Iltakäyttöön sopivia hajuvesiä kaksin verroin


Tämän vuoden ensimmäisessä tuoksupostauksessa tutustutaan kahteen aistikkaaseen, tummaan tuoksuun. Tuoksut tulevat tänäkin vuonna kuulumaan vahvasti blogini elämään. On ollut todella mahtavaa kuulla teiltä ihanilta lukijoilta, että postaukseni avulla olette löytäneet itsellenne myös ihania tuoksuja. Tällaisten ihanien palautteiden ja viestien jälkeen sitä huomaa saavansa lisää energiaa ja kirjoittavansa tekstiä hymyhuulilla. Kiitos teille ihanat <3 

 Itse en päivisin "pukeudu" tummiin ja mausteisiin tuoksuihin vaan koen ne sopivan paremmin iltakäyttöön. Tiedän kyllä ihmisiä, ketkä käyttävät tummia tuoksuja myös päivisin eivätkä voi kuvittelevan käyttävänsä makeita tuoksuja lainkaan. 
Omalla kohdalla nämä kaksi seuraavaa hajuvettä ovat juurikin omiaan iltakäyttöön :) Tuoksut ovat tulleet markkinoille viime vuonna ja ennenkuin päästään käsiksi tämän kevään ihanuuksiin niin käydään läpi muutamia viime vuonna markkinoille tulleita hajuvesiä. 


Always Red Femme


tuoksu, hajuvesi, parfum



Varmaan kaikille, ainakin meille vanhemmille Red Door on tuttu tuoksu. Red Door on lanseerattu vuonna 1989 eli kyseessä on kohta kolmekymppisiä täyttävä tuoksu. Nuorempana sitä tuli käytettyä itsekkin useampikin pullo ja samasta tuoksusta äitini tykkää myös. Äidin kanssa meillä on aikas lailla sama maku tuoksujen suhteen ylipäätään. 
Juuri viimeksi, kun olimme Porissa, niin meille tuli puhetta Red Doorista ja siitä kuinka ihana tuoksu se onkaan. Taidanpa tietää, mitä ostan äidille lahjaksi seuraavalla kerralla ;) 
 Nyt onkin mennyt muutama vuosi ilman Elizabeth Ardenin tuoksuja ja olikin kiva viime vuonna palata Ardenin tuoksujen pariin Always Red Femme tuoksun kanssa. Always Red Femme  on uusin tulokas  Always Red-tuoksuperheeseen.







Tuoksun kerrotaan kuvastavan pelotonta naisellisuutta ja hienostunutta vahvuutta. Tuoksu todellakin on hienostunut kukkaistuoksu.
Tuoksupullo on uskomattoman kaunis. Takaa se on täysin musta ja näyttää ovelta, totta kai. Edessä on mattamustaa, joka päällä on vaaleanpunaisia ja punaisia kukkia. Halusin saada kukat loistamaan kuvissa. Kaunista katseltavaa tuo pullo, eikö olekkin. 



hajuvesi, Elisabet Arden


Jos tuoksu näyttää ulkopuolelta upealta niin  sitä on kyllä on kyllä sisuskin. Tuoksun herättelee virkistävät, sitruuna, päärynä ja mustaherukannupun yhdistelmä. Sydäntuoksussa on kieloa, davana LMR-öljyä, jasmiinia ja ylellistä persikankukkaa. Tuoksun viimeistelee aina yhtä ihana ja oma lemppari vanilja, patsuli, setri ja rehevä sammal. 

suositushinta 50 ml 64€ , 30 ml 43 €



deep euphoria

Calvin Klein



Toinen tuoksu on Calvin Kleinin deep euphoria tuoksu. deep euphoria on Calvin Kleinin ensimmäinen kukkaisvivahtein maustettu chypre-tuoksu.

 Jos joku teistä ihmettelee, että mikä ihmeen chypre-tuoksu niin tässä pieni info asiasta. Chypre-tuoksut ovat kuivia ja lämpimiä sekä hedelmäisiä, kukkaisia ja metsäisiä. Pohjatuoksu on sammaleinen ja puinen ja yleisiä tuoksunuotteja ovat esim. patsuli, labdanum-pihka, tammisammal ja bergamotti. Sammalta ja patsulia löytyy tuosta Always Red Femmestäkin. 


