Mikäs sen parempaa kuin herkullinen ruoka mikä valmistuu melkeinpä itsestään. Tässä yksi sellainen eli pestokana.
Pestokana on juurikin siitä syystä todella hyvä arkiruoka, koska sinun ei tarvitse olla töiden jälkeen hellan äärellä koko iltaa. Mutta pestokana sopii loistavasti myös viikonloppuna nautittavaksi hyvässä seurassa.
Vaihtelevuutta saat myös eri lisukkeilla. Itse tykkään syödä tätä uuni vihannesten kanssa.
Samalla kertaa pystyt valmistamaan ruokaa myös isommallekin seurueelle. :)
Pestona voit käyttää mitä vain mutta me ihastuttiin Antin kanssa tähän Lapin Maria vegaaniseen Villipesto Kerkkään. Aivan loistava tuote myös siitäkin syystä, että tämä on ensimmäinen vastaantullut vegaaninen pesto, joten maitoproteiiniallerkikko pääsee nauttimaan tästä! JEE!
Pestokana
kanan fileepihvejä
pestoa, me käytimme siis Villipesto kerkkää
parmesaaniraastetta
(merisuolaa)
-Laita uuni päälle, asteet riippuu ihan millaisia kanapihvejä olet kaupasta ostanut.
-Laita kanapihvit uunipellille.
- laita ripaus merisuolaa pihvien päälle
-levitä pesto ja ripottele päälle vielä parmesaaniraastetta.
-Laita uuniin kypsymään. Aika taas riippuu ihan siitä millaisia pihvejä olet valinnut ja kuinka paksuja.
Lisukkeeksi voit tehdä oikeastaan ihan mitä vain, kaikki käy. Me teimme tällä kertaa uunivihanneksia ja kiertoilmalla pystyimme kypsentämään molemmat saman aikaisesti.
HELPPOA ja HYVÄÄ pienellä vaivalla!
Love
Pesto on kyllä ihan parasta! Sitä pitäisi olla aina kaapissa. 😍🙌🏽
VastaaPoistaSe on! Ja arvaas kuinka monta purkkia mulla on kaapissa :D
Poista