Huulet pusukuntoon!

Koska olet viimeksi hoitanut huuliesi ihoa? Itse käytän huulivoidetta melko säännöllisesti mutta kuorintaa tulee kyllä käytettyä liian harvoin vaikka siihenkin on olemassa ihan omat tuotteet ja voihan sen kuorinnan tehdä itsekkin.  

Huulten ihosta huolehtiminen kuuluu ihonhoitoon siinä missä sy-voiteet silmänympärysiholle. 

Huulituotteita löytyy markkinoilta vaikka kuinka paljon ja lisää uutuuksia tulee kokoajan.

Jos huulten iho on hyvin hoidettu, huulipunat levittyvät paremmin ja tasaisemmin. Ne myös näyttävät paljon kauniimmilta hoidetuissa huulissa. 
Ajattelinkin vinkata teille muutamista omista lemppareista. 
Huulien hoidon on hyvä aloittaa kuorinnalla ja siitä sitten jatkaa muilla tuotteilla. 

Lush Sugar Plum Fairy

Lushin Lip scrubit ovat omia lemppareita huulikuorinnoissa. Ensinnäkin näiden tuoksut on ihan syötävän hyviä! Tämä Sugar Plum Fairy kuorinta on viime vuoden joulunaikaan saamani ja kun se on kausimaku, niin tällä hetkellä tätä ei ole saatavilla. Kävin kurkkamaassa valikoimaa ja huomasin, että toinen toistaan ihanampia uutuuksia on tullut myyntiin. Miltäs kuulostaa Mint Julips, hunaja, popcorn ja suklaa? Mahdanko voida vastustaa noita? :D 
Olen myös aikaisemmin kirjoitellut näistä kuorinnoista ja sen pääset lukemaan tästä.
Sokerikuorintaa on siitä mukava käyttää kun tätä ei tarvitse huuhdella pois vaan tämä sulaa huulille. Yllätyin siitä, että tässä on mukana appelsiiniöljyä eikä luumua. 

Lip scrub


YVES SAINT LAURENT TOP SECRETS LIP PERFECTOR

YSL on yksi selektiivisen puolen lempibrändejä ja tuotteet ovat kuuluneet elämääni jo reilut parikymmentä vuotta! ai kauheeta miltä tuo kuulostaa, olenko mä jo noin vanha :D :D 
Itse Top Secret - ihonhoitosarja on suunniteltu täyttämään kiireisen naisen kauneustarpeet pohjustuksesta puhdistukseen saakka. Itse ainakin välillä menen tukkaputkella. Hyvä, kun nukkua kerkiää joten kuten. 
Lip Perfecter 3-in-1 on ihana tuote, joka tuo luxusta naisten arkeen jo ihan pelkällä ulkonäöllään. Rakastan YSL:n tyylikkäitä pakkauksia ja tuotteiden tuoksua, mistä tunnistaa brändin vaikka et näkisi sitä lainkaan. 
Tätä tuotetta voi käyttää kolmella eri tavalla. Huulipunan pohjustus tuotteena antamaan kirkautta ja pysyvyyttä, yksin käytettynä korostamaan huulien omaa sävyä tai sitten yönaamiona ja aamulla sinua odottaa ihanan pehmeät ja hoidetut huulet. 




SENSAI LIP BASE

 Lip Base on sellainen tuote, joka pitäisi löytyä jokaisen aikuisen naisen meikkipussista. Itse löysin tämän ihan vanhingossa laivalta viime vuonna, kun olin ostamassa ihan jotain muuta. 
Lip Base on huulipunan pohjustustuote, joka hoitaa ja kosteuttaa huulia. Tuote jättää myös huulten iholle erittäin ohuen läpikuultavan kalvon, joka sitoo huuliin kosteutta ja heijastaa valoa. 
Lip Base pitää sisällään Defocus powderia, joka puolestaan tasoittaa huulten pintaa ja täyttää huultenympärysryppyjä ja näin ollen estää huulipunan karkailun.  Eikö naiset olekin loistavaa?!! Tässä on myös SPF 15 suojakerroin. 

GLAMGLOW Wet Lip Balm Treatment

GlamGlow on monelle ainakin kauneusblogeja lukevalle tuttu ihanista naamioistaan. Itsekkin olen niiden suuri fanittaja ja naamioista voi lukea lisää täältätäältä ja täältä. Ei taida olla vaikea huomata, että rakastan naamioita :D 
Heiltä on tullut valikoimiin myös huulituotteita ja olenkin saanut niistä yhden testiin.
Testaamani tuote on kosteuttava ja pehmentävä huulivoide. Koostumus on täynnä kosteuttavia raaka-aineita: manteliöljyä, tamanuöljyä & babassuöljyä, murumuruvoita ja sheavoita. 

wet lip balm

Voiteen koostumuksessa on alussa pienen pieniä rakeita jotka sitten sulavat huulille ja samalla hieman kuorivat huulia ja huulista tulee pehmeät. 

