Mitäs jos tänä jouluna kynsilläsi olisikin jotain vihreää

lakat saatu 



Kun puhutaan joulusta ja joulun väreistä, ensimmäisenä tulee mieleen punainen. Melkein joka vuosi ainakin itselläni on ollut enemmän tai vähemmän punaiset kynnet. Mutta mitäs, jos tänä vuonna kynsillä olisikin vihreää?


Vihreä on muutenkin yllättänyt minut ja vaikka musta on uusi musta niin jotenkin se on hiipinyt elämääni. Sisustukseen on tullut vihreää ja myös vaatekaapistakin sitä löytyy. Tänä vuonna vihreää taitaa löytyä myös kynsistäkin ja jotain tämän tyyppistä lakkausta ajattelin tehdä. 


Vihreät joulukynnet



vihreät joulukynnet




Lakkauksen päälakaksi valikoitui tämä todella kaunis Zoyan mattavihreä lakka nimeltä Veruscka. Onhan tämä tyylikäs ihan pelkästäänkin mutta jouluna pitää aina olla jotain hieman ekstraa, joten maalasin hieman kultaisia koristeita kynsille. 





Kultaisena lakkana joulupallossa käytin OPIn lakkaa nimeltä The Gold Sleighs Me ja glitterinä Dependin nr.415. Nauhassa käytin OPIn Two Pearls in a Pool lakkaa. 

Lisäsin vielä kullanväriset palleroniitit ja avot, kynnet ovat valmiit. Simppelit mutta kuitenkin tarpeeksi juhlavat jouluun. 


green nails





Jos aika ei riitä tai haluat päästä helpolla niin silloin suosittelen tutustumaan näihin GlossyBlossom geelitarroihin. Näiden geelitarrojen avulla saat itsellesi todella helposti ja nopeasti näyttävät kynnet! Heiltä löytyy myös nämä ihanat vihreät geelitarrat kultaisilla koristella ;) 

geeliliuskat kynsille



Nämä geelitarrat ovat muuten kiva lahjaidea myös <3 
Tilaa lahjaksi tai itselle jo tänään Kauneuden tavaratalosta ja loihdit kauniit kynnet nyt todella helposti! 


Ihanaa tiistai just sulle!

Love 


16 kommenttia :

  1. Hyvät kuvat ja tosi hienot kynnet.

    VastaaPoista
  2. Great photos - I love your Christmas nails!

    VastaaPoista
  3. Kaunista vihreää! Pidän vihreästä kynsilakasta, kesäisin varpaatkin vilkkuvat vihreinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Zoyan vihreä lakka on todella kaunis! Itsellä ei ihan niin suuri innostus ole vihreään, että varpaat lakkaisin mutta eihän sitä koskaan tiedä. ;)

      Poista
  4. Oih, miten kauniit joulukynnet <3 Vihreä on kyllä yksi ikisuosikeistani ympäri vuoden - ja ehkä sen takia se tuntuu omilla kynsillä "liian arkiselta" jouluun. Vaikka eihän se tietty sitä ole, etenkään tällaisten upeiden koristeluiden kera :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniit kynnet ja aivan ihanan sävyinen vihreä muutenkin. Minulla taisi viime jouluna olla kultaiset kynnet :)
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Marina <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.