Helmikuun LivBox

Tässä mun näkemys tämän kuun Livboxista.


Värinä oli tällä kertaa hempeä vaaleanpunainen onhan kohta ystävänpäivä.
 Nyt oli muuten eka kerta kun boxi tuli mulle kotiin, aikasemmin oon joutunut hakemaan sen aina postista. 



Carmex, Classic huulivoide



Carmex antaa suojan tuulta ja pakkasta vastaan. Ehdoton tuote laskettelurinteeseen, ulkoiluun ja tietenkin ihan jokapäiväiseen käyttöön. Carmex viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti ja sillä on antiseptinen vaikutus. Carmexin aineosat hellivät kuivia ja halkeilevia huulia. Mentoli ja kamferi antavat viilentävän tunteen. 
Ovh 8,60 € / 7 ml 

Hävettää myöntää, mutta mulla on edellinenkin käyttämäti, mikä tuli. Tuoksu on tässä aikas mielyttävä. Tämä oli normaalin kokoinen. 

Eucerin, Aquaphor hoitovoide



Tämä voide on erityisesti  kuivan, ärtyneen ja rohtuneen ihon tehovoide, jolle löytyy loputtomasti käyttötarkoituksia. Se rauhoittaa ja suojaa sekä tukee vaurioituneen ihon paranemista. Voide sisältää vain seitsemän aineosaa ja on mm. alkoholiton, hajusteeton sekä väri - ja säilöntäaineeton.
Ovh 10 € / 250ml

John Frieda, Full Repair Strengthen & Restore shampoo ja hoitoaine





Korjaa vaurioituneita ja rasittuneita hiuksia tekemättä niistä kuitenkaan latteita. Suojaa hauraita hiuksia ehkäisten hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista. Sopii myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. 
Ovh 10 € / 250ml

Näitä en tällä hetkellä pysty kokeilemaan, kun tuli siellä Tallinassa käydessäni otettua hiuspidennykset, WUHUU ;) joten muuta en näistä pysty sanomaan kun että  tuoksu on miellyttävä, sitä en osaa sanoa, että miltä tuoksuu. Testaan kyllä heti kun jossain vaiheessa oon luopunut näistä mun kutreista. Koot näissä on 50ml molemmissa. 

Neutrogena, Norwegian Formula käsivoide




Tämä käsivoide on kauneudenhoidon klasikko Euroopassa. Se kosteuttaa ja suojaa myös erittäin kuivaa ja rohtunutta ihoa. Runsaasti glyseriniä sisältävä voide lievittää käsien kuivuutta tehokkaasti ja suojaa ihoa kovissakin pohjoisen olosuhteissa. Tiivistetyn koostumuksen ansiosta yhdestä tuubista riittää yli 200 levityskertaan.
Ovh 4,55 € / 50 ml

Tämä on mulle vanha tuttavuus joka todellakin toimii. Aika jankkia tää on joten ite oon käyttäny tätä aina iltasin taikka sitte tehny naamion käsille ja laittanut puuvillahanskat käsiin. Normikäytössä kestää mulla ainakin vähän liian kauan,että imeytyy, vaikka itelläkin on kuivat kädet. Tuoksu tässä on mieto ja tätä on saatavana myös tuoksuttomana. Tämän koko on 50 ml. 


Garnier, Miracle Skin Perfector BB-voide



Tämä kuluttajien ylistämä ja moninkertaisesti palkittu voide on ensimmäinen massamarkkinoille lanseerattu BB-voide. Se täyttää välittömästi ihosi tarpeen: kosteutus, aurinkosuoja, väsymyksen merkkien, juonteiden, epäpuhtauksien ja finnien  häivyttäminen sekä samean ihon heleyttäminen. 
Ovh 13,00 € / 50 ml

Tätä testaan todella mielelläni, koska tälläkin hetkellä käytän meikkivoiteen sijasta Missha:n BB-voidetta. Tämän sävy on light/clair joka sopii minulla todella hyvin :) Saatavilla oli myös tummempi sävy.
Tämäkin on normaalin kokoinen tuota.


Paketissa oli myös pieni ylläri miehelle. 





[3D] Mension, Hair&Body shampoo

100%:sti miehille suunniteltu shampoo, joka virkistää päästä varpaisiin. 
Ovh17,90 € / 250ml, paketissa oleva on 50 ml

David Beckham, Classic Edt (tuoksuja oli kahta erilaista ) 

Metsäinen, sitrusvivahteilla ja mausteilla ryhditetty moderni klasikkotuoksu. Tuoksussa yhdistyvät karismaattinen maskuliinisuus ja klassinen tyylikkyys, joka ilmentää hyvin Davidin luontaista ja ainutlaatuista tyylitajua. 
Ovh 28,30 € / 40ml

Mitä mieltä olitte boxin tuotteista tällä kertaa? 

2 kommenttia :

  1. Oon harkinnut livboxin tilaamista uusiks.. aargh en osaa päättää :D tosin ei se nyt lompakkoa niin mahdottomasti kevennä vaikka tuliskin itelle sopimattomia tuotteita. Voi ne sitten lahjoittaa eteenpäin ja ilahduttaa muita ^^. Tahtoisin kovasti kokeilla tota BB-voidetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillai mäkin oon tehny et annan muille tai sitten laitan blogin arvontoihin ne mikkä ei itelle sovi :) Missha:n BB-voiteesta oon tykänny todella paljon ja nyt innolla katon miten tää toimiin koko päivän ajan

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.