Kultaa ja säihkettä


Heloy!

Tällä kertaa aattelin kokeilla kullan väristä lakkausta, samalla pääsin kokeilemaan yhtä uusista lakoista ;)
Lisää noista uusista laittelen teille myöhemmin swachtsien kera.
 Enhän mä kuitenkaan ihan pelkästään yhellä lakalla päässy tälläkään kertaa. 




Pohjalla on siis mun uutukainen Color Clubin Foiled kokoelman Antiquated. Tykkään lakasta todella paljon ja toimii kun unelma. Kokoelman nimi sopii kuin nakutettu näille lakoille. Pinta näyttää hieman foliomaiselta. Lakkakokoelman sain Katan kautta, kiitoksen vielä tämänkin kautta :)



Nimettömiin laitoin  Mosaicikin foliot. Noi on niin helppo laittaa ja saa nopeasti upeaa pintaa kynsille. Suosittelen kokeilemaan jos ei oo ennen kokeillut. Folion kiinnitin folioliiman avulla. Jotkut on ihan lakan kanssa käyttäny folioo, ite en oo, joten en osaa siitä sanoa mitään mitenkä ottaa kiinni. Aattelin pikkusen tuton jossain vaiheessa väkertää tänne tästä folion käytöstä. 

Ekassa kuvassa ei ole päällyslakkaa. 



Tässä taas on. Hieman pinta muuttuu ainakin tämän folion kanssa.





Kivi on peräisin Vesuviukselta, A vei mut pari vuotta sitten jäätelöllö Roomaan ja samalla reissulla käytiin Napolissa ja Vesuviuksen kraatelilla. Upea paikka ja reissu <3

Muihin kynsiin laittelin vielä päälle Lorealin Platinum Chiciä on erikokoisia hopean ja kullan värisiä glittereitä. Peukussa ja etusormessa on koko kynnellä, keskarissa tyvessä ja pikkurillissä vapaassa reunassa. 



Tässä vielä käyttämäni tuotteet. 

Mosaic folio ja transfer foil glue tilattu AetzNailzzilta


Aluslakka Color club, Stuck on You, Toppari Color club, Color Club Antiquated ja Loreal Platinium Chic. Color Clubia pystyy tilaamaan ainakin CesarsShopista. Sieltä löytyy myös tämä Foiled-kokoelma


 Tälläistä tällä kertaa, nyt pakkaamaan kamoja ja huomenna reissuun :)


Nannu





8 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.