Haaste: kuivamarmorointi

Tämän vuoden ensimmäiset haastekynnet ovat täällä! Päätimme Heidin kanssa kiusata teitä tänäkin vuonna näillä meidän kynsihaasteilla, ette pääse meistä niin helpolla eroon :)  Olemme suunnitelleet jo tulevia haasteita ja muutamat niistä on ainakin omalle kohdalle aikas haastaviakin. Voin jo kuvitella kuinka revin hiuksia päästä ja viskon lakat takapihalle :D 

Päätimme aloittaa vuoden niinkin ihanalla haasteella kuin marmorointi. Emme kuitenkaan olleet niin rohkeita, että olisimme veden kanssa alkaneet lotraamaan vaan tällä kertaa kyseessä on kuivamarmorointi. Yritin kaivella muistisopukoita milloin viimeksi olen kuivamarmoroitia tehnyt mutta eipäs muuta tullut mieleeni kuin meidän haaste :) Ja se on tehty 15.1.2015!!!  TÄH?
 Tästä pääset katsastamaan sen lakkauksen. Voiko siitä tosiaankin olla kaksi vuotta väliä kun viimeksi olen kuivamarmorointia tehnyt? 

Kuivamarmorointi





 Kuivamarmoroinnissa sekoitellaan lakkoja yhteen niiden ollessa vielä märkiä. Hammastikku on ihan hyvä, itsellä on käytössä Picture Polishin oma marmorointi työkalu.  Vaikka se kuulostaa helpolta, niin omalla kohdalla kuviot eivät oikein onnistuneet niin kuin olin päässäni ne suunnitellut. 
Marmoroinnin voi tehdä suoraan kynnelle tai sitten vaikka lakkausmaton päälle ja siitä sittenb siirtää sen kynnelle. Näissä kynsissä käytin molempia tekniikoita. Selkeämmän kuvion sain, kun tein marmoroinnin maton päällä mutta sen asettulu kynnelle oli suoraan sanottuna tuskaa :D Ehkä johtui myös siitä, että meikäläinen taas viime tippaan niitä tuhersi siinä yhdentoista aikaan illalla :D 





Lakkausmattona minulla on Cesarsshopsta ostettu Messy Mansion matto ja muuten sen PP marmorointi työkalunkin olen osanut samaisesta paikasta. Tämä on ihan huippu ja en voi kun suositella lämpimästi. Itse käytän mattoa lakkausalustana, silloin kun testaan uusia leimalaattoja ja leimasimia, käsinmaalauksia, kuivamarmorointia jne. Maton saa helposti puhdistettu asetonilla ja taiteltua pieneen, mikä on hyvä taas varastoinnin suhteen. 




Lakkoina käytin KBShimmerin Stark Raven Mad, Dance Legend 15 ja China Glazen Snow.




Kuvat olen ottanut Olympus PEN lite EL-P 6 kameralla kauheella kiireellä tänä aamusti ennen töihin lähtöä. Kahteen viimeiseen kuvaan kokeilin kamerassa valmiina olevaa art flitteriä. Iho näyttää kuvissa hieman oudolta eli tuli todistettua, ettei tätä filtteriä kannata käyttää ihon kanssa. Näköjään lakkaa oli jäänyt myös pikkurilliinkin. Tämän siitä saa, kun kiireessä yrittää touhuta. 

Suoraan sanottuna hieman pelottaa mennä katsomaan Heidin kynsiä, taitaa löydä mut kuus nolla :D 


Oletko kokeillut kuivamarmorointia? 



Ihanaa torstaita <3 

Love


Linkkien klikkailuista en hyödy mitään

21 kommenttia :

  1. Onpa hauskan näköinen filtteri! Mulla on kanssa Olympuksessa tuon tapainen, miksi niitä ei muuten ikinä tule käytettyä?? Varmasti monipuolinen kamera mutta kuvaan aina vaan samalla tavalla.
    Mun mielestä onnistuit hyvin! Arvaa olisinko minä saanut noin kivoja aikaan? EN. Mutta nyt innostuin näistä ja ehkä joskus uskallan kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon :) Ja, hei todellakin olisit saanut ja ootan innolla sun lakkausta!
      Kantsii kyllä testailla niitä filttereitä, tietysti ei ne kaikkiin kuviin ne sovi.

      Poista
  2. En ole kokeillut vaikka mielessä on ollut, saisikohan sitä vaikka viikonloppuna testattua!? :D

    VastaaPoista
  3. Etusormen kynsi on ainakin ihan täydellinen. Tosi kivalta näyttää kynsissä punaisen ja valkoisen yhdistelmä.
    Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin oli suunnitelmissa tehdä mustavalkoiset mutta halusin kuitenkin ripauksen väriä mukaan. Tuo Dance Legendin lakka on ihana.

      Poista
  4. Mulla oli tämä samainen kuvio mielessä myös. Mun mielestä nuo on tosi onnistuneet :) mä en saanut marmorointityökalulla onnistumaan ollenkaan, ohut sivellin toimi paremmin.

    VastaaPoista
  5. Vaikka kynsien kanssa oon puljannut jo monta vuotta niin kuivamarmorointia en oo kokeillut, ehkä sun innoittamana nyt kokeilen :)

    VastaaPoista
  6. Kivat ja arvontavoitto saapunut =)

    VastaaPoista
  7. Upeat kynnet :) Mä oon ollut niin tumpelo että vaan kynsien lakkausta olen tehnyt itselleni mutta tälläinen marmorointi olisi mukava oppia :) Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Happystarhome <3 Nyt sitten vain rohkeasti kokeilemaan :) Kivaa tiistaita sinulle <3

      Poista
  8. En ole koskaan kokeillut. Kaunis tuo valkoisen ja punaisen yhdistelmä.
    Ja kauniit kynnet sinulla.
    Mukavaa viikonloppua, Marina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula <3 Jos joskus testailet niin kerro ihmeessä miten kävi.

      Kivaa tiistaita sinulle Tuula!

      Poista
  9. Hei vitsit nää on nätit! ♥ Ei millään uskoisi, ettet ole tätä harjoitellut sitten kahteen vuoteen, kuvio on oikeasti tosi onnistunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nena <3 En kuules meinannut itsekkään uskoa, että kaksi vuotta on aikaa :D

      Poista
  10. Nätit kynnet, marmorointi tekniikka on kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä täytyy ilman muuta tehdä useammin kun kahden vuoden välein :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.