Maanatai





Maanantai on uuden alku. 
Maanantai aloittaa arjen ihanan viikonlopun jälkeen. 
Maanantaisin on hyvä aloittaa aina joku uusi juttu esim. kuntoilun, detox-kuurin, laihduksen tai elämäntapamuutosen. Itsellä tuntuu helpolta aloittaa maanantaisin. Sitä lupaa itselleen, että aloitan sitten ensiviikolla. Maanantaisin monesti menee kaikki myös päin peetä.
 Viime viikko oli kyllä täynnä melkein vain maanantai-päiviä. Myöhästelin tapaamisista, kiitos VR- ja muu julkinenliikenne. Googlemaps päätti, että tarvitsen lisäliikuntaa ja teetätti sellaisen ylimääräisen kilometrin lenkin.  Onneksi kerkesin paikalle ajoissa eikä tarvinnut juosta paitsi lähtiessä ratikkaan. Hukkasin tavaroita, sairastelen ja siitä johtuen pari työkeikkaa jäi välistä.  Tuli mieleen Päiväni murmelina- leffa. :D Huokasin helpotuksesta eilen, kunnes tajusin, että tänään on TAAS maanantai! 



Tämä maanantai-aamu alkoi hyvin. Kiirettä piti ja meinasin myöhästyä bussista. Tässä juuri Onnibussissa silmät sikkurassa tätä kirjoittelen. Viiden tunnin yöunien jälkeen tuntuu siltä, kuin silmäpussit makaisivat tuossa poskien päällä.  Saas nähdä mitä kaikkea tämä maanantai tuo tullessaan. 



Oikein ihanaa Maanantaita! <3 

Love 


Postauksen kuvat PixaBay



2 kommenttia :

  1. Toivottavasti tämä maanantai on, vähistä unista riippumatta, parempi kuin viime viikko kokonaisuudessaan. Ihanaa viikkoa sinulle Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut Outi, kun vastaaminen on jäänyt! Onneksi tämä maanantai oli parempi.
      Ihanaa loppuviikkoa sinulle Outi <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.