Organique, puolalaista ihonhoitoa

Kaupallinen yhteistyö / Beautyland

Mitä vanhemmaksi sitä tulee niin sen tärkeämpää on hyvä ihonhoito. Hyviä ihonhoito tuotteita arvostaa enemmän kuin nuorena ja niihin haluaa myös panostaa. Ihonhoitoon kuuluu tietysti myös myös terveelliset elintavat hyvien tuotteiden ja hoitojen lisäksi eli kokonaisvaltainen hoito on myös ihonhoidon kulmakivi. Geeneillä on myös oma osuutensa. Suht hyvät geenit olen perinyt mutta selkeästi huomaa, että toinen puoli kasvoistani on "vanhempi" kuin toinen puoli. Yksi syyllinen tähän taitaa olla se ihana mutta niin petollinen aurinko. Blogin kautta olen saanut mahdollisuuksia tutustua loistaviin ihonhoito tuotteisiin ja päässyt jakamaan niitä myös teidän lukijoiden tietoisuuteen.  

Organique

Viime vuoden lopulla pääsin tutustumaan yhteen uuteen ihonhoitosarjaan. Kyseessä on innovatiivinen ja luonnollinen hoitolasarja nimeltä Organique. Sarjaa on tuotu Suomeen nyt vajaan vuoden. 
Organiquen tuotteet valmistetaan Puolassa, pienessä Oborniki Slaskie-nimisessä kaupungissa. Sarjan inspiraationa on luonto ja sen kyllä huomaa.Tuotteissa käytetään paljon luonnosta peräisin olevia uutteita ja ainesosia. Organiquen sarjan tuotteet koostuvat lempeistä mutta samalla myös tehokkaista aineksista ja suurin osa tuotteista tehdään tehtaassa vielä edelleenkin käsityönä. Olisi aivan mahtavaa päästä tutustumaan itse tehtaaseen ja näkemään näiden tuotteiden valmistusta. 

Tuotevalikoima on laaja josta löytyy esim. erilaisia kasvo- ja vartalotuotteita, hoitolahoidot ja aromaterapiahoidot, puhditustuotteet , miesten oma sarjaja aromaterapeuttiset kylpytuotteita. Aromaterapia hoidot ovat ihania, itsellä on myös valtuudet tehdä niitä, mutta viimeksi olen hoitoja tehnyt koulussa vuonna 1995. Olimme ensimmäinen kosmetologiluokka, ketkä aromaterapia kurssin suorittivat Porissa. 
Testiin saamani micellar-vesi ja kasvovoide kuuluvat ihoa rauhoittavaan Aloe Vera-sarjaan. Sarjan tuotteet ovat tarkoitettu helposti ärsyyntävälle, kuivalle ja herkälle iholle. Omalle iholleni juurikin sopivat tuotteet. Sarjaan on tulossa lähiaikoina vielä naamio. 

Itselle tuotteiden ulkonäkö ja tuoksu ovat suuressa osassa kauneudenhoitoa ja sitä näissä tuotteissa on. Pakkaukset ovat ainakin näissä Aloe Vera-tuotteissa raikkaat, selkeät ja tyylikkäät. Ihastuin myös näissä siihen, ettei pullossa ole irtonaisia korkkeja vaan pullot kierretään auki. Varsinkin kiireessä itsellä välillä lentelee korkit minne sattuu :) 

Kasvovoiteen korkki 

Ja tuoksu näissä tuotteissa...siitä huokuaa ihana raikkaus ja on samalla myös hieman kukkainen ja kurkkuinen.Tulee ihan kesä mieleen. 
Molemmissa tuotteissa on nimensä mukaisesti mukana aloe vera mehua, joka pehmentää, kosteuttaa ja rauhoittaa ihon ärsytystä. 


Micellar lotion


organique
Suositushinta 200 ml / 25 €


Oi, kuinka rakastankaan misellivesiä. Siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran kokeilin misellivettä, en ole päivääkään ollut ilman. Aivan loistava keksintö! Miksi se sitten on niin loistava?  Misellivesi puhdistaa ihon puhdistustuotteen tavoin meikistä ja epäpuhtauksista samalla raikastaen ihoa kasvoveden tapaan. Iltaisin viimeistelen kasvojen puhdistuksen misellivedellä ja aamulla puhdistan kasvot ennen seerumin levitystä. 
Tämän tuoksu herättää harmaana aamuna ihanasti. 
Välillä käytän misellivettä silmämeikin puhdistamisessa ja poistamaan huulilta oikein kunnon punaista huulipunaa ennen koko kasvojen puhdistusta ja sitten tietysti viimeistelyyn. 
Kai sinultakin löytyy misellivesi kaapista? 