Ainut huono puoli tässä on tuo pakkaus. Siis itse pakkaus on kiva, pallon muotoinen mutta omalla kohdalla, kun ei pitkien kynsien kanssa voi oikein voidetta ottaa kaivamalla vaan spaatteli olisi oltava aina mukana. Tästä syystä tätä tuleekin käytettyä vain kotioloissa. 


Muita loistavia huulituotteita ovat esimerkiksi nämä seuraavat tuotteet.
 ACO:n Stay Soft Lips, lupaa huulille kosteutusta 24h. Hyvä valinta silloin kuin haluaa huulille hieman kiiltoa. 

Lumenen Lip Perfector Balmissa on hento persikkainen sävy ripauksella pinkkä ja se sopii kaikille ihosävyille. Samalla, kun sen hieman sävyttää huulia, se myös kosteuttaa ja hoitaa huulien ihoa. Tätä sipaisen huulille monesti kauppaan lähtiessä. Helppoa, nopeaa, hoitavaa ja kivaa sävyä yhdestä tuubista. 



Babylips huulirasvoja löytyy sävyllä ja ilman. Nämä sopivat kaikenikäisille ja makuja  on myös vaikka kuinka monta ja uusia tulee vähän väliä. 

Hurraw!voiteista olen kirjoitellut täällä. Siis aivan loistavia! Näitä on tullut ostettua useampia varalle :D Jos,et ole vielä kokeillut näitä niin tee se nyt. Nämä ovat olleet myös lasten suosikkeja juurikin tuoksujensa vuoksi. 

EOS, nämä ihanat pallerot, ovat vieneet kyllä mukanaan. Maku ja tuoksut ovat ihania ja Palleroita meiltä löytyy melkein joka huoneesta, työpaikalta, mökiltä ja tietysti myös laukusta. Cia ihastui näihin myös ja jotenkin minusta tuntuu, että muutamat pallerot ovat salaperäisesti kadonneet teille tuntemattomille :D 

Tässä oli nyt muutamia hyväksi todettuja huulituotteita ja vinkkaa ihmeessä kommenttikenttään, jos sinun lemppari puuttui tästä. 

Hyvin hoidetuilla huulilla punat levittyvät helpommin,  näyttävät kauniimmilta ja pysyvät paremmin.
 Ja hei, pussaaminenkin tuntuu paljon, paljon ihanammalta pehmeillä huulilla <3 


 Miten sinä hoidat huuliasi? 

Love

Osa tuotteista saatu blogiin

16 kommenttia :

  1. Kuorin, jos tuntuu tarvetta ja yöksi EA:n Eight Hour Creamia. :)

    VastaaPoista
  2. Carmexia aamuin ja illoin ja päivälläkin, ulkotyölaisenä huulet ja nahka kovilla. Päivisin laitan Blisties puikosta, jossa aurinkokerroin 50. Ilman sitä ei pysyisi huulet pehmoisina.
    Onko noissa vinkkamissasi aurinkosuojaa? Josko tuollaiseen johonkinkivaan investoisin....vaikka Carmexia voitin yhden blogin joulukalenterista mun käytölle parinvuoden tarpeisiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensaissa on SPF 15 ja hei tarkistan nuo muut kun en ole ihan varma. Palaan sulle tietojen kanssa :)
      50 ei niissä kyllä ole.
      Carmex löytyy itseltäkin mutta se on jäänyt käyttämättä sen takia kun on siinä purkissa :(

      Poista
  3. Huulirasvaa ja välillä kuorintaa joka meinaa unohtua tarttis tehä useammin

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Jos pitäisi yksi valita niin en kyllä osais :D Ehkä siltä YSL ja Sensai nousee kärkeen

      Poista
  5. Nuxella on mielettömän hyvä huulivoide ja Clarinsilla, noin muuten valinta Babylips <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuxea en ookkaan testannut, Clarinsilta on tainnut muuten joskus olla joku pieni testeriputkilo

      Poista
  6. Käytän kuorintaan GlamGlow'n Fizzy Lip Treatmentia ja sitten voiteena joko tuota Wet Balmia, Polaarin Lip Balmia tai Hurrawn Moon Balmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyis jossain vaiheessa testata tuo Fizzy Lip Treament

      Poista
  7. Hurraw-huulirasvat on kauan ollut jo mun lemppareita, mutta tota Lushin kuorintaa pitää ehdottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, kun tää mun vastaus on kestänyt näin kauan!! Noi Lushin huulikuorinnat on ihania, ja eikä haittaa vaikka vähän maistaakin :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.