Viikolla tapahtunutta

 Loppuviikko on ollut yhtä haipakkaa mutta ihanaa sellaista. Torstaina olin niin oman mukavuusalueen ulkopuolella kuin vain voi olla. Olin meinaan mallina muotinäytöksessä ja arvatkaas olinko ihan jännityksestä kankeana :D Onneksi kuitenkin ihanien ihmisten ympäröimänä sitä rentoutui :) 
Kuvia ja juttua tulee heti, kun vain kerkeän käydä kuvat läpi. Itse en kovin montaa kuvaa kerinnyt ottamaan mutta onneksi saimme tilaisuudessa olleelta kuvaajalta kuvia. 


vesipisara


BHC on ollut parin päivän tauolla kipeän jalan takia. Harmittaa sitten niin paljon, koska juuri, kun olin saanut kunnon traivin päälle niin sitten käy näin. Kokeilen tänään jos saisin jo treenin tehtyä. Viivästymisestä johtuen treeniarvonta siirtyy myös ensi viikolle. 

Eilen oli ensimmäisen kerran TODELLA kylmä ilma! Jos olisi ollut aamu niin se nyt ei olisi niin paljon yllättänyt mutta päivällä!  Kun kävin Milon kanssa lenkillä, niin hanskoilla olisi ollut kyllä tarvetta. Sieltä se talvi tekee tuloaan eikä sitä voi peruuttaa. Kylmä tulee pelkästä ajattelusta :D 





Tämän takia halusinkin palata hetkeksi kesän lämpöön valokuvin. Näissä kuvissa kaikissa on kyllä sadepisaroita, koska vettähän tuli koko kesän. 






iltaaurinko


Työpäivä odottaa ja odotan jo nyt, että pääsen kotiin. Jotta saan jalkaani mummun tekemät lämmimät ja pehmeät villasukat. Kodin valaisee kynttilän liekit, pöydällä lasillinen punaviintä ja sohvalla odottaa rakkaan lämmin sydän <3 

Aurinkoa ja rakkautta <3



Love


16 kommenttia :

  1. Oi wau miten upeita kuvia ja en malta odottaa niitä yhtä upeita mallikuvia. Kivaa viikonloppua Dioriina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olen kerinnyt käymään ne läpi ja tällä viikolla niitä on tulossa :)

      Poista
  2. Kuvat on silmiä hivelevän tyylikkäitä ja kauniita:) Jotkut osaa ja toiset ei;)

    VastaaPoista
  3. Mua niin harmittaa, kun en päässyt torstaina mukaan. Ennalta sovitut harrastukset piti nyt hoitaa... Kuvat on kauniita ❤️

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia <3
    Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Vau, miten upeita kuvia - kauniita kesän muistoja ♥ Vau myös sille, että olet uskaltautunut astumaan sivuun mukavuusalueeltasi. Onnistuneen, jännittävän kokemuksen jälkeen olo on ihan mahtava. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu <3

      Olo oli kyllä ihan huikea ja ei meinannut uni tulla lainkaan :D

      Poista
  6. Ihanat kuvat! Ja voi kamala miten jännää oli varmasti tuo mallina toimiminen. Kuitenkin olit varmaan tooooosi hyvä! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin oli! No, toivottavasti ei jännitys paljoa näkynyt lavalla :D

      Poista
  7. Upeita kuvia ja minäkin odotan kuvia mallina olosta, varmasti kiva kokemus.
    Ihanaa iltaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Kokemus oli ihan mahtava :) Kuvia tulossa tällä viikolla :)

      Poista
  8. Minä ajastelin huomiselle ekat tunnelmat torstailta. Jäi kyllä niin palo, että haluan uudestaan! :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.