Tampere on ihana kaupunki ja Naughty BRGR vihdoinkin Tampereelle!


Lähdettiin eilen illalla miehen kanssa kävelemään pelaamaan PokemonGo:ta Tampereen keskustaan ja suunnitelmissa oli myös ottaa muutamat kuvat kauniista Tampereen kaupungista. 
Saatiin auto parkkiin ja minä tarkistin kameran asetukset ja kuinkas ollakkaan muistikortti oli jäänyt kotiin! Niin meikäläisen tuuria taas :D 
Muutaman kuvan sain napattua puhelimella mutta pakko myöntää, olen ihan surkea puhelin kuvaaja. Monesti olen ihaillut Minäkö keski-ikäinen -blogin Tiian ottamia kuvia ja hän kuvaa puhelimella. Järkkäri on vain niin kasvanut käteen kiinni enkä sen takia saa kunnon kuvia millään kevyellä kalustolla. Tässä nyt kuitenkin muutama kuva eiliseltä. Pahoittelut kuvien laadusta.





Heti kun Tampereelle muutin tunsin olevan kotona. Muistan kuinka jännitin muuttoa, kaverit ja sukulaiset jäivät kaikki Poriin. Tulihan se itkukin rautatieasemalla äitiä halatessa. Onneksi kaupunki otti meidät avosylin vastaan <3 
Ihmiset ovat mukavia ja vaikka aluksi Tampere tuntui suurelta verrattuna Poriin, silti kaikki on kuitenkin suht lähellä. Päivääkään en ole muuttoa tänne katunut eli jos joku miettii muuttoa Tampereelle, suosittelen erittäin lämpimästi! 

Jokuset teistä on varmaan jo keskustassa käydessä huomannut uuden ruokapaikan Aleksanterin kadulla. Naughty BRGR avaa ovensa huomenna täällä Tampereella. Siis loistavaa! Saas nähdä kuinka kauan pystyn vastustamaan kiusausta ;) 

Kävimme ekan kerran miehen kanssa Naughty BRGR:ssa silloin samalla, kun olimme Queenin keikalla. 



Cokis fanin unelmalamppu! 

Cuban Frita! pekonilla

Mies rakastaa pekonia ja kananmunaa, joten valinta oli selkeä, Cuban Frita! pekonilla tottakai. 

Itse valitsin perus Naughty BRGR:n ja tuunatut bataattiranut.


Rakastan bataattia ja noi ranut vei kielen menneessään. Kuola alkaa valumaan taas kun näitä kuivia katsoo. 




Kyllä se Akseli Herlevi on vaan kova äijä tekemään huippu burgereita! Elämäni parhaimman burgerin söin tuolla ja hei noi bataattiranujen maku ja rapeus, NJAM!!

Huomenna 2.9. Tampere saa oman  burgeripaikkansa ja paikkana siis Aleksanterinkatu 29


Onko Naughty BRGR:t tuttuja? 

EDIT. burgerit saa myös gluteenittomina :) 

Mukavaa torstaita kaikille :) 

Love

9 kommenttia :

  1. Marina, mitä postauksesta bongasinkaan, kiitos niin paljon. Juu täällä luuri on käden jatke ja sulla kamera. Ollapa hyvä kamera, jos sillä saisi irti vielä enemmän.

    Oi huolisin meille heti ton cocislampun, se on upea. Nyt on miehen pakko tuoda hampurilainen, makaan meinaan kipeänä kotona. Mutta ei se Naughtyn veroista tule olemaan, näyttää meinaan todella herkulliselta:)

    VastaaPoista
  2. Kerran olen Naughty BRGR:ssa käynyt ja tykkäsin kyllä ihan älyttömästi! - ja kyllä kieltämättä alkaa kuola valumaan noita kuvia katsellessa :D

    VastaaPoista
  3. Oi että noi burgerit näyttää hyvältä

    VastaaPoista
  4. Luurilla kuvaillaan täälläkin. Ihan kauniitahan noista iltakuvistakin tuli!
    Naughty brgr ei olekaan minulle tuttu paikka, pitääpä tutkia tuota menua tarkemmin netistä.
    Kivaa syyskuuta!

    VastaaPoista
  5. Ääk, mitä burgerkuvia! Täällä yöllä nälkäisenä selailen blogeja :'D

    VastaaPoista
  6. Tampere on aina vaan niin <3 Kiva burgerimesta ja siisti sisustus. Ruuatkin näyttivät syötävän herkullisilta. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Tampere <3. Ihana tuo cokis lamppu.

    VastaaPoista
  8. Minusta kuvat oli kyllä hyviä! Ja vesi kielellä täällä nyt...näl-kä :D

    VastaaPoista
  9. Mä en myöskään tunne hallitsevani puhelinta kuvauskalustona. Tai siis kyllähän sillä "ihan hyviä" kuvia tulee, mutta tiedän mitä tarkoitat: järkkäriin tottuneena puhelimen kameran syväterävyysalue on ihan toisenlainen. Tottumiskysymyksiä nämä :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.