Takaisin koulunpenkille

No niin, nyt kun on nimet papereissa niin uskallan julkaista eli palaan koulun penkille. 
En lähde opiskelemaan aikuiopiskelijana vaikka ikää onkin, tällä kertaa lähden opiskelemaan yrittäjän oppisopimuksella. say yes to the dress suomiMonesti sitä ajattelee, että on liian myöhäistä tehdä sitä tai tätä mutta paskat sanon minä! Koskaan ei ole liian myöhäistä mennä kohti haaveita ja tehdä niistä totta. 

Tämä reilu puolitoista vuotta kestävä opiskeluaika on vasta ensimmäinen etappi siihen mitä haluan mutta pakko on aloittaa perustutkinnosta ja sitten siitä edetä eteenpäin. 

Marraskuun puolestavälistä lähtien olen ollut opiskelijana Tampereen Visuaalisen viestinnän instituutissa ja kohti valokuvaajan erikoisammattitutkintoa mennään.  

Tälläisellä ikuisella jännittäjällä ja ujopiimällä oli perhoslauma vatsassa, kun koulun oven avasin. Olen aina inhonnut esitelmien pitämistä ja itsensä esittelyä :D Voitte sitten kuvitella sen vapinan, kun tuli minun vuoroni esitellä itseni ja kertoa omasta lempivalokuvasta. 

Ihan turhaan taas jännitin ( kuten aina ) ainakin omasta mielestä se meni hyvin ja kuvakin sai opettajalta kehuja, että on upea kuva. Tässä on se kuva. Saija ja Ketku

Miksi juuri tämä kuva on lempikuvana?


Tämä kuva on ensimmäinen valokuva minkä olen lähettänyt ulkomaille näyttelyyn ja sama kuva valittiin tänä vuonna Suomen Kameraseurojen vuosinäyttelyyn. Tämä kuva antoi myös itselle sen potkun persuksiin, että nyt nainen, lähdet kohti sun omaa unelmaa. <3 

Se mikä tästä teki vielä enemmän tärkeän, on se, että mukana oli koira, mitä ei todellakaan oltu opetettu mihinkään ja samaan aikaan heitä kuvasi monta muutakin kuvaajaa. 

Nyt odotan tietoja, kuinka monta opintopistettä saan hyväksytyksi vanhoista opinnoista vai aletaanko sitä pänttäämään taas matikkaa. Miss Suomi 2018


Jos joku teistä haluaa kuulla lisää tästä yrittäjän oppisopimuksesta niin mielelläni kerron siitä lisää, kunhan itsellenikin kaikki selviää. 

Jos haluat muistoista ikuisia, ota yhteyttä ja varaa aika kuvauksiin.
Kuviin pääset tutustumaan www.mrphoto.fi, Facebook: MR Photo / Valokuvaaja Marina Rotkus tai instan puolella : MR Photo

Tehdään haaveista totta! 

Love 


10 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.