Oletko jo kokeillut essencen shine last & go! lakkoja?


Lakat pr-näytteitä 

essencen lakkoja on täällä blogin puolella näkynyt jo melkein blogin alkuajoista lähtien. Tilasin lakkoja Saksasta sen jälkeen, kun ensimmäisen kerran olin lakkaa testannut. Oletko jo kokeillut essencen shine last & go! lakkoja? 

Hinta-laatu suhde on enemmän kuin kohdillaan, sivellin on riittävän iso, lakan koostumus on loistavaa, ei valu kynsinauhoille ja kuivuu suht nopeasti. Mitä sitä sitten enää voisi lakalta vaatia? 

shine last & go! shine last & go! lakat ovat tulleet uudistettuna myyntiin. Pullo on saanut uuden muodon ja nämä uudistetut lakat kuivuvat nopeammin, ovat todella pigmenttisiä ja kiilto näissä on ihan huikea! 
Ja hei, hinta on 1,99!! 

Sain muutaman lakan testiin ja yllä oleva kaksikko pääsi testiin heti! lakkausNude-lakkojen sävyjen kanssa minulla on aina hieman hankaluuksia, koska harva sopii omaan ihosävyyni. Onneksi tämä matchmaker on sellainen. :) Onhan tämä good times myös aika magee, vai mitäs sanot? 


nailsJos et vielä ole kokeillut näitä niin nyt sitten ostoksille. :) Et todellakaan tule katumaan. 


essence nailsMukavaa alkanutta viikkoa sulle! 

Love2 kommenttia :

  1. Essencellä on niin paljon hyviä tuotteita. Kynsilakoista tykkään myös. Ihanat lakkaukset olet tehnyt! Kaunista viikkoa sinulle Marina <3

    VastaaPoista
  2. Nää lakat on ihan parhautta! Hinta ei kirpaise, ja just toi sun mainitsema leveä suti (vihaaan niitä kapeita, esim joissakin essien lakoissa on sellaset ärsyttävät kaposet) ja noi kestää ja kestää. Kiilto on myös kaunis. Essencen päällys-ja aluslakka yllätti myös positiivisesti :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.