Vinkkejä I Love Me - messuille

Huomenna otan heti aamulla suunnan Helsinkiin ja messukeskukseen. Silloin nimittäin pärähtää käyntiin tämän vuoden I Love Me-messut! 



Messuhallit täyttyvät taas kerran kauneudesta, terveydestä, luonnonkosmetiikasta ja muodista kolmeksi päiväksi. Ennen olen käynyt messuilla sunnuntaisin mutta totesin viime vuonna, ettei yksi päivä riitä mihinkään :D Niin paljon messuilla on nähtävää ja koettavaa, että mahtaako kaksikaan päivää riittää? 
Tammikuussa muistelin viime vuoden messuja ja sen pääset lukaisemaan tästä.Tänä vuonna Cia ei raaski jättää Daffya hoitoon mutta enköhän minä hälle jotain tuliasia messuilta löydä ;) 


Messun nettisivuilta löydät kaikki näytteileasettaja mutta ajattelin teille vinkata muutamasta osastosta missä kannattaa käydä. Kannattaa muutenkin kurkata messujen sivut. Sieltä löydät messutarjoukset ja siellä voit suunnitella myös oman messupäivän etukäteen. Tykkään myös sivujen selkeydestä. 


-Argital 7g55 täältä löytyy ihanat Dell'Eco tuotteet mistä olen kirjoitellut. Heiltä saa myös sitä ihanaa juotavaa savea. Heidän kuorinta on yksi mun lemppareista vieläkin. Siitäkin olen kirjoitellut täällä

-Avonin osastolla 6e148 kannattaa ilman muuta mennä käymään. Heillä jaetaan joka päivä klo 12 ja 16 50 ensimmäiselle yllätyskosmetiikkatuote. Avonin tuotteita on täällä blogin puolella näkynyt aina välillä, viimeksi halloween kynsissä. 

-Biozell 6n109 löytyy monelle tutut hiustuotteet 


-bm International Oy 7d59 täältähän löytyy mm loistavat OPI:n lakat ja käsien hoitotuotteet. Niistä olen monen monta kertaa kirjoitellut myös täällä blogin puolella. Ja olen muuten käynyt OPI:n manikyyrikoulutuksenkin :) 


-Boho Green Revolution 7h50 itseä kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja varsinkin vielä, kun se kotimaista. 


-Bona Valere 6g68 Virolaista luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet on käsityönä tehty. Heiltä löytyy esim. tämä ihana viilentävä jalkavoi. Jalkavoista löytyy lisää täältä





-Cailap Oy 6c121 Cailap on monelle tuttu sarja, heiltä löytyy mm koruja, siveltimiä, hiustarvikkeita . Heiltä on nyt tullut uusi sivellinsarja, Looks by cailap. Muutama uutuus sivellin on testissä ja ne vaikuttavat todella hyville. 


-Coruu 3a31, heiltä löytyy näyttävät silikoonikorut ja ovat muuten kotimaisia. Korut ovat ihanan kevyitä. Instan puolella on Coruun korviksia näkynytkin ja tulossa on juttua tänne bloginkin puolelle. 


-Depend Cosmetic Oy 6c81. Tältä osastolta löytyy mm Dependin lakat ja irtoripset. Dependin ripsiliima on todella hyvää, suositellen. 


-Dermalogica & Skincode 6e131 varsinkin Skincoden tuotteet kiinnostavat itseäni todella paljon. Dermalogican tuotteista haluan tietää enemmän. 


-Four Sigmatic 6n69 täällä on esillä loistavat sieniteet ja kahvi. Näistä tuotteista kirjoittelin täällä. Kannattaa ilman muuta tutustua näihin. 







-Jane Iderale 6e130 näistä tuotteista olen lukenut paljon paljon kehuja mutta itsellä ei ole omaa kokemusta eli nyt viimeistään pitää kyllä mennä tutustumaan tuotteisiin. 


-Kardashian Beauty,Elf, Tweezerman 6d91 Jos sinulla vielä ei ole Tweezermanin pinsettejä niin älä lähde messuilta ilman niitä. Sen jälkeen, kun itse niitä kokeilin, en ole muita käyttänyt. Täältä voit lukea pinseteistä lisää. 






