Kuulumisia, perunasalaattia ja samppanjasorbettia

Tervehdys pitkästä aikaa! 
Toivottavasti teillä meni joulu ihanasti. Meillä oli tänä vuonna erilainen joulu mutta se meni kyllä todella kivasti, vaikka en ihan perunalaatikkoa saanut onnistumaan niin hyvin kuin äitini. :D Tarkoituksella pidin joulupyhät sometaukoa ja nyt makaan tällä hetkellä flunssassa.  Monena vuotena peräkkäin olen aina sairastanut tähän aikaan eikä sitten tänä vuonna tullut siihen muutosta. 

Joulukuu meni muutenkin hieman sumussa meidän taatan pois menon vuoksi ja sitten vielä tämä tauti tähän niin kaikki ne suunnittelemani postaukset jäivät tekemättä. Uuden vuoden lupaukseni onkin se, että laitan postaustahdin taas säännölliseksi heti alkuvuodesta lähtien. Tulossa on muuten aika huikea arvonta, joka on juurikin omiaan tammikuulle ;) 

Sen verran yritän ainakin päästä ylös täältä sängynpohjalta, että teen meille perunasalaattia ja samppanjasorbettia uudeksivuodeksi. Meillä on myös vuosipäivä ja minua myös kosittiin 1.1. <3 Häihin on yhdeksän kuukautta aikaa eli tiedossa on häästressiä ja kiireitä :D 

Kohinoor


Itsetehty perunasalaatti on ihan huippuhyvää ja jos, et vielä ole testannut niin testaa ihmeessä. TÄÄLTÄ löydät reseptin siihen, joka on todella helppo mutta niin pirun maukas! 


salaatti



Toinen vinkki juhlapöytään on samppanjasorbetti ja raparperikaviaari, TÄÄLTÄ löydät sen reseptin. Sorbettiin voi laittaa muutakin kuplivaa kuin samppanjaa. Samppanja on kyllä silti kuplien aatelija. :) 

molekyyligastronomia


Onko sinulla jotain herkkua mitä teet aina juhlatilaisuuksiin? 

p.s. ihana tuoksuarvonta on muuten vielä voimassa 31.12. täällä blogin puolella sekä facessa. Osallistu ihmeessä! 

Love


8 kommenttia :

  1. S.sorbetti ja raparperikaviaari on niin todoo listalla. Ihanaa, onnellista, työn ja rakkauden täytteistä uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kaikkea ihanaa tälle vuodelle myös sinulle ihanuus <3

      Poista
  2. No voi harmitus kun tuo flunssa sinuunkin tarttui. Toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa uutena vuotena. Sometaukoilen huomisesta lähtien, joten toivottelen tässä jo sinulle ihanaa uutta vuotta 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pikkuhiljaa alkaa olo parantumaa. Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2018!

      Poista
  3. Kyllä yhdeksässä kuukaudessa hyvin ehtii. Ei tarvitse lopussa niin paljon stressata kun tekee pikku hommia alta pois vaikka nyt. Itsekin joululomalla ompelin & täytin riisipussit ja laitoin vinttiin koriin odottamaan huhtikuun häitä.

    Rakkauden täyteistä vuotta 2018❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmissa on tässä alkaa tekemään juuri kaikkia pikkujuttuja niin paljon kuin vaan pystyy tekemään ennakkoon. Tuntuu silti vain, että niitä tulee koko ajan lisää :D

      Ihanaa vuotta 2018 <3

      Poista
  4. Oih mitä herkkuja! Teillä onkin ihanan jännittävä ja rakkaudentäytteinen vuosi tuloillaan, häiden suunnittelu on ihanaa aikaa...paranemista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa mutta jokseenkin samalla myös ehkä hieman kauhistuttavaakin. :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.