Polaarin kiinteyttävä yönaamio

Taas ollaan menty pää kolmantena jalkana, enkä ole siitä syystä kerinnyt täällä blogin puolella aikaa viettämään. Olen rakentanut verkkokauppaa sekä valokuvaussivuja ja niiden kanssa ei työt lopu. :D 

Ranskalainen ihonhoitosarja Polaar on itselle tullut tutuksi töiden kautta. 
Sarjan vaikuttavat aineet tulevat luonnosta, arktiselta alueelta. Tuotteissa ei ole alkoholia, mineraaliöljyjä eikä parabeeneja. 

Revitalising Night MaskNyt yhtenä uutuutena sarjaan on tullut elvyttävä, kiinteyttävä ja kosteuttava yönaamio aikuiselle iholle. 
Monesti olen hehkuttanut kuinka rakastan käyttää yönaamiota ja hehkutus jatkuu yhä vieläkin. 

Mikä sen parempaa, kuin illalla ennen nukkumaan menoa levittää yönaamion kasvoille ja antaa sen rauhassa tehdä tehtävänsä iholle yön aikana. Ihohan on vastaanottavaisempi tehoaineille yöllä kuin mitä päivällä. 

Naamion tehoaineena on Boreal Algae-levä. Se minkä vuoksi sitä käytetään on se, että se sisältää ravitsevia luonnonöljyjä ja beetaendorfiineja. 

Mitä se sitten tekee? 

Säännöllisessä käytössä naamio: 

Elvyttää ihoa
Kiinteyttää ihoa
Ihosta tulee kimmoisa ja kosteutettu 
Väsyneen ja kuivan ihon täsmähoito

Naamion koostumus on miellyttävä ja se imeytyy ainakin omalle iholle nopeasti. Tällä hetkellä ihoni on kuiva, kuten varmaan monella suomalaisella näin talvisaikaan. 

Naamion tuoksu on suht voimakas. Itse tykkään siitä, mutta jos on tuoksuherkkyyttä niin suosittelen tuoksuttamaan naamion ennen käyttöä. 

Miltä iho tuntui aamulla? 

Kokeilin naamiota viikonloppuna ensimmäisen kerran ja yllätyin siitä kuinka hyvältä,   pehmoiselta, heleältä ja hyvinvoivalta iho tuntui ja näytti. 
Iho ei ollut kireän tuntuinen ja se tuntui todella pehmoiselta. Jäin kiinni itselleni monta kertaa siitä, että silittelin omaa poskeani. :D 
Juonteet ja rypytkään eivät heti aamulla pompanneet peilistä ensimmäisenä esille. 


Miltähän iho näyttää säännöllisellä käytöllä, no se nähdään sitten myöhemmin. 

Ensivaikutelmaan en voi kyllä olla muuta kuin tyytyväinen. 

Joku saattaa siellä nyt ajatella, että joo, niin varmaan sanon näin, kun teen töitä sarjan parissa.
 EI, en puhu lämpimikseni ja kehu tuotetta turhaan. Oli sitten kyseessä mikä tuote tahansa. Suosittelen tuotetta vain jos koen sen hyväksi ja toimivaksi. 
Monta tuotetta on jäänyt niin, etten ole niistä kirjoittanut, koska ne eivät ole toimineet minulla siten miten on luvattu. Mutta onneksi monta tuotetta on myös päätynyt tänne ja monta ihanaa tuotetta on tulossa. 

Polaarin tuotteet ovat muuten Sokoksissa nyt koko maaliskuun -20% alennuksella, ihan näin vinkkinä. 

Oikein ihanaa torstaita ja tulevaa Naistenpäivää. <3 

Love


2 kommenttia :

 1. Kuulostaapa hyvältä tuotteelta. Minä tykkään rasvailla naamaani iltaisin ja käyttää yönaamioita tai syväkosteuttavia naamioita. Jotenkin olen huonompi kaikissa hommissa aamuisin, mitä siis tulee ihonhoitoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana, jos vain yönaamioista tykkää niin suosittelen. :)
   Mun on pakko käyttää voidetta ja seerumia myös aamuisin, ihoni on sen verran kuiva, että Sahara jää toiseksi. :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.