Uusi kynsilakkatuttavuus, Intensae


Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

Siitä onkin vierähtänyt taas tovi, kun viimeksi olen postaillut lakkauksista tai esitellyt lakkoja. Siihen on nyt tulossa muutos, koska kevät on tuonut mukanaan muutamia ihania lakkoja ja tässä niistä ensimmäiset. 


Hyvinvoinnin tavaratalo


Intensae on omalle kohdalle uusi kynsilakkatuttavuus ja on ollut kyllä todella kiva tutustua tähän sarjaan. Kyseessä on yhdysvaltalainen kynsilakkasarja. Lakat suunnitellaan ja tuotetaan New Yorkissa. Toinen sarjan perustajista on valokuvaaja ja toinen on hiusten värjäyksiin erikoistunut hiusmuotoilija eli molemmilla on ihanaa visuaalista näkemystä.
 Sarjalla on runsaasti sävyjä ja uudet sävyt suunnitellaan aina sesonkien mukaan.  Lakat ovat 5 free / 7 free lakkoja ja eivätkä siis sisällä kamferia, formaldehydihartsia, karmiinia, eläinperäisiä ainesosia, dibutyyliftalaattia, formaldehydiä tai tolueenia. 100% vegaanisia. 
Sain testiin parit lakat sarjasta.  

intensae


Lakat yllättivät todella positiivisesti. 
 Stoker on ihanan tumman viininpunainen créme. Lakka levittyy todella hyvin, pigmenttiä löytyy runsaasti. Lyhyissä kynsissä saattaisi riittää yksi kerros, omissani on kaksi kerrosta. 

intensae


Glitteripläjäys Swish sisältää pienen pieniä hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Nimettömässä on kolme kerrosta lakkaa, keskisormessa yksi kerros. Lakan pinta on melkein sileä vaikka kerroksia on nimettömässä se kolme. Lakka toimii omasta mielestäni parhaiten juurikin värilakan päällä.  

intensae


Matta Top Coat toimii moitteettomasti, ehkä paras matta päälyslakka mitä olen testaillut! Levittäessä näyttää ihan perinteiseltä päälyslakalta mutta hetken kulttua ihana matta tulee esiin. Mattapinta on tasainen vaikka levittäessä sutisitkin useamman kerran. 

intensae


Lakat ovat myynnissä mm. Hyvinvoinnin tavaratalossa ja normaalihinnoiltaan 20,95€.  Nyt kuitenkin lakat ovat puoleen hintaan eli 10,48€!
Tästä syystä halusinkin tulla vinkkaamaan niistä teille heti.  
Iso suositus näille lakoille! 

Onko sarjan lakat tuttuja? 

Ensi viikolla luvassa olisi ainakin naamiota ja lisää kynsilakkoja! 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa. <3 

Lakat saatu testiin

Love
















6 kommenttia :

  1. Jee kynsilakkapostaus ja lisää luvassa ;) tosi kauniita värejä ja tuo mattalakka näyttää hyvin toimivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tuo matta lakka on kyllä kokeilemisen arvoinen! Vaikka lakkauksia olen tehnyt koko ajan mutta en vaan ole kuvannut niitä jostain ihme syystä. Muutos on tulossa eli lisää kynsilakkapostauksia tulee :)

      Poista
  2. Kauniita sävyjä, mattalakat tuo kivaa vaihtelua ♥

    VastaaPoista
  3. Ihana lakka. Itse olen tykästynyt tuohon mattapintaan. Pysyy itselläni paremmin kynsissä kuin kiiltävä pinta.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, tuota pysyvyyttä voisi kyllä testailla vielä tämän kanssa. :)

      Kivaa tiistaita Outi <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.