Skechers on sana minkä jalkasi haluavat kuulla

Jos aikaisemmin oli puhetta terveysjalkineista niin tällä kertaa puhutaan loistavista vapaa-ajan jalkineista. Kengistä, joista et enää halua luopua, kun olet ne jalkaasi saanut. 

Ensimmäisen kerran tutustui Skechers kenkiin Akvamariinin bloggaajatapahtumassa. 
Skechers on vuonna 1992 perustettu USA:ssa ja tällä hetkellä kenkiä myydään 120 eri maassa. Vuonna 2014 Skechers oli USA:n toiseksi suurin merkki. 
Suomessa edustusmyymälä löytyy Kluuvin kauppakeskuksesta. Liikkeessä on koko Skandinavian valikoima, joka pitää sisällään yli 400 mallia. Kenkiä on naisille, miehille ja lapsille. Löytyy lenkkareita, sandaaleita, kävelykenkiä ja saappaita. 
Kenkiä löytyy kahdessa kategoriassa. "Lifestyle" on vapaa-aikaan suunnattu ja "performanse", joka on suunniteltu aktiiviurheilijoille. 

Itseltä löytyy kahdet erilaiset Skechersit, lenkkarit ja purjehduskengät.  



Lenkkareita olen käyttänyt töissä, vapaa-ajalla, lenkillä ja jumpassa. Lenkkarit on uskomattoman kevyet ja pohja on memory foam. Ihan kuin ei olisi lenkkareita lainkaan jalassa. Lenkkareissa on myös FlexSole välipohja joka vaimentaa ja kenventää iskuja eli ovat loistava valinta myös urheiluun. 
Vaikka muuten vaatteet ja kengät ovat aika pitkälti turvallista mustaa niin lenkkareissa ja treenivaatteissa haluan olevan värejä. Skechersin lenkkareissa värejä ja kuoseja löytyy mutta on myös sitä turvallista mustaa ja valkoista. Lenkkarin paino on muuten vain 239g eli todellakin kevyet. Itse ihastuin tähän väriyhdistelmään, joka on ihanan pirteä. 






Jos haluat kengät joissa jalat eivät puudu pitkän päivän aikana, suosittelen näitä. Kesällä minulla oli edessä 10 tunnin päivä Helsingissä ja tiesin jo valmiiksi, että silloin tulee myös käveltyä aikas lailla. Laitoin nämä jalkaani ja  kotiin päästyäni jalkani, eivät olleet yhtään kipeät ja eivätkä todellakaan tuntuneet siltä, että niillä oltaisi kävelty koko pitkän päivän. 





Purjehduskengät  ovat yksi minun tämän hetken käytetyimmistä kengistä. Olen ollut näillä töissä, vapaa-ajalla, shoppailemassa, pelaamassa krikettiä :) Unohtamatta ihania kävelyjä merenrannalla. Sopisivat muuten myös veneilyyn erittäin hyvin :) Harmi vain, kun en päässyt veneilemään tänä kesänä lainkaan. 

Reposaari




Materiaali on säänkestävää eli sukat eivät kastu pienessä sateessa. Kesällähän vettä tuli melkein joka päivä eli pääsivät kunnon testiin. 
Pohjamateriaali näissä on gogamat, joka tuntuu siltä, kuin kävelisi joogamatolla ja tuntuu jalassa NIIN hyvälle. Nämä ovat myös ihanan kevyet, panoa löytyy VAIN 145g per kenkä. Monesti tein niin, että lähdin sandaaleilla liikkeelle, nakkasin nämä kassiin ja vaihdoin iltasella tai sateen sattuessa jalkaan. Ovat niin kevyet, ettei paljon kassissa paina.








Se tunne, mikä näistä tulee on pakko itse kokea. Sitä vaan ei voi kuvailla tarpeeksi hyvin.  
Korkokenkiä odotellessa  ;) 

Oletko muuten käynyt osallistumassa arvontaan? Jos et, niin käy ihmeessä :) Arvontaan pääset tästä

Love







Kengät saatu testiin

22 kommenttia :

  1. Ihania kenkiä, nuo purkkarit todellakin kelpaisi tännekin, on tosi kivan näköiset. <3

    VastaaPoista
  2. Kunnon purjehduskengät pitää hankkia ensikevääksi. Tarvitsisin tosiaan kengät jotka pitävät kostealla veneenkannella ja niissä kehtaisi piipahtaa vielä vierasvenesatamassakin. Ensi kevättä ja kesää odotellessa. <3

    VastaaPoista
  3. Purkkarit tulisi heti käyttöön täälläkin. Tykkään kun nykyajan kengät eivät paina mitään, ihanan kevyitä.
    Kivaa viikkoa Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuin sukkasillaan kävelisi :) Ihanaa viikkoa Outi <3

      Poista
  4. titta.toivonen@gmail.com3. lokakuuta 2016 klo 19.32

    En ole treenannut pitkään aikaan,pitäisi ryhdistäytyä. Kauniita ja varmaan tosi mukavia kenkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalat kyllä kiittää näiden käytön jälkeen. Käy Titta osallistumassa arvontaan :)

      Poista
  5. Tajusin vasta kolmisen viikkoa sitten, miten hyvät kengät nuo ovat. Löysin, että Kluuvissa myytäisiin, mutta täältä maalta ei ole käyntiä siellä. Sitten löysin kiertävän jälleenmyyjän Jusutrainingin, jota toivon nyt tulevaksi Keski-Suomeen. Odottavan aika on pitkä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutamat nettikaupat myyvät näitä myös mutta onneksi on myös tuollainen kiertävämyyjä, jotta pääsee kokeilemaan ennen ostoa. Ja kun näitä pääsee kokeilemaan niin se on ihastusta samantein :) Pidän peukkuja, että hän tulee sinne suunnalle mahdollisimman pian <3

      Poista
  6. Mulla on go for walkit skechersiltä ja ne kyllä tulee valittua melkeimpä aina jalkaan kun liikkeelle lähtee. Ihan kuin ilmassa kävelisi <3 Harmi vain, ettei näitä meillä päin kauheasti ole myynnissä...onneksi kuitenkin voi tilata netistä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi joo pystyy ja sitten on juuri tuo kiertäävä myyjä, jos ei Helsinkiin pääse.

      Poista
  7. Olen kuullut noista kengistä vain kehuja. Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kauniit, oikein herkullisen väriset noi lenkkarit! Näyttävätkin keveille, varmaan ihanat jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat joo, molemmat. Ihan kuin ei olisi kenkiä lainkaan jalassa.

      Poista
  9. Voih, noita katselin kesällä reissussa :) Monella tarjoilijalla näin niitä, ja sitten löytyi paikallinen kauppakin. Mutta en sitten osannut päättää tai en löytänyt niitä juuri täydellisen näköisiä kenkiä, että olisin viitsinyt ostaa. Monta kertaa olen tässä syksyn mittaan harmitellut, mutta ehkä ilahdutan itseäni seuraavalla Helsingin reissulla ja käyn ostamassa omani pois :D

    VastaaPoista
  10. Ostin ekat Sketchersini kesällä, eivätkä varmasti jää viimeisiksi<3 ovat ehdottomasti olleet viime kuukausien eniten käyttämäni kengät! Valitettavasti se näkyy kyllä jo niiden kunnossakin :( Uudet pitäisi jo pian hankkia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jää nämäkään itselle viimeiseksi, ovat niin ihanan tuntuiset ja kevyet.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.