Kynnet kuntoon Kikon ja essencen lakoilla

Vaikka täällä blogin puolella ei ole pitkään aikaan näkynyt lakkauksia niin olen niitä kyllä tehnyt useammin kun vain mun ja Heidin haasteisiin. Siitä puheen ollen, haaste kynnet tulevat taas huomenna ja silloin meillä onkin 2-vuotis kynnet. Ei kyllä heti uskoisi, että siitä on jo kaksi vuotta, kun me haaste aloitettiin. Huomenna niistä sitten enemmän. 


Tällä kertaa valitsin kynsille ihanan Kikon lakan 319. Lakka on vaaleanruskea ja en edes muista milloin viimeksi tämä on kynsilläni ollut. Kikon lakkoja ei ainakaan vielä saa Suomesta mutta onneksi niitä saa tänne tilattua. Tämän taisin tuoda Roomasta <3 Hinta-laatusuhde näissä on huippuluokkaa ja suosittelen kokeilemaan muitakin Kikon meikkejä. 

Päädyin taas leimaamaan. Hyvillä välineillä leimaaminen on helppoa kun heinän teko :D Oma lemppari on PP:n leimasin. Linkistä pääsee postaukseen missä olen kertonut enemmän tuosta leimasimesta. Omat kynnet ovat hieman liian pitkät kokokynnen leimaamiseen, mikä aiheuttaa sen, ettei kuva tule ihan kokonaan nätisti. Annettakoon se anteeksi, koska en kuitenkaan leimojen takia ala kynsiä lyhentämään. 

Leimalakaksi valitsin essencen valkoisen leimalakan. Tämä lakka toimii kuin unelma ja toivottavasti näitä lakkoja tulee monissa eri väreissä. essencen hinta-laatusuhde on myös loistava! 




Leimat nappasin muuten MoYou Londonin laatasta pro collection -06. Huomasin samalla, että tarvitsen uusia leimalaattoja! ainakin 90-luvun laatan. Jos sulla on sellainen myynnissä niin laita ihmeessä mulle viestiä tulemaan :) 

Oikein leppoisaa lauantaita kaikille <3 

Love






10 kommenttia :

  1. Kyllä on taas niin upeat kynnet. Tekee joka kerta mieli laittaa omat kädet taskuun kun näitä sun ihania kynsipostauksia lukee. Kyllä mäkin vielä joskus ... nih :D <3 Ihanaa viikonloppua muru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äääh kiitti muru <3
      Kuules, sitten kun tulen sinne teille päin niin pidän sulle pikakurssin ja lakkaan sun kynnet...nih :D

      Poista
  2. Aivan upeat kynnet ja sävyt sopivat täydellisesti monen asun kanssa.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sävy on kyllä ihana ja mieti, olin vallan unohtanut sen olemassa olon :0
      Kiitos Outi!

      Poista
  3. tuo Kikon sävy on aivan täydellinen. Kiitos hyvästä blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi Cristine <3 Pelasti tämän sateisen päivän :)
      Yleensä tämän sävyiset ei ole oikein mun juttu, tässä on kuitenkin jotain mikä huumaa :)

      Poista
  4. Ai että miten upeet! Oon niin kateellinen sun kynsien pituudesta♡ Pitäs kyl ehottomasti kaivaa leimailukamat esiin :)

    VastaaPoista
  5. Ihan mun väriset kynnet! Tykkään!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.