Snake on the nails

 Jokusethan saattaa muistaa, että meillä asustaa täällä koiran ja kesyrottien lisäksi myös kaksi kuningaspythonia, Rauha ja Vilpertti.

Rauha


Vilpertti

 Sukupuolista ei ole varmuutta, mutta kokonsa puolesta Vilpertti näyttäisi olevan naaras, koska on isompi. Nimensä he ovat saaneet siitä millasia ihan pikkusina olivat. Nyt osat on vaihtunu täysin. Esim. syönnin jälkeenhän näitten pitäis mennä rauhassa sulattelemaan ruokaansa, mutta Rauha alottaa kuntoilun :D 

Mutta joo, nämä kaverukset anto mulle inspiraation näihin kynsiin ja sitten vielä kun löysin Näytä Kyntesi liikkeestä saamani RD- Corp:n käärmenahka tarra-arkin niin siitä se sitten lähti! Nfu Oh:n  06 lakalla lakkasin ensin kolme kerrosta. Koska täähän ei oo mitään peittävää lakkaa niin paistohan se punasuus ihan kunnolla läpi tosta pikkurillistä. Päätin laittaa siihen kerroksen vielä valkoista lakkaa ja valinta oli Gina Tricotin 31 White. Tätä lakkaa on hehkutettu monessa eri paikassa, joten olihan se ihan PAKKO ostaa  ja teen siitä vielä ihan omankin postauksen tässä  lähiaikoina. Aivan unelma lakka!

Muihin kynsiin laitoin sitten vielä kerroksen Nfu Oh:n 79 lakkaa, shimmerisen oranssinen.Leimat hoiti tuttu ja turvallinen XL- löllö stampperi. Sillä onnistun aina,  kohdistuksen kanssa on silti vielä opettelemista :) Se suorakaiteen muotoinen tarvis kyllä ostaa jostain. Lakkana mulla oli Kikon ihanan ruskea 374 ja laattana Moyou:n laatta pro collection-03.

Tää oli muuten eka kerta kun leimaan kokokynnen leimalla 8 kynttä! ja toka kerta ku ylipäätään leimaan kokokynnen leimalla :)


Lähikuvaa "nahoista"


Tarran allehan suosittellaan mahdollisimman vaaleaa pohjaa, jotta kuva näkyy hyvin. Olisi ollut järkevää lakata VAIN tolla valkoisella, mutta tehty mikä tehty. Tekemällä sitä oppii uutta näissäkin hommissa :) 
Nää tarrat on yhtä ohkasia kun decalsit, PALJON upeampia, mutta pinta tarvii pienen karhennuksen jotta kiinnittyy kunnolla. 

Tarran päälle vielä Nfu Oh:n A&A top coat  ja eikun menoks! Saas nähä millonka tää käärme luo nahkansa :D 


En viittyny matosia häiritä, joten otin puisen tähän kuvaan mukaan.


Tässä vielä kuvat käytetyistä tuotteista. Aluslakka jaTop coat  puuttuu kuvista pahoittelut siitä.

Lakat vasemmalta: 79, 374 ja 06. Nufut olen tilannut Chez Delaney:tä, mutta suomessa niitä myy ainakin pretty.fi ja Näytä Kyntesi liike. Kikon olen ostanut Roomasta <3 mutta nyt niitä pystyy tilaamaan suomeen. Ihanaa!! 


Leimailun pelastaja löllö stampperi ebaysta, RDcorp - tarrat saatu Näytä Kyntesi liikkeestä ja Laatta tilattu Moyou-nettikaupasta. 

Nautitaan vielä näistä kahesta vapaa päivästä <3 

6 kommenttia :

 1. VOU, ihan sairaan makeet! :D En itseasiassa tiennyt, että sulla on käärmeitä! Ite pelkään niitä otuksia kuollakseni, itseasiassa aloin eilen itkemään, koska eräässä leffassa oli käärme ja pelästyin sitä ihan kauheesti, haha... :D On ne kyllä "erikoisia" lemmikeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ne ihan perus lemmikeitä oo :D Ite pelkään aivan järkyttävästi hämähäkkejä, ihan sama onko sellasia pikkuruisia tai sitte isompia... yhtä kamalia kaikki ja nostattaa kiljunnan ja karvat pystyyn mulla :D

   Kiitti <3, itekki yllätyin lopputuloksesta positiivisesti :) Nyt noi leimailut alkaa ehkä pikkuhiljaa sujumaan

   Poista
 2. Mä ihailin näitä jo facebookissa !! Ihan tajuttoman hienot <3 !!

  VastaaPoista
 3. Ooooooh, törkeen mageet! <3 Käärmeitä pelkään, mutta käärmeennahka kuviona kynnellä on ihana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon <3 yllätyin kyllä tosta leiman kuvioinnista tosi paljon. Nyt lähtee tilaukseen se suorakulmainen löllö ja ehkä pari laattaa ;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.