Tuoksupullossa on samoja piirteitä kun alkuperäisessä euphoria-tuoksupullossa. Pullossa on samaa kurvikkuutta ja kaarevuutta mutta väreinä on käytetty tällä kertaa kiiltävää mustaa ja tummaa liilaa. 




Tuoksu alkaa valkopippurilla, mandariinen lehdillä ja vesimäisellä cascalonella. Sydäntuoksussa vallan ottaa kukkaset. Jasmiini, kurjenpolvi ja maaginen musta ruusu. Pohjatuoksussa lämpöä ja täyteläistä aistillisuutta tuovat myski, mineraaliset puut sekä patsuli. 

Suositushinta EdP 50ml 75,70 € ja 30 ml 54,90€


Iän myötä sitä huomaa selkeästi myös rohkeammin lähtevän kokeilemaan uusia tuoksuja.  Muutama vuosi sitten pelkkä myskin sana sai minut jättämään tuoksun hyllylle. Toinen oli kielo. Myskiä löytyy deep euphorista ja kieloa Always Red Femmestä. 
Molemmat tuoksut ovat lämpimiä, aistikkaita ja omiaan naiselle, kuka haluaa tulla huomatuksi. 

Pukeudutko sinä tummiin tuoksuihin?

Oikein kivaa tiistaita <3 


Love


Tuoksut pr näytteitä

16 kommenttia :

  1. Kummallista. En ole koskaan käyttänyt Red Dooria, enkä edes tiedä miltä se tuoksuu, vaikka hyvin moni ihminen sitä kehuu. Sama oikeastaan päätee Elizabeth Ardenin tuoksuja kokonaisuudessaan.
    Maku on muuttunut nuoruuden kukkaistuoksuista naisellisempaan, lemppareita Chanel 5, Coco Mademoiselle, Coco Noir, Lolita Lempicka ja Lancome Trésor tällä hetkellä. Noh, hajuvesiä on avaamattomanina kymmeniä puteleita, annan niitä vaan pois lahjaksi. Jotenkin suosikit nyt vaan on ja pysyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Red Door on klassikko, tuoksuta ihmeessä kun vastaan tulee. Itse tykkään kyllä samoista tuoksuista kuin nuoruudessakin mutta vuosien saatossa olen löytänyt ihania uusia tuttavuuksia mitkä ovat jääneet matkaan mukaan. Lancome Trésor on ihana. Suosikit täälläkin pysyy vuodesta toiseen mutta välillä kannattaa hypätä sinne aidan toiselle puolelle ;)

      Poista
  2. Iltatuoksuni ovat usein mielestäni tummia.
    Ihanaa tiistaita Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä ei selkeää iltatuoksua ole montaa, ennemmin pidän sellaisista mitä voi käyttää sekä, että :) Tuoksumuistoja varten tietysti on omat tummat ja tuliset tuoksut ;)

      Poista
  3. Always Red Femme on aivan ihana, tykkään myös Calvin Kleinistä, mutta luulen, että se jakaa enemmän mielipiteitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa. Always Red Femme on paljon helpommin lähestyttävä kuin CK

      Poista
  4. Tuoksuista en ymmärrä mitään, mutta Calvin Kleinin deep euphorian pullo on mielettömän upea. Vie silmät mennessään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullo on kyllä ihana ja mielestäni sain sen hyvin kuvattua :)

      Poista
  5. Voitin itseasiassa vähän aikaa sitten tuon Elisabeth Ardenin tuoksun arvonnassa. Itse en myöskään osaa käyttää tummia tuoksuja päivisin, mutta iltamenoihin juurikin tuo Always Red Femme sopii täydellisen hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon ja taisin muuten bongata voittosi instasta ;)

      Poista
  6. Tykkään tuosta Ardenista niin paljon, että voin käyttää päivisinkin. En ole niin tummien tuoksujen ystävä, joten tummempia tuoksuja omistan valikoidusti vain muutaman. Eli tuota Calvinia ei ole, vaikka sekin on ihan kiva tuoksu, tuoksuttelin Stockmannilla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkkään ei niitä tummia ole montaa kokoelmassa.

      Poista
  7. Täytyykin seuraavan kerran tuoksuosastolla käydä kurkkaamassa tuo Calvinia, ihan vaikka vain kauniin ulkonäön vuoksi, vaikka tosi varovainen olenkin tuoksujen suhteen nyt kun kärsin migreeneistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Migreeni on kyllä niin vihuliainen. Meillä sitä suvussa ja itselläkin jonkin asteinen.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.