Lakkaushaaste: Tuplasti leimaten

Tämän kertainen haaste meinasi jäädä mult aihan kokonaan väliin. Olen ollut todella väsynyt ja hyvä kun olen saanut työt tehtyä. Mutta tässä sitä nyt kuitenkin ollaan haasteen äärellä. 


Tällä kertaa meillä on aiheena tuplaleimaus. Siitä on aikaa kun viimeksi olen leimannut eikä se silloinkaan onnistunut kunnolla, joten hieman kauhun sekaisin tuntein lähdin tätä tekemään silmät ristissä. 


En todellakaan lähtenyt tekemään mitään vaikeaa juttua vaan nyt mentiin todella helpolla. Lopputuloksesta tuli kyllä tosi kiva. 

Nyt taas muistin minkä takia en ole pitkään aikaan leimannut. Ensin sen oikeinlaisen leimalakan löytyminen. Toiseksi, että saat sen leiman ylös ja kolmanneksi onnistut saamaan sen kohdilleen. Nytkin aikaa meni kaikkiin noihin kohtiin ja meinasin luovuttaakin yhdessä vaiheessa. 


Lakkasin kynnet ensin essien tangoed in love -lakalla. 

Alimmaisen leiman otin Whats Up nails- leimalaatasta B002 Water Marble to Perfection. Tähän käytin China Glazen lakkaa nimeltä Thistle do nicely.


Päälimmäisen leiman tein Moyran 115 Happily ever after -leimalaattaa käyttäen ja lakkana essencen valkoista wild white way -lakkaa.

Näistä tulee jotenkin salamointi mieleen. :D 

Tuttuun tapaan, käy ihmeessä katsomassa muiden haasteeseen osallistuneiden lakkaukset alla olevista linkeistä. 


Timantteja kynsillä 

Nails to photos

Strokes of Color

Tinkerbell's Nail diary


Tänään meillä onkin juhlapäivä, Milo täyttää jo 8-vuotta! Hänestä ei kyllä sitä uskoisi, on meinaan sen verran koffeli. :D Eikä sitä usko kyllä vieraatkaan ihmiset, kaikki luulevat Milon olevan pentu ja eivät meinaa uskoa, kun kerromme oikean iän. :D 


seropi


Love

5 kommenttia :

 1. Tosi kiva lakkaushaaste ja onnistuit kyllä hienosti.
  Oikein isot onnittelut Milolle ja kivaa loppuviikkoa sinulle Marina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi! Viikonloppu meni vauhdilla kun siskon viiden lapsen kera :)

   Poista
 2. Nätit kynnet ja onnea Milolle! <3

  VastaaPoista
 3. Toi vesimarmorointileima on kyl kätevä, pitäs itellekki hommata toi laatta :-D pääsisi helpommalla. Söps!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.