Face cream


Organique
Suositushinta 50 ml / 30 €


Kasvovoide on ihana kevyt ja imeytyy omaan ihoon nopeasti. Tällä hetkellä ihoni on tietysti hieman kuivempi kuin esim. kesällä mutta paljon parempi kuitenkin kuin vaikka viime vuonna tähän aikaan. Voide vähentää punaisuutta, pehmentää, suojaa ja rauhoittaa ihoa sekä tietysti kosteuttaa. Aloe Veran lisäksi tässä voiteessa on mukana esim. myös macadamianöljyä ja makean mantelin öljyä. Macadamian öljy kosteuttaa, pehmentää, uudistaa ja parantaa ihon elastisuutta kun taas manteliöljy puolestaan vahvistaa ihoa, ehkäisee ikääntymisen merkkejä. 

Kevyen koostumuksen johdosta tämä sopii loistavasti myös meikin alle ja voidaan käyttää kyllä myös yövoiteena. Olen tykännyt käyttää tätä voidetta aamuisin meikin alla juurikin tuoksun ja nopean imeytymisen johdosta. Voiteen kanssa ei myöskään tarvitse läträtä vaan pieni määrä riittää hyvin. Näiden kahden tuotteet testailun jälkeen mielenkiintoni muihinkin sarjan tuotteisiin heräsi. Kävin tutkailemassa meinaan sarjan muita tuotteita ja hoitoja ja voi että kuinka ihanilta ne kuulosti. Täytyy varmaan alkaa suunnitella reissua Kirkkonummelle, koska tällä hetkellä Organiquen hoitoja ja tuotteita on saatavilla vain Beautyland kauneushoitolassa, Kirkkonummella. 
Verkkokauppa on työn alla ja tulen vinkkaamaan siitä teille heti, kun se on auki :) 
Lisää Organiquesta voit lukea täältä ja heidät löydät muuten myös facebookista ja instagramista

Onko Organique-sarja sinulle tuttu? 

Love


14 kommenttia :

 1. Onpa ihanan kuuloisia tuotteita. Mä olen aina ollut sellainen ylilaiska ihonhoidon suhteen ... ne hyvät geenit on pelastaneet tähän asti :D Nyt tässä neljänkympin kriisin kourissa tunnen suurta tarvetta myös ihonhoitoon ja kaikki tälläiset kiinnostaa suuresti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä aloittaa hyvissä ajoin :) Itsellä kanssa ne geenit alkoi pettämään jossain vaiheessa :D

   Näissä hoitolasarjoissa on aina sitä jotain :)

   Poista
 2. Oijoi ihanan näköisiä ja ihan uusia tuotteita minulle. Micellarit on kyllä omiakin lemppareita, etenkin geelimäistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin ihanan näköisiä :) Ilman niitä en voisi enää elää :)

   Poista
 3. Vaikuttaa mielenkiintoisilta uutuuksilta tyylikkäissä puteleissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin myös ulkonäköön ja harmittaa niin kuin en saa tähän tuoksuja mukaan :)

   Poista
 4. Oletko kylkinukkuja, jos olet niin silloin se näkyy kasvojen toisella puolella. Mä itse nukun vasemmalla kyljellä suurimmaksi osaksi ja vasen puoli kasvoista on se rupsahtaneempi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mä todellakin oon kylkinukkuja eli se sitten on syynä siihen :D

   Poista
 5. Hyvän kuuloisia tuotteita. Itse olen ollut aiemmin vähän laiska ihonhoidon suhteen, mutta nyt nelikymppisenä olen herännyt (vihdoinkin) hoitamattomuus koomastani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin tuotteista :) Parempi myöhään, kun ei milloinkaan :)

   Poista
 6. Ei ole tuttu, mutta kiinnostavalta kuulostaa! ♥_♥ Upeita nämä kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora <3 Kiinnostus heräsi näiden testaamisen jälkeen kyllä sarjan muihinkin tuotteisiin :)

   Poista
 7. Upeat kuvat:) En ole tähän aiemmin törmännyt, joten uusi sarja minulle. Kyllä, olen ihoani hoitanut, mutta varmasti vääriin ja turhan ronskilla otteella. Lempeydellä siis jatkossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M <3 Itselle oli myös ihan uusi tuttavuus :) Ihonhoidossa hellävaraisuus on a ja o :) Hoitotuotteita kannattaa valita aina ihon oman tarpeen mukaan.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.