tulee. Postaan siitä heti kun saan paketin hyppysiini ja toi meen karvakasa antais kuvausrauhan :D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.