Pirkanmaan Kynsiaddiktien miitti!! ( Valmistautuminen)


Eilen se sitten oli. Aivan ensimmäinen Pirkanmaan kynsiharrastajien tapaaminen. Odotus oli kyllä sen arvoista. Tutustui kertakaikkisen ihaniin naisiin ja ketkä vielä ymmärtää mitä sä puhut!

Mun valmistautuminen alkoi tapaamiseen aikasmoisella koetuksella. Tein elämäni ensimmäisen kerran itselle rakennekynnet, akryylillä ja vielä vasemmalla kädellä! Onneks ei tarvinnu tehdä kun kaksi kynttä.


Työmaa olisi tässä: nimetön ja pikkurilli oli menny paikkauksista huolitta poikki, kun olin ollu puutarhahommissa. Kynnen pätkät oli tippu puutarhahanskoihin huomaamatta ja Missään nimessä en lyhentäny kaikkia.

Tästä lähdettiinJoten ei siinä auttanut muu kun kaivaa kamat valmiiksi ja alkaa hommiin. Harmittaa kun en huomannu tekovaihesta ottaa kuvia, mutta ens kerralla on sitte viisaampi!

Tein nämä takapihan terassilla, haju meinaan akryyleissä on aikas karmee, Mereneidillä on hajutonta, itse en ole sitä vielä päässy testaamaan, ehkä joskus :)


Lopputulokseen oon ite suht tyytyväinen, parannettavaa löytyy paljon. esim. viilauksessa. Tarkoitus oli tehdä kuitenkin sellaiset, ettei kauheesti erottus näistä mun omista. 


Sitten alkokin tuskailu mitä mä näille teen, koska miitti aiheutti aikamoiset paineet. Sinnehän tulee huippuihmisiä ja meillä on siellä pieni muotoinen kilpailu, valitaan miitin parhaat kynnet.

No, vihdoin ja viimein tein päätöksen, teen aika simppelit ja väri saa olla pinkki. Rohkeesti kokeilin myös ekaa kertaa folioo ja tietysti ettei ihan helppoo ois ni koko kynsi samalla kertaa. Sehän ei todellakaan menny niin ku Srömsöös. Toisen käden jouduin tekemään uudestaan ja sitte alko myös lakka temppuilemaan... Jouduin käyttämään Mereneidin kynsilakan ohentajaa et joten kuten sain sen lakan sieltä pullosta ulos.

Meinasin jo viskata pullot pihalle ja lähtee kynnet nakuna, luonne ei silti antanut periks vaan lopputulos on....

                                                                        TÄSSÄpitkät kynnet


Lakat, Dependin ihana pinkki, numero päässy kulumaan ja tänään kuulin ettei sitä enää valmisteta, päällyslakka Seche Vite, folio Mosaicikin samoin liima , kivet ebay                 Näillä sitä sitte lähettiin pää pystyssä ja perhosia vatta täynnä Miittiä kohden! :)

                         Miitistä lisää seuraavissa postauksessa. HYvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia :

 1. Vitsi siellä Hullussa Porossa oli niin pimeetä, että en edes tajunnut noita folioita :(! Näyttää kyllä hurjan ihanilta auringon valossa :).
  T.Yks kynsipöydästä kateellinen Hanna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyl saanu olla pikkasen enemmän valoa et muittenkin holot yms. ois päässy oikeuksiinsa.

   Mä laittelen muuten siitä pöydästä tänne jossain vaiheessa kuvia ;D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.