Livbox Toukokuu 2016

Tämän kuun Livboxin tulo pääsi hieman yllättämään. Jotenkin en vain osannut sitä yhtään odottaa. Kuten aikaisemmissakin tämän vuoden boxeissa, mukana oli taas parin bloggaajan lemppareita. Molemmat mukana olevat bloggaajat ovat tuttuja :) 




Väriteemana on taas pinkki ja kuvaa en viitsi taas laittaa. Laitan ensimmäiseksi kuvaksi meidän pihan tulppaanin siitä syystä, ettei kukaan spoillaannu niin kuin viime kuussa pääsi käymään. Sissi, sori siitä vielä kerran :) 


Palmolive, Aroma Sensations feel the Massage  




Hellästi kuoriva suihkusaippua, joka sisältää Kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua. 
Ovh 1,85€ / 250 ml, boxissa 50ml

Palmoliven suihkusaippua ovat lemppareita ihan vaan jos niiden ihanan tuoksun takia eikä tämänkään tuoksu petä. Jos oikein muistan niin olen tätä samaa käyttänyt jo kuusi vuotta sitten lomareissulla :) Tämän tuoksu toi muistoja mieleen siltä reissulta :) Kiva matkakoko eli käyttöön tulee. 



Cutrin, Pure ISM Anti-green Shampoo





Shampoo kirkastaa hiuksia ja auttaa poistamaan hanavedestä tulleiden mineraalien, kuten raudan ja kuparin , aiheuttamat värjäymät hiuksista tehokkaasti. 
Ovh 11,90 € / 300ml, boxissa 75ml

Ensinnäkin tuoksu tässä on todella hyvä :D Tämä tuote tuli hyvään aikaan, koska nykyään olen blondi ja vielä vaaleammaksi hiukseni kuulemma tulevat :) Olen siis antanut ihanalle kampaajalleni vallan tehdä hiuksilleni mitä hän parhaakseen näkee. Tulen tekemään tänne myös juttua ennen ja jälkeen kuvin kunhan saadaan nämä ensin valmiiksi. Siis mielenkiinnolla testaan tämän shampoon. 



Neutrogena Visibly Clear correct & Perfect CC-voide





Tämä tuote on Mustaa Kajalia-blogin Heidin suosikki. 
Tämä sävytetty CC-voide peittää finnit ja ihon pieniä virheitä. Tekee ihosta mattapintaisen ja tasoittaa ihon sävyä. 
Ovh 10,95 € / 50 ml, boxissa täysikokoinen

Sävyjä on kaksi light ja medium, onneksi sain sen light sävyn. Mielenkiinnolla testailen tämän tuotteen, itseä kiinnostaa miten tämä tasoittaa ihon sävyä. Kesäisin tykkään käyttää BB ja CC voiteita päivisin. No, onhan noita tullut käytettyä talvisinkin :) 

Nivea, Creme Care Facia Cleansing Wipes





Creme Care- puhdistusliinat puhdistavat tehokkaasti ja lupaa poistaa myös vedenkestävän ripsarin. Hoitava koostumus ylläpitää ihon kosteustasapainoa. 
Ovh 4,25 € / paketissa 25 liinaa, boxissa 7 liinaa


Tälläiset  puhdistusliinat ovat reissussa todella käteviä, vievät vähän tilaa ja jos vettä ei ole lähellä niin poistavat meikin. Nämä pitää kyllä testata vedenkestävän ripsarin kanssa :) tuli muuten juuri telkkarista näiden maisnos, kun tätä kirjoittelin. hih

Biozell, Professional Texturizing Spray 



Tämä on ihanan Curiouser & Curiouser- blogin Nooran lemppari. 
Rakennesuihke antaa voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheutta jättämättä hiuksia tahmeiksi ja jäykiksi. Tuote kohottaa ja tekee hiuksista ilmavat. 
Ovh 6,50€ / 300ml, boxissa 100ml

Minulla on kyllä hiuksia päässä vaikka kuinka paljon mutta ovat vaan niin pirun hentoiset, että jos teen letin niin se on yhtä paksu kuin hiiren häntä :D Kaikki hiustuottee missä lukee volyymi herättää mielenkiinnon. Useampien tuotteiden kanssa on vaan käynyt niin, ettei sopineet hiuksilleni. Tätä en ole testaillut aikaisemmin eli testiin lähtee.


Eikä siinä kaikki, mukana oli vielä kaksi ylläriä. Boxissa oli Iberon puhelinjohto ponnareita. Invibobblet ovat käytössä joka päivä, näitä Iberon vastaavia en ole testaillut mutta kohta sekin on tehty :) 



Sitten oli vielä tämä, joka sai hymyn huulille :) 




Tämän testaan ehkä jo illalla, kun jän yksin sohvalle katsomaan telkkaria. Oi kuinka rakastankaan suklaata! njam. 


Yhteenvetona boxi oli hyvä. Kaikki tuotteet tulevat testiin minulla ja Cialle. Suklaan kyllä syön itse kokonaan salassa :D 

Löytyikö, joku mitä haluasit testailla? 

