Pestokana

 Mikäs sen parempaa kuin herkullinen ruoka mikä valmistuu melkein itsestään. Tässä yksi sellainen eli pestokana


Pestokana on juurikin siitä syystä todella hyvä arkiruoka, koska sinun ei tarvitse olla töiden jälkeen hellan äärellä koko iltaa. Mutta pestokana sopii loistavasti myös viikonloppuna nauttivaksi hyvässä seurassa. Sinun tarvitsee valita lisukkeet sen mukaan milloin tätä tarjoilet. 

Samalla kertaa pystyt valmistaan ruokaa myös isommallekin seurueelle. :)  


Lapin Marja


Pestona voit käyttää mitä vain mutta me ihastuttiin Antin kanssa tähän Lapin Maria vegaaniseen Villipesto Kerkkään. Aivan loistava tuote myös siitäkin syystä, että tämä on ensimmäinen vastaantullut vegaaninen pesto, joten maitoproteiiniallerkikko pääsee nauttimaan tästä! JEE!


Pestokana


kanan fileepihvejä

pestoa, me käytimme siis Villipesto kerkkää 

parmesaaniraastetta 

(merisuolaa)



-Laita uuni päälle, asteet riippuu ihan millaisia pihvejä olet kaupasta ostanut. 

-Laita kanapihvit uunipellille.

- laita ripaus merisuolaa pihvien päälle

-levitä pesto ja ripottele päälle vielä parmesaaniraastetta.

-Laita uuniin kypsymään. Aika taas riippuu ihan siitä millaisia pihvejä olet valinnut ja kuinka paksuja. 


pestokana




villipesto kerkkä


Lisukkeeksi voit tehdä oikeastaan ihan mitä vain, kaikki käy. Me teimme tällä kertaa uunivihanneksia ja kiertoilmalla pystyimme kypsentämään molemmat saman aikaisesti. 



helppoa ja hyvää ruokaa pienellä vaivalla



HELPPOA ja HYVÄÄ pienellä vaivalla! 


Love






1 kommentti :

  1. Pesto on kyllä ihan parasta! Sitä pitäisi olla aina kaapissa. 😍🙌🏽

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.