Säihkyy niin, että silmiin sattuu

Jeeee, vihdoinkin on lämmintä ja ihan kunnolla! Luonto rehottaa ja joka ilta piha näyttää erilaiselta. Odotan niin pionieni kukkimista. 
 Itse tein aamupäivällä duunia meidän takapihan terassilla, kunnes oikea silmä alkoi vuotamaan ihan kunnolla, kurkkua kutista ja nenäkin alkoi vuotaa. En sitten tajunnut siitepölyn määrää ja oireet puskivat läpi kuin harmaan kiven vaikka syönkin allergialääkkeitä koko ajan. Vielä eilen en oireillut yhtään ja tänään sitten ihan kunnolla. Vanhuus ei tule kyllä yksin vaan tuo mukanaan kaiken maailman vaivat. :D 
 Kuinka monella teistä on sama vaiva? 
Onneksi glitteri pelastaa päivän kuin päivän.  

Color club


Nyt kaikki hologlittereiden fanit kuulolla. Kävin tuossa jonkin aikaa sitten Kynsilakkataivaassa ihastelemassa Color Clubin uutta Halo Crush- kokoelmaa. Kyseessä on hologrammilakka glitterillä. Siis joo, luitte ihan oikein!! KÄÄÄK, sanoin minä, kun nämä näin. 

Pakkohan mun oli joku näistä ihanuuksista ostaa ja mukaan lähti Back to the Grind. Lakka on ihanan persikkainen ja se tuo mieleeni ihanan ilta-auringon kimalluksen. Siis katsokaa nyt, kuinka upea tämä on! Aurinko saa nämä lakat elämään vaikka ovatkin kauniita muutenkin. 

cesarsshop



Keski- ja etusormessa on muuten PicturePolishin heaven*, joka on Cesarsshopin ja PP:n yhteistyön tulos! Laventelin sävyinen lakka, missä on pienen pieniä hologlittereitä. Ihania lakkoja molemmat! 




Onko kumpikaan lakoista tuttuja? 

Nyt on taas pakko mennä huuhtelemaan silmä ja kokeilla jos vaikka nenäkannusta olisi hieman apuja. 

Ihanan aurinkoista tiistaita! 


*pr-näyte

Love


6 kommenttia :

  1. Makeet sävyt! Nuo lakat ei oo tuttuja, mutta kiva tutustua näin. Täällä toinen siitepölyallergikko..niisk. Onneks aloitin lääkkeet ajoissa, ei oo ollut pahin kevät vaikka ois voinut olla siitepölyn määrästä päätellen. Jaksamista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Color Clubilla on ihan huikeat ja parhaat hologram lakat! Vaikka itsekin lääkkeitä syön joka päivä, niin tiistaina oli kyllä ihan hirveä.

      Poista
  2. Tuo glitterilakka on ihana. Lähiaikoina olen usein valinnut vähän kimalletta kynsiini. Olisiko jotain harakan virkaa minussakin?

    VastaaPoista
  3. Glitterlakka on aivan upea, Heaven myös <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.