Argenttiinalaisen tangon huumaa Tallink Siljan laivoilla


Lehdistömatka yhteistyössä Tallink Silja Intohimoa, seksikkyyttä, iloa, surua, rakkautta, syntymää, kuolemaa, tuskaa, iloa ja paljon, paljon muuta pitää sisällään argenttiinalainen tango.

tangon huumaa siljan laivoilla


Tanssi on aina ollut lähellä sydäntäni. Suoraan sanottuna RAKASTAN tanssimista ja myös nautin suuresti sen katsomisesta.  Tanssin avulla pystyt tuomaan esille erilaisia tuntemuksia ja sen avulla voit kertoa myös tarinoita.


Entisenä kilpatanssijana olen vähän niin kuin kaikkiruokainen tanssin suhteen. Vaikka lattarit ja se pyllyn heilustus olivat enemmän sydäntä lähellä kuin "jäykät" vakiot. Vakiotansseista tango oli se mitä tykkäsin tanssia eniten. 

Lokakuun alussa olin lehdistömatkalla tutustumassa Tallink Siljan Let's Tango tunnelmaan. Helsinki-Tukholma välisillä laivolla eli Serenadella ja Symphonylla ollaan tangon huumassa aina 30.11.2019 asti. 


Tänä aikana pääset nauttimaan monilla eri aisteilla mitä argenttiinalainen tango on. Pääset jopa itsekin kokeilemaan sitä. Itselleni aikaisemmin argenttiinalainen tango toi mieleen intohimon, mustan pitsin ja punaiset ruusut. Mutta laivamatkan jälkeen siitä tulee mieleen paljon paljon muutakin. 

Argenttiinalainen tango on saanut alkunsa 1900-luvun alussa Buenos Airesista ja se eroaa eurooppalaisesta osittain erityyppisistä liike-elementeistä ja omasta mielestä kaikki tunteet ovat paljon enemmän esillä tässä kuin mitä muissa eurooppalaisissa tansityyleissä. 


It takes two to Tango  

Huikea Marcos Ayala Tango Company pitää huolen siitä, ettei kukaan matkustaja jää kylmäksi näiden esitysten jälkeen. 
Kannattaa siis mennä katsomaan molemmat esitykset, koska ne ovat tyyliltään aivan erilaiset. 
Helsingistä lähdettäessä sukelletaan pimeyden ja valon maailmaan. Tango in the Shadows yhdistää klassista ja modernia tangoa ihan uudella tavalla. 


Tango Buenos Aires puolestaan kertoo tarinan uskomattomalla tavalla. En halua kuitenkaan paljaastaa siitä enempää, menkää katsomaan se itse. 

Ihan parasta on se, että joka päivä klo 19.00 sinä voit osallistua myös tanssitunnille opettelemaan tangon saloihin. Opettajina ovat esityksen tanssijat. Meille oli järjestetty yksityistunti ja minun tanssiparini oli itse Marcos. Voin sanoa, että hieman jännitti mutta meni kuulemma tosi hyvin! 


Myös laivojen ravintolat ovat mukana tangon huumassa. Grill Housessa pääset nauttimaan The taste of Tango -menuun. 


Alkupalana on Ceviche & papaya 
Ceviche jättikatkaravuista, papayasta ja avokadosta
Pääruokana  Asado Dry-age & Chimichurri
Asado Dry-age entrecôte, chimichurrivoita, paahdettuja tomaatteja ja maalaisranskalaisiaJälkiruokana Dulce De Leche & Guava
Dulce de lesche, hedelmäsalaattia ja vaniljajäätelöä
  Bon Vivant-ravintolassa herkullisia alkupaloja. 


Kiitos vielä kerran kaikille mukana oleville huikean hauskasta matkasta! :) 

Huomenna lauantaina lähdemme Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa- blogin Tinskun kanssa tyttöjen matkalle Ruotsiin. Tällä kerralla menemme Symphonylla ja odotan innolla illan esityksiä. Kiva nähdä miten tämä toinen ryhmä vetää show. 

Arvatkaas vienkö Tinskun tanssitunnille? ;) 


Nyt vaan peukut pystyyn, ettei tämä mun flussa tästä pahene enempää. Nyt on pakko mennä pakkaamaan ja nukkumaan. 


Ihanaa viikonloppua ihanat! 

Love
6 kommenttia :

 1. Niin odotan tätä minilomaa. Pitänee pakata tanssibyysat laukkuun :D

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja tansseja! Mahtava reissu ollut. Tango on vahvojen tunteiden tanssi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tango on todella vahvojen tunteiden tanssi <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Todellakin, ihan huippu! Onko tanssiaskeleet vielä hyvässä muistissa? :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.