essie midsummer collection


Lakat saatu


Mikäs olisikaan parempi aika esitellä essien midsummer collection eli juhannuskokoelma kuin juhannusviikolla. 
Tämä juhannuskokoelma on toinen tänä kesänä lanseeratuista kokoelmista ja pitää sisällään kuusi lakkaa. Lakkaa kynsillä on kaksi kerrosta. 
Summer Soul stice on huumaavan kaunis pastellinkeltainen lakka. Tämä on yksi kauneimmista keltaisista lakoista joita omista, jos ei jopa kaunein. 
Cheers Up on vaaleanpunainen helmiäislakka, joka vaaleanpunainen sävy on hentoinen. Alin kuva on auringossa. 
Let's Party on nimensä mukaan juhlava. Punainen lakka, joka kimaltelee kilpaa auringon säteiden kanssa. 
Toinen oma lemppari kokoelman lakoista on luumunpunainen Flowerista. Flowerista lakka on ensimmäisen kerran tavattu vuoden 2015 kevät kokoelmassa. Sip Sip Horray on vaalea, ehkä hieman minttuun päin menevä, läpikuultava lakka, joka puolestaa säihkyy kuin timantti. En saanut kuvattua tuota lakkaa niin hyvin mitä halusin, mutta näkyy siinä hieman noita hitusia. 
Stones n'roses on persikkaisen viileä koralli. Tämä näyttää mielestäni kynsillä paljon paremmalta mitä pullossa. Mitä enemmän olen tätä lakkaa nyt kynsilläni katsonut niin sitä enemmän siitä tykkään. Tänä vuonna keltainen on vienyt minut mukanaan eli kokoelman upein on Summer Soul stice ja mitä olen töiden kautta huomannut niin se taitaa olla monen muunkin lemppari. Huomenna onkin tulossa muuten tämän kuukauden lakkaushaaste. Tätä haastetta olenkin odottanut innolla. Nyt on ainakin kunnolla taas haastetta. ;) Löysitkö sinä oman lempparin? 
Love3 kommenttia :

 1. Keltainen olisi myös minun suosikkini! Ihanaa juhannusviikkoa sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin arvaisin :D Kiitos ja ihanaa juhannusviikkoa myös sinulle Outi <3

   Poista
 2. Ostin ton keltasen heti, kun instassa näin kuvan jollain :D se on kyllä tosi ihana!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.