essien gel couture lakka pysyy ja pysyy

Moni meistä tuskailee kynsilakan kestävyyden kanssa. Matkoilla olisi hyvä, jos kotona lakatut kynnet pysyisivät siisteinä mitään sen kummempia kommervenkkejä ja lomalla voisi vain nauttia eikä olla vähän väliä uusimassa lakkoja. Muutamia kestolakkoja olenkin täällä blogin puolella jo esitellyt. Tällä kertaa onkin vuorossa yksi lempilakkasarjan kestolakka. 

gel couture by essie


essieltä on tullut kesäkuussa Suomen markkinoille 12 upouutta väriä sisältävä uutuus lakkasarja, gel couture. Lakkojen geelimäinen koostumus ja sen uskomaton pysyvyys tekevät tästä loistavan vaihtoehdon kestolakkojen parissa.

top coat
Päällyslakka on kokonaan valkoisessa pullossa
Pullon muoto erottaa gel couturen tavallisesta essie lakasta. Pullo on saanut inspiraation näytöslavojen hulmuilevista mekoista. 
Siveltimen varsi on myös kierteinen ja sivellin on kapeneva, mikä takaa oikein määrän lakkaa siveltimeen.



gel couture lakat on jaettu neljään sävyperheeseen, josta jokainen löytyy oman lempparinsa ihan varmasti. 

atelier/neutraalit lakat,johon kuuluu 3 eri sävyä. Näitä sävyjä on inspiroineet ylelliset pitsit ja tyllit, täyteläiset silkit ja läpikuultavat sifongit. Hienostuneisuus ja lujuus kietoutuvat näissä sävyissä. 

Kuvassa fairy tailor

first look/pastelli. Ultranaiselliset sävyt ottavat näissä kolmessa sävyssä vallan. Näillä lakoilla näytät omaavasi hyvää makua, trendikkyyttä ja älyä ;) 

pre-show jitters, couture curator ja zip me up

runaway/kirkkaat Tähän kuuluvat 4 lakkaat ovat selvästi katseenkääntäjiä. Punasävyt tulenpunaisesta anilliiniin tekevät sinusta kuningattaren muodinmaailmassa. 

on the list, signature smiles, rock the runway ja the it-factor

after party/tummat intensiivinen luumunlila ja punaisen syvät sävyt ovat juurikin omiaan antamaan juhliin ripauksen mystisyyttä.

bibles only ja model clicks

Lakkojen luvataan pysyvän kynsillä jopa 12 päivää, jos joka toinen päivä lisää päällyslakkaa. Pakkohan minun oli tämä testata :) 

Näiden gel couture lakkojen kanssa ei käytetä lainkaan aluslakkaa, se kyllä hieman tuntui oudolta :) Varsinkin punaiset lakkat yleensä värjää aikas helposti omat kynnet. Nämä sitä eivät tehneet.

Lakkasin juhannusruusukynsille yhteen kynteen pre-show jitters lakkalla ja ihastuin lakkaan niin paljon, että halusin tehdä sillä koko lakkauksen. Väriltänsä tämä ei ole viti valkoinen ja oikeaa sävyä oli hieman hankala saada kuviin oikeana. 

Ruusut on maalattu akryylimaaleilla. 

Lakka on taattua essie laatua ja levittyy kynnelle todella hyvin. Ja tuo sivellin, ah kuinka ihana se on. Juuri oikean kokoinen omille kynsilleni, kerrassaan loistava ja toimiva. Kierre varsi saa aikaan sen, ettei sitä lakkaa todellakaan tule liikaa vaan juurikin oikea määrä.

Värilakkaa leviteään se kaksi kerrosta ja sen päälle sitten tuo päällyslakka. Päällyslakka saa aikaan hieman geelilakkausta muistuttuvan lopputuloksen ilman uv-uunia. 


essie gel couture


Nimetön on lakkattu 18.6 ja muut lakkasin ennen juhannusta. Yllä olevat kuvat on otettu juhannuksena. Nyt täytyy kyllä myötää, etten muistanut laittaa sitä päällyslakkaa joka toinen päivä. Seuraavat kuvat on otettu n. kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen.




Kuten näkyy, kärkikulumaa on todella vähän. Tuo keskisormen kolo tuli juuri kuvaus aamuna.
Ei voi kyllä muuta sanoa, että kestävät omasta mielestäni TODELLA hyvin kynsillä vaikka en muistanutkaan joka toinen päivä sittä päällyslakkaa laittanutkaan.

Nämä essien gel couture lakat ovat oiva valinta matkalle tai niille ketkä ovat "laiskoja" lakkaamaan kynsiään :)

Toivottavasti saadaan Suomeen muitakin ihania lakkasävyjä näistä lakoista. essien omilla sivuilla on nähtävillä  kaikki 42 sävyä.

  Suositushinta lakoille on n. 15€


"Laiska" vai innokas lakkaaja? :)

Mukavaa tiistaita <3

Love



Lakat lehdistönäyte

24 kommenttia :

  1. Täälläkin kesti koko reissun ajan ha kerran lisäsin päällyslakkaa. Päällyslakallekin pitää antaa pieni kuivumisaika, ja klähmäsin sillä yhdellä kerralla peukun kynnen. Joten en sitten reissulla enempää päällilakkaillut.

    Sofian kanssa juuri eilen päiviteltiin, miten varpaissa on vieläkin ihan täydelliset lakkaukset. :)

    Kivaa päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläiset kestolakat ovat kyllä hyviä reisussa :)

      Poista
  2. Nämä ois varmaan käteviä nyt kun aika ei riitä taaperon kanssa kynsien laittoon

    VastaaPoista
  3. Viikon kestää nämä lakat jopa minun hommissani hyvinä.
    Ihanaa tiistaita <3

    VastaaPoista
  4. Mulla pysyy nää geelilakat paljon paremmin, kun en lisää sitä päällyslakkaa ollenkaan. Ainoastaan heti silloin ekalla kerralla. Lähtee kuoriutumaan, luulen, että johtuu siitä, että noin usein päällyslakkaa lisäämällä lakkakerroksesta tulee jo liian paksu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarviipas sitä kokeilla miten itsellä pysyy kun sitä lisää sen joka toinen päivä

      Poista
  5. On kyllä hyvä pysyvyys! Nuo pullot on vähän vekkulin mallisia :D hei ja aivan ihanat koristelut <3

    VastaaPoista
  6. Metka tuo pullon muoto:) Kauniit kukkaset kynsissä!

    VastaaPoista
  7. Ihanat ruusukynnet <3 Mua nuo Essien pullot (ne peruspullot on kivat!) työntää niin pahasti luontaan, että en oo halunnu testata noita :'D Mutta kestävyyden ansiosta tekis mieli kyl! ... Jos pääsen yli noiden pullojen ulkonäöstä :I

    VastaaPoista
  8. Nyt määki tarvisin tuommosta lakkaa ku tulee harvemmin lakkailtua. Sit ku kynnet on niin huonossa jamassa et ne lohkeilee koko ajan ilman lakkaa. :/ Kaunis sävy ja upeat koristelut. Nuo pullotki on kauniita ja erilaisia. :^)

    VastaaPoista
  9. Apua mitä hekkuja <3 Mun on niin hankittava itsellenikin näitä. Ihanat kynnet taas <3

    VastaaPoista
  10. Ihana tuo viimeinen, vaaleasävyinen kuva, herkkä!

    VastaaPoista
  11. Oi miten kauniit nää on! <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.