Tuoksutorstai: Escada Summer Festival, vuoden 2021 kesän kausituoksu


Tuoksu lehdistönäyte


Summer Festival


 Käsi ylös kuinka moni on odottanut Escadan kesän kausituoksua! Täällä ainakin käsi nousee ylös heti. Escadan kesätuoksuja olen aina odottanut joka vuosi innolla jo melkein 30 vuoden ajan. Escadan tuoksut olivat myös mun pikkusiskoni lemppareita. Ihania tuoksumuistoja tulee näistä tuoksuista mieleen. <3  

Escadan kesä tuoksuu aina makealle ja sillä on tunnusomainen tuoksuvivahde jonka kyllä tunnistaa  helposti, jos joku on siihen pukeutunut. 


Escada Summer Festival


Escadan kausituoksu 2021Tämän vuoden kesän kausituoksu on nimeltään Summer Festival ja festivaaleja tässä kaipaa meistä jokainen tai ainakin suurin osa. 

Tämän vuotinen tuoksu on saanut inspiraationsa Kalifornian lämmöstä, jossa on joka vuosi järjestetty valtava musiikki- ja taide festivaali. Toivottavasti voivat järjestää se myös tänäkin vuonna. 

Pullossa on myös tuttu liukuvärjäys ja pullon muoto on myös tuttu sama mihin olemme tottuneet näiden vuosien aikana. Summer Festival


Tuoksu alkaa viileällä jääpaloilla ja kirsikan kukilla. 

Sydäntuoksussa huumaa jasmiininkukka ja vihreä mandariini. 

Pohjatuoksun santelipuu antaa tuoksulle pehmeyttä ja ihanaa lämpöä. 


Tuoksua voisi kuvailla sanoilla raikas, kukkainen ja makea totta kai. 


Omalla iholla vihreä mandariini nousee todella vahvasti esiin ja se antaa tuoksulle kivaa sitrusmaisuutta. 


Summer Festival on kaikkea sitä mitä kesätuoksulta voi odottaa ja ilman muuta tuttua Escadaa! Tuoksu tuo mieleen ainakin itselle siskoni ja kaverit, ilon, lämmön, yhdessäolon ja kesän! Tässä on jotain todella tuttua mutta en saa päähäni mitä. 


Escadan vuoden 2021 kesätuoksu huumaaMoni voi kuvitella, että Escadan kesätuoksut ovat vain nuorisolle mutta paskat!  Escadan kesätuoksut sopivat kaiken ikäislle ja tuovat meille "aikuisille" juurikin niitä ihania tuoksumuistoja sieltä nuoruudesta ja ainakin minä huumaannun näistä joka vuosi aina uudelleen. Eli jos vähääkään olet miettinyt tätä niin anna mennä, nämä ovat meille kaikille ihanille ihmisille, ketkä haluavat huumaantua kesästä, ilosta ja tykkäävät makeista tuoksuista!! 


Vaikka tuttuun Escadan tapaan tuoksu on makea mutta ei se ole kuitenkaan mikään äklön makea. Tuoksu on täydellinen kesäpäiviin ja niihin festari-iltoihin mutta mikään ei estä suihkuttelemasta sitä jo nyt iholle niinkuin minä teen. Täällä meinaan fiilistellään kesää ja sen tuomaa lämpöä :D 

En malta odottaa ensi vuoden versiota, koska silloin vietetään 30-vuotis juhlaa. Toivottavasti he julkaisevat niitä ihan ensimmäisiä tuoksuja uudelleen!

Löytyykös sieltä ruutujen takaa muita Escada- tyttöjä? 


LoveLakkaushaaste: Lankamaalaus

 

lakat saatu

Nyt ollaan sellaisen asian edessä mitä en ole koskaan kokeillut. Kyseessä on siis lankamaalaustekniikka. Juurikin tästä syystä nämä haasteet ovat huippuja, että tulet kokeilemaan sellaisia tekniikoita mitä et ehkä yksinäsi kokeilisi. 


lankamaalaus kynnet
Itse lankamaalaustekniikka on itsessään yllättävän helppo mutta lopputulos jää aina yllätykseksi. Etkä tarvitse muuta kuin lankaa ja muutaman eri värisen lakan. 

Itse valitsin tällä kertaa ihan uudet Atelier Rougen lakkakokoelman lakkoja. Aikaisemmin Atelier Rougen lakkojen suti oli litteä mutta nyt näissä uusissa on sellainen pyöreähkö eli "normaali" suti josta itse tykkään todella paljon. 

Lakkasin kynnet ensin Off-Duty lakalla. Lankamaalaukseen käytin tummansinistä Almost Denim -lakkaa, murrettua lilaa nimeltä Casual Weekend -lakkaa ja vaaleanharmaata lakkaa nimeltä Slippery Satin. 

Se täytyy muistaa näitä tehdessä, että lakan pinta täytyy olla vielä kostea ja lakkaa täytyy laittaa siihen langan päälle reilusti. 


Atelier RougeTykkään näistä kuvioista todella paljon ja mieleeni tulee perhosen siipi ja sulka. Ehkä treenaamalla saisi kaikkiin kynsiin tehtyä suht samanlaisen kuvion. 


Tuttuun tapaan käy kurkkaamassa myös muiden haasteeseen osallistuneiden lakkaus alla olevista linkeistä. 


Timantteja kynsillä

Stokes of Color


Oletko sinä kokeillut lankamaalausta? 
Kivaa viikonloppua! 


Love