Maaliskuun Bette Box


Meripaviljonki


Tänään olisi vuorossa maaliskuun Bette Box. Viime kuun boxi oli hyvä, tästä pääset kurkaamaan sen sisällön. Tämän kuun boxin aihe on hehku ja hyvinvointi, joten lähdetääs tutkimaan sisältöä. 

Natusan Baby First touch baby oil


Bette box



Vaikka nimessä lukeekin baby, tämä öljy sopii kaikenikäisten ihonhoitoon. 
Öljy on hajusteeton, eli sopii hyvin myös tuoksuallergikoille. Öljyä voi käyttää meikinpuhdistukseen, hierontaan, hiuksille ja ihan vain kosteuttamaan ihoa. 
Ovh n.3,20€ / 200 ml, boxissa täysikokoinen tuote 


Lumene Lähde Pure Arctic Miracle kaksiosainen micellar-puhdistusvesi


Bette box


Rakastan micellar-vesiä ja en enää osaa kuvitella elämää ilman niitä. Tulossa onkin tänne blogin puolelle postausta eri micellar-vesistä. 
Kiva uutuustuote Lumenelta, tämä kaksiosainen micellar-vesi poistaa myös vedenkestävän meikin. Tuotteet öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa samalla kuin epäpuhtaudet poistuvat iholta. Tuote on myös hajusteeton ja koostumus on täydellinen kuivalle ja herkälle iholle. Tämä koko on loistava ottaa mukaan vaikka häämatkalle. ;) 
Ovh n.4,90€ / 50 ml, boxissa täysikokoinen


Manna Kadar HD mascara 


Dioriina


Manna Kadar tuotteet ovat hyviä ja tätä lähden suurella innolla testaamaan. Tämän ripsivärin luvataan antavan ripsille äärimmäistä tuuheutta ja pituutta. 
Manna Kadar tuotteita voi ostaa www.mannakadarcosmetics.com
Ovh n. 29$ / 10 ml, boxissa 4 ml

Nivea Cellular Anti-Age volume filling Pears kasvoseerumi


Bette box


Seerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja tasoittaa ryppyjä. Seerumi aktivoi myös kollageenisynteesiä. Tämä tuote onkin minulla ollut testijonossa ja tottapuhuen olinkin sen vallan unohtanut sinne. Pitääkin nyt kokeilla tätä tässä pikapuolin. 
Ovh n. 19,90 € / 30 ml, boxissa täysikokoinen tuote

Ziaja Oliivi kevyt kasvovoide


Dioriina


Nimensä mukaan voide on kevyt kosteusvoide kuivalle ja normaalille iholle. Voide sopii kaikenikäisille 24 tunnin voiteeksi. Itse en tätä 24 tunnin voiteena käytä, koska ihoni vaatii enemmän hoitavia tuotteita, mutta tämä on loistava valinta nuorelle iholle. 
Ovh n.9,90€ / 100 ml, boxissa 10 ml

Lisäbonuksena boxissa oli pari ylimääräistä tuotetta mukana. 
SB12Mild-suuvesi ( täysikokoisena boxissa, ovh 19,90€ ja Salus Floradix -ravintolisä.

Bette box


Miellyttikö sisältö?


Sisältö oli ihan jees, ei mikään huippu mutta ei mikään olematonkaan. Myönnän, kun ensimmäisenä sain käteeni tuon SB12 - suuveden, suustani kuului syvä huokaus. Mutta loppujen lopuksi, se oli ihan kiva yllätys. Mielenkiintoisin tuote itselle on tuo Manna Kadarin ripsari, siitä olisin kyllä mielelläni ottanut normikokoisen, koska tähän mennessä olen kaikista boxissa olleista Manna Kadarin tuotteista tykännyt. 


Mikä oli mielenkiintoisin tuote tälle kertaa?

Ihanan rentouttavaa sunnuntaita just sulle! <3 

Love


5 kommenttia :

  1. Mä otin Manna Kadarin ripsarin käyttöön eikä kyllä vakuuta...mä en ole tykännyt MK meikeistä ja ottaisin mieluummin boxissa jotain tuttua merkkiä :)

    https://charmingnails.blogspot.fi/2018/03/maaliskuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse aattelin testata sen huomenna mutta tosi harmi, jos se ei toimi. Mä oon kyllä tykännyt niistä.

      Poista
    2. Oikeassa olit, petyin kyllä itsekin tuohon ripsariin.

      Poista
  2. Nivean seerumi ja tuo ripsiväri kiinnostavat myös minua. Ripsivärit saisi kyllä aina olla niitä normaalikokoja näissä boxeissa.
    Ihanaa sunnuntaita Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ripsari oli kyllä hienoinen pettymys. Kyllä tämä pidentää mutta kun puhutaan HD efektistä niin itse odotin kyllä paljon enemän.
      Kiitos Outi <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.