Eternity Air vie taivaisiin

Kevät on vihdoin ja viimein täällä. 
Kevät tuoksuu myös ilmassa. Se ei kyllä heti alussa ole kovinkaan ihana tuoksu mutta onneksi kevät on tuonut mukanaan myös ihania uutuus tuoksuja. 

Muutamista tuoksuista kirjoittelen hääblogin puolella, ihan jo siitä syystä, että ovat loistavia kevään ja kesän morsiammille vaikkakin ovat loistavia meille kaikille. 
Tämän seuraavan kaksikon halusin tuoda esiin myös täällä, koska mielestäni tämä on paras Calvin Kleinin tuoksu pitkään pitkääään aikaan! 

Eternity Air Calvin Klein


Eternity Calvin Klein -tuoksuperhe on saanut uudet jäsenet, jotka tuovat mukanaan ihanaa raikkautta ja ilmavuutta. 
Eternity Calvin Klein tuoksut juhlistava läheisyyttä, rakkautta, aistillisuutta sekä luonnonvoimien kauneutta ja voimakkuutta. Eternity Air tuo mukanaan kepeää iloa ja onnellisuutta omalla raikkaalla tuulahduksellaan. Miesten ja naisten tuoksuissa on ihan uudenlainen vivahde, taivaan sävyt -tuoksuvivahde. Todella mielenkiintoinen, mitä se sitten ikinä pitääkään sisällään, mutta taivaan se tuo kyllä mieleen. 

Eternity Air Calvin Klein for Women


tuoksu


Perinteisin kukkaistuoksun moderni versio, jossa ihanaa raikkautta antaa taivaan sävyt -tuoksuvivahde, ripauksen seksikkyyttä tuo mukanaan setripuu ja ihon lämpöä huokuvaa myskiä. 

Alkutuoksussa on ihanaa raikkautta tuomassa greippiöljy, taivaan sävyt -tuoksuvivahde ja mustaherukka. 
Sydäntuokussa huumaa puolestaan ihanat päärynän vivahteet, kielo ja aina ihastuttava pioni. 
Pohjatuoksussa seksikkyyttä tuoksulle antaa seetripuun öljy, kosketuksen tuomaa lämpöä huokuva myski ja ambergris

Tästä tuoksusta todellakin aistii sen taivaan. Tuoksu sopii mielestäni niin päivä kuin iltakäyttöön ja on ihanteellinen myös häätuoksuksi. Raikas, kevyt, tuo hymyn huulille. 
Yksinkertaisesti IHANA. 

Eternity Air Calvin Klein for Men 


miesten tuoksu


Miesten tuoksu on hienostunut, hedelmäinen fougere-tuoksu, jossa on aromaattista ilmavuutta ja aistillisuutta. 

Tuoksu alkaa katajanmarjaöljyllä, mandariiniöljyllä ja taivaan sävyt -tuoksuvivahteella. 
Tuoksun keskiössä huumaa vihreä omena, orvokin lehdet ja laventeliöljy.
Tuoksun viimeistelee ambergis, patsuliöljy ja merisammal. 

Se mikä itsellä kävi silmään oli se, että tässä tuoksussa on käytetty paljon erilaisia öljyjä. Tuoksu on raikas, kevyt mutta aistikas ja ihanan miehinen. Merisammal tuo mukanaan ihanan tuulahduksen mereltä. Antti ihastui tähän tuoksuun sen raikkauden takia  myös, vaikka hän ei suuremmin ole Calvin Klein tuoksujen ystävä.

Tuoksuparithan aina kompensoivat toinen toisiaan ja saavat toisensa hehkumaan kuten rakastavaiset. Eternity Air Calvin Klein tuoksut välittävät ikuiselle rakkaudelle ominaista aistillisuutta ja sitoutumista. 


Löytyykö ruutujen takaa Calvin Klein tuoksufaneja? 


Love

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.