Kesäkuun Livbox

Jee, kesäkuu on vihdoin täällä! Itsellä alkoi eilen loma vol 1 Queenin keikalla. Keikka oli huikea ja kuvia ja videopätkää on tulossa tännekin, kunhan vain kerkeän käymään kuvat läpi. Mennään kuitenkin itse asiaan. Koitin olla tilaamatta tätä boxia uudestaan mutta en vaan voinut :D 


Kesäkuun Livbox

En viitsi enää ottaa kuvaa paperista, värinä on taas pinkki. Se taitaa olla boxin lopullinen sävy, pinkkinä se on ollut nyt useampana kuukautena. 


Batiste, Blush kuivashampoo





Ovh 6,90€ / 200ml, boxissa 50ml Tämä tuote on ihanan Nellan kestosuosikki.


Kokona kiva, ei vie kassissa paljon tilaa.
Tykkään käyttää kuivashampoita ihan jo senkin takia, kun ne antavat volyymia ohuisiin hiuksiini. Ainut huono puoli niissä on ollut, etteivät useammat niistä ole tummahiuksisille suunnattuja. Batisten tuotteet ovat tuttuja, useampi pullo löytyy tälläkin hetkellä hyllyltä. :) 

Vaseline, Aloe Smoothe



Uusi vartalovoide spray sisältää aloe veraa. Raikas ja kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja rauhoittaa kuivaa ihoa. 
Ovh 5,95€ / 190 ml, boxissa norm. koko

Rakastan vartalotuotteita ja niitä ei voi olla koskaan liikaa :D Pikaisen testailun tuloksena, voide imeytyy nopeaan ainakin omalle iholle eikä tuoksukaan ole huono. Vielä en osaa oikein sanoa mitä mieltä olen tuosta spraypullosta. Tarvitsee testailla sitä vielä enemmän. 


Dove, Advanced Hair Series Regenerate Nourishment



Vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille kehitetty hiustenhoitosarja ravitsee jopa erittäin vaurioituneita hiuksia välittömästi. Punalevää sisältävä koostumus korjaa hiuksen rakennetta syvältä, palauttaa hiuksiin terveen kiillon ja tunteen. 
Ovh 4, 05€ / 250 ml, boxissa 

Olen joskus Doven hiustuotteita kokeillut ja ne eivät omalla kohdalla silloin aiheuttaneet mitään wau efektiä. Näitä testaan kyllä, hiuksiani on nyt vaalennettu kolme kertaa ja maanantaina vaalennetaan taas. Tuoksu on tuttu Dovemainen, ihan kiva. 


ACO, Sunkissed kasvovoide



Itseruskettava voide, joka tekee asteittain ihosta ruskettuneen näköisen. Sopii meikin alle.
Ovh 11,30€ / 50 ml, boxissa norm. koko

Tämä taitaa olla boxin mielenkiintoisin tuote. Minulla on ACON vastaava tuote vartalolle ja sen testailun aloitan huomenna eli tämä tuli kuin tilauksesta :) 
Tuoksu on kivan mieto. Näistä molemmista tuotteista tulossa lisää testailun jälkeen. 

Essence, Forbidden Volume 



Niin hyvä, että sen pitäisi olla kielletty! Näillä sanoilla tätä ripsaria kuvaillaan. Dramaattista tuuheutta, ei paakkuja. Forbidden volume kartiomainen kuituharja antaa uskomatonta runsautta, 
Ovh 3,69€ / 12 ml, boxissa norm.koko

Aivan mahtavaa saada meikkejä boxissa. Nythän Essence on jo aika hyvin levittäytynyt ympäri Suomea. Osa Essencen tuotteista on loistavia, testiin menee tämäkin vaikka tämä lupaakin runsautta eikä pituutta. 

Yllärinä boxissa oli Eat Naturalin käsintehty välipalapatukka. Ovh 1,95 € 




Mitäs mieltä olin sisällöstä. Pelkäsin niin, että mukana on taas hammastahnaa, huh ei ollut :D Sisältö oli aikas hyvä ja kaikki tulee käyttöön. 

Oikein ihanaa sunnuntaita. <3 Täällä loma jatkuu siivouksen merkeissä :)

Love



ps. tuoksuarvonnat menossa täällä blogin puolella kuin myös Facebookin puolella :) 

18 kommenttia :

  1. Jotenki ei kauheesti sytyttäny tämä boksi mutta kyllä muutamille käyttöä löytyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä mitään säväyksiä antanut mutta ihan ok oli

      Poista
  2. Olen monesti miettinyt boxin tilaamista, mutten ole sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi. AInakaan tämä boxi ei ihan hirveästi tuonut mitään wau-efektejä, mutta varmasti kaikkia kokeilisin ainakin.

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau-efektit olivat kyllä kaukana mutta sisältö oli ihan jees ja onneks ei ollut sitä pelättyä hammastahnaa :D

      Poista
  3. Oli aika vaisu boxi. Arvo ei kovinkaan kummoinen, kun halvat tuotteet oli matkakokoisia, tosin niille kyllä löytyy käyttöä varmasti kesällä monelle. :)

    VastaaPoista
  4. Pari viime boxia... ei nyt oikein sytyttäneet. Mutta hei joskus näistä ei niin sytyttäneistä tuotteista voi löytyä helmiä. Vuosi sitten saamani silloin omasta mielestä tylsä Rexona dödö kesto 48h oli niin tylsä, etten jaksanut testiä edes sitä. Mutta kappas nyt otin käyttöön ja löytyipä maailman paras dödö. Eli Livbox on kyllä hyvä tapa auttaa löytämään omia suosikkeja pienellä hinnalla.

    Harmi etten tätä omaa boxiani ole edes saanut ja niin se on jo blogeissa. Milloinkohan taas tulee, pakettiautomaattiin kun pitäisi tulla yhtä nopeaan kuin muillekin.

    Aurinkoa päivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa oot, että välillä löytyy kyllä ihan helmiäkin.
      Itsellä se dödö ei toimi mutta onneksi sulle toimii :)

      Muutamalta muultakin kuulin, että osa on joutunut odottamaan tosi pitkään omaansa.

      Poista
  5. Oo, tuo Aco on tullut takaisin. ^_^ Äidin suosikkituote, joka lopetettiin, hyvä tietää, että tullut uusi versio. Pitääpä soittaa ja informoida.

    VastaaPoista
  6. Vaseline on kivan kesäinen kevyt voide. Kokonaisuudessaan ihan kiva boksi, ei mitään järisyttävän hyvää :)

    VastaaPoista
  7. Tuota Acoa odotan, kun sitä olen käyttänyt ennenkin. Kun vaan boxi suvaitsisi saapua. Ikävää, kun eivät tule samaan aikaan kaikille niin kuin lehdet :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän siinä nyt on, että osa joutuu odottamaan omaansa?

      Poista
  8. Hyvän näköinen setti ja tuo aloe vera -spray on kesällä varmasti ihan huippu!

    VastaaPoista
  9. Tuo Aco on tainnut olla aika monille se mieleisin tuote tästä boxista, niin myös minulle. Ihanan kesäisiä kuvia muuten olet ottanut :)

    Tässä omia mietteitäni tämän kuun livboxista :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.