Love

20 kommenttia :

  1. Lapsi tuli kurkkimaan mitä boxissa oli. Ihan ok. Neutrogena löytyy ja saman sävyn annoin tänään tyttärelle ja saa myös tuon. Pidän itse medium sävyn, mutta on tosi hyvä tuote. Tykkään! <3

    Kauniita unia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Itselle taas se medium saattaa olla liian tumma. Kiva kuulla, että on tosi hyvä :)

      Kauniita unia myös sinulle Tiia <3

      Poista
  2. Oli moniakin kivoja tuotteita, mutta tuo Palmoliven kevyesti kuoriva suihkusaippua kiinnostaa eniten. Tuota juurikin tarvitsen. En ollut ennen kuorivasta suihkusaippuasta kuullutkaan, vaan hienoa kun kerroit.
    Ja puhelinjohtoponnarit ovat kivoja myös, meillä on pikkuisia tyttöjä paljon suvussa.
    Kiitos kivasta esittelystä!
    Heleää Helatorstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Tuula. Kiva kuulla, että tykkäsit ja löysit uusia vinkkejä. Palmoliven suihkusaippuat ovat ihanan tuoksuisia ja nuo kuorivat rakeet ovat hyvän kokoisia vartalolle.

      Poista
  3. Hihi, nyt kerkesin jo saamaan oman boksini joten ei ollut spoilaantumisen vaaraa:D

    VastaaPoista
  4. Ah, sulla on nuo ponnarit ruskeansävyisenä. :)

    Suklaan mä korkkasin jo eilen xD Liinat lähtevät todennäköisesti reissuun mukaan ensi viikolla, CC-voiteen varmaankin jo tänään laitan testiin - ja ehkä myös tuon rakennesuihkeen.. Shampoon taidan kokeilla reissun jälkeen, seuraavalle viikolle olisi nimittäin kampaajalle aika ja olisi tarkoitus hieman lisää vaaleita raitoja ottaa :)

    Kaiken kaikkiaan siis oikein kiva boxi, kuten postauksessa mainitsinkin. :) Jos jostain "pitää" niuhottaa niin se olisi boxin kokonaisarvo sekä se, että täysikokoisia tuotteita oli vain yksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo :D

      Oikeassa olet tuossa boxin kokonaisarvossa. Muuten ihan jees boxi, itselläkin tuli kaikki tuotteet käyttöön.

      Poista
  5. Moikkamoi! Boxi tosiaan tuli yllättäen :)
    Suklaa oli boxin paras :D
    Suihkugeeli mukava, kuten pyyhkeetkin :)
    Iberon puhelinjohdot repii helposti tukkaa kun niissä sattuu olemaan saumakohta :(
    Cc kuulostaa ihan jees, mutta mahtaako toimia kuivalla, nypyttömällä iholla.. Ja sävy light.. Joistain tuotteista medium ja 'sävytönkin' mulle liian vaaleita :-o
    Shampoo kivan kuuloinen puhdistaja, mutta näin tummahiuksisena ei ehkä kuulosta ihan ideaalilta.
    Rakennesuihke saattaa olla oikeinkin sopiva :)

    Kokonaisuudessaan, ei ehkä ihan minun näköinen boxi :-o

    Ihanaa, aurinkoista helatorstaita Turuust :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi!

      Ihanaa kuulla, että joku muukin on suklaa-addikti :D
      Itsellä ei myöskään ole nyppyjä ja iho pintakuiva mutta sen mitä olen nyt tuota CC testaillut se vaikuttaa kyllä ihan hyvälle.

      Kokonaisuudessaan ei ehkä ihan kuulosta sun näköiseltä boxilta, harmi :( ehkä ensi kuun boxi on parempi.

      Ihanaa, aurinkoita viikkoa sinulle nyt täältä lomatunnelmista Porista :)

      Poista
  6. Ja minä kun petyin tähän boxiin! Odotin kovasti tähän laatikkoon jotain extrakivaa, kun on äitienpäiväkin, mutta eipä tuo suklaa kyllä oikein pelasta surkeaa laatikkoa. Kokonaishintakin jää halvaksi ja vain yksi täysikokoinen tuote.Ihan markettikamaa! Mun mielestä tää laatikko on mun tilaushistorian huonoin :( Ja olen tilannut 12/2013 lähtien.
    Tätä laatikkoa olisi nolo antaa äitille tai kenellekään lahjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokonaishinta on kyllä muihin verratanu aikas pieni. Samaa mieltä olen kanssasi siitä, etten minäkään olisi tätä lahjaksi halunnut antaa.

      Poista
  7. Jätin toukokuun boksin väliin ja sinänsä ei harmita, vaikka ihan kiva boksi tuli näköjään :) Pärjään ilman noita tuotteita, vaikka nuo puhdistusliinat olisivat olleet kiinnostavin tuote :)
    Neutrogenan cc-voide kiinnostaisi paljon siinä tapauksessa, etten olisi tilannut boksia niin pitkään. Nimittäin kaikki aiemmat bb-voiteet ja meikkivoiteet ovat jämähtäneet kaappiin.
    Ponnarit olivat myös tämäm boksin kiva yllätys kun aina palautekyselyissä mainitsen, kuinka kivoja nämä "oheistuotteet" ovat. (Edelleen odotan meikkisivellintä! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkisiveltimiä olisi kyllä kiva saada. Itsellä oli kiinnostavin tuo shampoo, jos suklaata ei lasketa :D

      Poista
  8. CC-voide ja hiusponnarit olisivat ainakin voineet tulla käyttöön, en vaan tiedä olisiko CC tarpeeksi vaalea :)

    VastaaPoista
  9. Kivoja tuotteita ja kaikki tulee ainakin (koe) käyttöön :) Ponnareita on jo ennestään jo tykkään noista! Palmoliven suihkusaippuoita meillä käyttää koko perhe ja tuo tuoksu on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palmolivet on ihania <3 Itsellä tulee kanssa kaikki vähintään koekäyttöön, eli sinänsä ihan kiva boxi :)

      Poista
  10. Toukokuun boxi oli ihanan kattava sisällöltään! Toivon kovasti, että tykästyt tuohon Biozellin suihkeeseen, itse olen siihen aivan rakastunut! :D<3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.