Lahjavinkkejä isänpäivälle


Sunnuntaina juhlitaan taas isää, isäpuolta, ukkia, vaaria, taataa, isoisää jne. 

Tuli muuten mieleen, että kuinka kauan juhlitaan isänpäivää tai äitienpäivää ennen kuin nimi muuttuu henkilöpäiväksi tai vanheimpanpäiväksi? 

Ainakin tänä sunnuntaina juhlitaan isää! 
Nyt olisikin vuorossa lahjavinkkejä isänpäivälle, jos joku vielä pähkäilee lahjan kanssa. Esittelyssä on tuoksu, luonnonkosmetiikkaa ja asustetta. 

benecos gift set - for men only


Saksalaista luonnonkosmetiikkaa miehille



Pakkaus sisältää luonnonkosmetiikan Body wash 3 in 1 suihkusaippuan ja kasvovoiteen. Tuotteet on Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 

Suihkusaippuaa voi käyttää hiuksille, kasvoille ja vartalolle. Suihkusaippua sisältää mm. 7 yrtin biomixiä ja verbenavettä. Tuoksu on miellyttävän raikas. Tälläiset 3 in 1 tuotteet on kiva ottaa myös  matkalle mukaan. 


Face & Aftershave Balm 2 in 1 on ihoa kosteuttava ja rauhoittava kasvovoide. Voide on myös ihoa uudistava ja loistava käytettäväksi myös parranajon jälkeen. Tuoksu on raikas mutta hentoinen. Koostumus on kevyt ja imeytyy ihoon nopeasti.

Tuotteiden incit löydät täältä ja samasta kohtaa voit halutessassi tilata myös tuotteen. 

Hinta tälle setille on alle 15 €, hinta vaihtelee myyntipaikasta riippuen. 

Tilaamalla ei enää isänpäiväksi näitä kerkiä saamaan mutta esim. Ruohonjuuresta ja Yliopiston apteekeista löytyy. :) 



L'Eau Super Majeure d'Issey




Yksi tämän syksyn uutuus tuoksuista on Issey Miyaken L'Eau Super Majeure d'Issey. Tuoksu eroaa alkuperäisestä intensiivisyydellään. 
Vaikka tuoksun kuvaillaan olevan tumma, savuinen ja suolainen, itselle tulee mieleen kuitenkin ihanan raikas ja merellinen ensivaikutelma. 

Tuoksu alkaa ryhdikkäästi rosmariinin ja salvian vivahteilla. 

Suolaisessa sydäntuoksussa eloa tuoksulle antaa puu, tumma patsuli sekä cashmerapuu.

Pohjatuoksu on syvä, lämmin ja savuinen. Koukuttavia, nahkaisia ja savuisia häivähdyksiä tuoksuun tuovat ihana Madagascarin tumma vanilja sekä lämpöä huokuva tonkapapu. 


L'Eau Super Majeure d'Issey EdT Intense 50ml suositushinta on 71 €.



Bewooden upea puurusetti


trendikäs puurusetti





Bewwoden puurusetti


Rusetit ovat nousseet taas suosioon ja varsinkin erilaiset materiaalit ruseteissa. Yksi suosituimmista materiaaleista on puu ja meille suomalaisille puu tuotteiden materiaalina on kuin tehty. Se on lämmin, pehmeä, ekologinen, ajaton ja tyylikäs.  

Puurusetteja löytyy monia erilaisia, eri värisiä sekä kuvioilla ja ilman. Kuvassa oleva puurusetti on Bewoodenin Corra rusetti. Rusetissa käytetty puu on seeprapuuta ja nauha on ruskeaa nahkaa. Rusetti sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja kiva vaihtoehto sille perinteiselle solmiolle. 
Antilla tämä rusetti oli meidän häissä kakkos asun kanssa. Sinisen paidan kanssa täys kymppi. 

Näitä tyylikkäitä puurusetteja voi tilata Bewooden verkkokaupasta ja jälleenmyyjät löydät täältä.

Tämän rusetin hinta on 89 € 

Juhlitaanko teillä muuten isänpäivää? 

Meillä ei sen kummosemmin isänpäivää juhlita, ehkä tehdään jotain parempaa ruokaa tai sitten mennään ulos syömään. Saas nähdä. Viikonloppu on omalla kohdalla työntäytteinen mutta mielekäs eli valokuvausta. :) 



Ihanaa viikonloppua! 

Tuotteet ovat pr-näytteitä

Pistä muuten seurantaan Dioriina myös Facebookissa ja Instagramissa. Koskaan ei voi tietää mitä kivaa niillä kanavilla tapahtuu. ;) 

Love


1 kommentti :

  1. Tuo rusetti on aivan ihana <3
    Tänä sunnuntaina lasten isä saa olopöksyt ja lapaset. Kakun olen jo aloittanut ja lapset tehneet kivat kortit. Tällaisilla eväillä tänä vuonna :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.