Lakkaushaaste: inspiraationa ruoka

essien lakat pr-näyteitä

Lakkaushaasteen tämän  kertainen  aihe on ruoka. Tai siis ruoka on inspiraation kohteena. Itse valitsin tähän jäätelön ja raaka-aineen viikuna. Aihe lähti ihan siitä, että tein eilen viikunajäätelöä ja tämä herkullisen reseptin julkaisen huomenna. Jäätelö on muuten maidoton ja vegaaninen. :) 

Viikunaa saa nyt muutenkin todella edullisesti kaupasta. 


viikuna kynnetLakat joita käytin tässä lakkauksessa ovat: 

-keskisormessa Pipe dream Polishin born in the purple

-nimettömässä pohjalla China Glazen get outta my space ja jäätelössä essensen wild white ways sekä expressien burs up, strong at 1% ja second hand, fist love

-muissa kynsissä alla essien shades on ja päällä Layla Ceramic effect ce 52


Tällä kertaa lakkaus on aikas simppeli mutta voimat ei vaan jaksaneet lähteä tekemään mitään monimutkaista. Jäätelössäkin olisi parantamisen varaa mutta....tämä viikko on ollut elämäni vaikein viikko.  Violetti oli myös mun siskon yksi lemppariväri, joten se myös hieman taisi vaikuttaa tähän sävyjen valintaan. :) violetit kynnetKäy ihmeessä katsomassa mistä ruuasta muut ovat ottaneet inspiksen ja tule ihmeessä nappaamaan huomenna itsellesi herkullinen viikunajäätelön ohje. 


Nails to photos

Strokes of Color

Timantteja kynsillä


Ihanan rentouttavaa sunnuntaita <3 


Love

6 kommenttia :

 1. Ompa hieno inspiraation lähde, viikunäjäätelö! Violetti on munkin lmepiväri, pinkin ohessa.

  VastaaPoista
 2. Ovatko sinun kyntesi aidot? Ne ovat niin pitkät ja kauniit. Oikea ilo silmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiva, että löysin blogiini. :) Juu, omat ovat kynnet. Kiitos paljon! Nyt vain peukalo on lohjennut ja olen joutunut sen lyhentämään. Mietin tässä, että lyhennänkö kaikki vai tekisinkö siihen rakenteen. Saas nähdä mihin päädyn. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.