-MBT Footwear 3d20 itse meinaan mennä testaamaan niitä sandaaleja. Lisää näistä kengistä olenkin kirjoitellut täällä. 


-NBI Nordic Beauty Import Oy 6a109 tältä osastolta löydät mm beautyblenderit, Make Up- eraserliinat ja invisibobblet.


-NYX 6d121 veikkaan, että tällä osastolla taitaa olla aikas kuhina koko messujen :) 


-Remington 6e111 esillä on uutuus ProLux kihartimet, fööni ja suoristusrauta. 


-Salog Mereneid 6e99 tällä osastolla on myynnissä rakennekynsitarvikkeita mutta ainakin aikaisempinä vuosina myös Attituden kynsilakat. Nähin lakkoihin kannattaa tutustua, hinta-laatusuhde on meinaan todella loistava. Näitä lakkoja on täällä bloginkin puolella ollut esillä aina välillä. 


-Skechers / Jusutraining 3d25 näistä lenkkareista ja purkkareista hehkuttelin täällä ja menkää ihmeessä testaamaan nämä itsekkin! 







-Via Minnet Oy 6m140 osastolla on esillä ihania, kotimaisia, muodikkaita nahkaisia koruja. He lanseeravat myös uuden korusarjan messuilla. Näistä on tulossa juttua enemmänkin tänne blogin puolelle :) 






- Waku Oy 7e51 täältä löytyy ihanat Kivvi tuoteet. Niistä on ollut blogissa myös juttua muutaman eri tuotteen osalta. Osastolta saa messujen ajan mm. kasvivärikäsittelyjä. Tuosta värjäyksestä haluan mennä kuulemaan kyllä lisää. 


-Procare Oy 6b111, osastolla on todella monta mielenkiintoista brändiä. Batiste-kuivashampoot, Elegant Touch -kynsitarvikkeet, Eylure-irtoripset, EcoTools- ja Real Tehniques -meikkisiveltimet ja se timanttisieni!  

Lierac-ihonhoitotuotteet ja Phyto-hiustenhoitotuotteet löytyvät myös osastolta.

-Silk of Morocco 7d31 kuituripsiväri kiinnostaa itseä ja pääsen myös meikkiin osastalla, hieman hemmottelua messujen keskellä <3 

EDIT: -Helein 6p111 tämä oli vahingossa jäänyt listasta pois. Osastolta löydät uudet Helein kauneusravintolisät. Itsellä on juuri testi meneillään anti-age tuotteen kanssa ja tulen kertomaan siitä myöhemmin enemmän. 

Tässä oli vain pieni pintaraapaisu niistä paikoista missä tulen itse käymään messujen aikana. Jos näet minut niin tule ihmeessä vetäisemään hihasta, olisi ihana nähdä teitä lukijoita ihan kasvotustenkin <3 Olen tulossa myös sunnuntaina messuilemaan. 

Kuulisin mieluusti onko sinulla joku sellainen osasto mitä en voi missään nimessä jättää väliin? 
Jalkaan kannattaa muuten laittaa mukavat kengät jalkaan. Käteistä kannattaa myös varata. Monelle käy kyllä korttikin mutta linjat on tukossa aina välillä, käteisellä hoituu helpommin. 

Messut ovat auki perjantaina 10-19, lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-18 


NÄHDÄÄN MESSUILLA!

Love









8 kommenttia :

  1. Täällä ji kovasti odotetaan messuja.
    Ihanaa torstaita Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa Outi <3 Ja toivottavasti törmätään messuilla :)

      Poista
  2. Täällä on jo lenkkarit puoliksi oven välissä lähtövalmiina huomiselle messukäynnille :).

    Kiitos noista luomuvinkeistä. Mun suosikki tulee olemaan ehdottomasti se "luonnollisesti"-osasto.

    Ehkä nähdään huomenna? Uskoisin, että sut tunnistan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain ja siellä luonnollisesti osastolla on paljon muitakin osastoja missä kannattaa käydä. Toivottavasti nähdään! <3

      Poista
  3. Itselläni messuilut jäävät yhteen päivään, toisaalta pohdin, että ehkä se kukkaronkin kannalta on ihan fiksu ratkaisu.. :D

    VastaaPoista
  4. Kivoja vinkkejä! Huomenna tulossa mutta messuilla saisi pari päivää vietettyä helposti:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.