Tuoksutorstai: Paco Rabanne, Olympéa Legend

 Paco Rabannen Olympéa Legend palauttaa tuoksutorstain

Blogia pitempään lukeneet muistavat tuoksutorstait ja tietävät, että meikäläinen menee tuoksu edellä ja että rakastan tuoksuja yli kaiken. Tuoksutorstai tulee pitämään muitakin tuotteita kuin vain hajuvesiä. 

 Tuoksujen avulla pääset takaisin ihaniin tuokusmuistoihin, niiden avulla saat luotua uusia tuoksumuistoja ja niitä on vain niin ihana käyttää. Itselläni taitaa tällä hetkellä olla päälle 50 eri tuoksua, juu luit oikein :D En voisi ikinäkään käyttää vain yhtä tai kahta vaan erilaisille vaatteille, erilaisille tilaisuuksille tai ihan vain eri mielentiloille mulla on oltava oma tuoksu. Toivottavasti siellä ruudun takana edes yksi nyökyttäisi tällä hetkellä. 

Tähän ensimmäiseksi halusin tuoda esiin mun tämän hetken ehdottoman lempparin Paco Rabannen Olympéa Legend tuoksun.  Tämä tuoksu ei ole mikään uusi vaan vuodelta 2019 mutta oli kyllä legenda jo syntyessään. 

Tuoksu on ihanan tumma, vahva ja täydellinen talvipäiviin ja iltoihin. Tuoksu on edp eli pysyy iholla tunteja. 

Ensimmäiseksi tässä nousee esiin merisuolaisen makeahko luumu ja  mehukas aprikoosi. Sydäntuoksu on taas täynnä kukkaisia vivahteita sekä pirtsakkaa inkiväärinkukkaa. Tuoksun viimeistelee sen lämpimään syleilyyn ihana vanilja, tonkapapu, meripihka ja hiekka. 


Pullo on täynnä naisellisuutta, eleganttia, voimaa mutta samalla ihanaa herkkyyttä. Koska tuoksu on vahva niin se antaa itelle myös varmemman olon, sitä on jotenkin vaikea selittää. 

Uskon tämän myös sopivat tosi kivasti elokuun lämpimiin kesä-iltoihin loistavasti. 


Onko sinulle Paco Rabannen Olympéa tuoksut tuttuja? Rakkaudella Marina <3 


Passionhedelmäposset on tajunnanräjäyttävä jälkiruoka

 Rakastan ruokaa ja varsinkin jälkiruokia. Tein meille uudeksi vuodeksi passionhedelmäposset ja niistä tuli ihan tajunnanräjäyttäviä. Siis miten niin helppo ja muutamasta raaka-aineesta tehty voin olla niin hyvää! 

Posset on muutenkin yksi meen perheen lempparijälkkäreistä muunnneltavuutensa puolesta. Jos et oo vielä kokeillut tehdä näitä niin nyt sun ihan pakko! 


Passionhedelmäposset

                                                                                        3 passionhedelmiä
3 dl kermaa
60g sokeria
35 ml limemehua


paahdettua valkosuklaata
passionhedelmää
syötäviä kukkia

Kaavi passionhedelmistä liha ja laita se blenderiin tai siivilään. Blenderillä saat helpommin irroitettua siemenet mutta ole varovainen, ettet blendaa liikaa ettei siemenet hajoa. Tämän jälkeen siivilöi passionhedelmämehu ja lisää sekaan limemehu. 

Laita kattilaan kerma ja sokeri. Anna kiehahtaa ja  että sokeri sulaa. Itse keittelin seosta reilun 5 minuuttia, koska miehelläni on maitoproteiiniallergia. 

Ota kattilla pois liedeltä ja lisää passionhelmät sekaan. Jaa samantien annoskippoihin, koska tämä alkaa jähmettymään todella nopeasti. 

Anna jäähtyä huoneenlämmössä 10 minuuttia ja nosta sitten muutamaksi tunniksi tai mieluiten yön yli jääkaappiin. 

Koristele haluamallasi tavalla ja nauti ihanan kermaisesta ja pehmeästä jälkiruuasta, jossa on ihana muikeus.  

Valmistusvideon voit kurkata myös TikTokin puolelta eli TÄsTÄ. 

Ja nappaa muuten tili muutenkin seurantaan jos ruoka tai kosmetiikka kiinnostaa. Välillä sinne tulee kyllä laitettua ihan muutakin :D 

Olisi kiva kuulla mikä on sun lemppari jälkiruoka ja onko posset sulle tuttuja. Halauksin,
Marina