Viikonlopun hulinoita ja arvonnan voittaja

Tämä aika menee kyllä nykyään ihan siivillä. Huomenna on jo 10.1 ja juurihan oli vasta uuden vuodenaatto. Pään sisällä on nyt niin paljon postausaiheita, etten tiedä mistä aloittaa :D Pitää listata kaikki aiheet paperille ja eiköhän sitä sitten tästä pikku hiljaa päästä taas vauhtiin. 


Viikonloppukin meni yhdessä hujauksessa. Mitään sen ihmeempiä meillä ei ollut vaan vietimme aikaa perheen kesken. Cia tuli Daffyn kanssa meille perjantaina yökylään. Ihanaa saada molemmat neidit kotiin ja päästä halailemaan ja pusuttelemaan rakkaita <3 
Lauantaina veimme Milon ja Daffyn koirapuistoon juoksentelemaan kun meni kaksikolla alkoi sisällä olla aika moista. Koirakuvausta täytyy treenata, kun kuvat eivät ole teräviä. 



Törmäyskurssilla


Illalla keskityimme sittenkin toisiimme, yhdessä oloon ja hyvään ruokaan. Alkupalaksi tein fenkolikeittoa, löysin kaapista anopilta saatuja kuivattuja kanttarelleja joten niistä sitten tein kanttarellirisottoa ja kanarullaa ja jälkkäriksi itsetehtyä mustikka-kookosjäätelöä ja suklaakohokasta. Ruokajuomana Hardy´s BIN 141 valkoviiniä. Pakkoa sanoa, mutta tuli tehtyä aikas maukasta ruokaa :) 



pääruoka



Tämä Wilfan jäätelökone on kyllä tosi kätevä, 60 minuuttia ja jäätelö on valmista nautittavaksi. Tämä jätski tuli kyllä vieläkin nopeampaa ja resepti tarvitsee vielä hieman hienosäätöä. Kun olen saanut kaikki kohdalleen niin laitan reseptin tänne. Kookosmaidolla jäätelöstä tulee ihanan pehmeää. 

ice cream



Sunnuntaina suunnitelmissa oli leipoa korvapuusteja mutta en vaan saanut aikaiseksi :D Leivon niitä huomenna, kun on vapaapäivä. Sunnuntaina vain pelattiin pleikkaria, köllöteltiin ja nautittiin siitä, että oltiin laiskoja :D Jos kaipaat hyvää pullataikinareseptiä niin kurkkaappas tänne

Olen muuten aloittanut tammikuun alussa Kuningattaren korsetti-nettivalmennuksen, jossa pääpaino on keskivartalossa ja niissä tärkeissä syvissä vatsalihaksissa. Siitä juttua tulossa, kunhan olen treenannut vielä jonkin aikaa. Pakko on myös pikku hiljaa jättää herkuttelua vähemmälle ja alkaa katsomaan mitä sinne suuhunsa taas pistää. Ja, se mun viime vuoden kuntokuuri lyssähti loppuvuodesta, olen heikko ja se ottaa päähän!! Mutta kuitenkin parempi nousta aina uudelleen ja uudelleen kuin jäädä vaan makaamaan.



Unelmieni vuosi-kalenterin itselleen voitti anonyymi, kenen haave liittyy harrastuksiin. Voittajalle laitan viestiä vielä tänään. :) 




Unelmieni kalenterin voit tilata itsellesi heidän omilta nettisivuilta Unelmienivuosi.fi

Kiitos paljon kaikille osallistujille ja kiitos kalenterin tehneille naisille <3 Ihania haaveita ja unelmia teillä kaikilla <3 Toivon sydämestäni, että teidän haaveet ja unelmat käyvät toteen. 


Tuliko tehtyä muuten uuden vuoden lupauksia? 


Oikein ihanaa alkanutta viikkoa 

Love

Wilfan jäätelökone saatu testiin

11 kommenttia :

  1. Teidän menu kuulostaa ihanalta! Melkein tuli uudelleen nälkä, vaikka vasta söin 😂 Ja kuvat näyttää herkullisilta, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli itsellekkin nälkä :D Kiitos paljon Hanna :)

      Poista
  2. Vauhtia ei ole teiltä puuttunut, kiitos karvakamujen :)
    En tee uuden vuoden lupauksia, ei sitten tule pettymyksiäkään :)
    Mukavaa viikkoa Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauhtia ei kyllä puuttunut :D Itsellä sama homma noiden lupauksien kanssa :)

      Mukavaa viikkoa Outi <3

      Poista
  3. Herkullista ruokaa! Ihana olla dieetillä...😏 Onnea voittajalle 😊 Kivaa päivää sulle ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pitäis aloittaa kanssa dieetti ja suunnitelmissa onkin löytää herkullisia dieettiruokia :)

      Kiitos Jaana ja kivaa loppupäivää myös sinulle <3

      Poista
  4. Ihanaa, mielenkiinnolla odotan sun kaikkia tulevia postauksia! Se on niin mahtavaa kun sun blogista huokuu se, että ideoit ja kehittelet aiheita itse niistä innostuneena jolloin postauksetkin on ajatuksella kirjoitettuja <3

    Todella herkullisen kuuloinen tuo teidän menu muuten, ja jätskireseptiä en kyllä yhtään malttaisi odottaa! Näyttää vastustamattoman hyvältä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana kuulla, kiitos todella paljon Nena Sofia <3 <3 Tämä kommenttisi kruunasi kyllä vapaapäiväni! <3
      Kookosmaidolla tulee yllättävän pehmeää jätskiä. Resepti vaatii vielä pientä hiomista eli nyt kuules sun ei auta muuta kuin odottaa :D <3

      Poista
  5. Hyvältä näyttää, aivan liian harvoin tuee tehtyä risottoa. Jätskikone olis kyllä meillä vaarallinen, veikkaan että jatkuvassa käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä risottoa itsekkään kovin usein tule tehtyä. Se mikä jätskikoneessa on parasta, että voit juuri itse päättää mitä aineksia siihen laitat :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.